Woning: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonneboiler

 
 

Woning: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Harelbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie tegen een wachtgevel
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Het is een halfopen huis (met wachtgevel). Er zou ongeveer 60 m² geïsoleerd moeten worden.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Graag wil ik de spouw van mijn woning laten isoleren. Rijhuis van 1956, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zulte
Voor mijn woning wil ik de spouw laten isoleren. Open bebouwing van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Waregem
Wij kochten recent een gesloten bebouwing, langs de spoorweg; Rijhuis van 1971, spouwdiepte onbekend, er is nog geen isolatie in de muren. Gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Ravels
We willen nieuwe ramen en deuren voor ons recent gekocht huis. 1 voordeur en 7 ramen, in alu, nu nog in hout. Bouwjaar woning 1960.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Lille
Voor in ons huis wil ik een ventilatie systeem. Lijkt opstijgend vocht ook wat te zijn, huis van jaren 60, geen lekken. +20 lopende meter.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Aartselaar
We zoeken een ventilatie systeem voor in de woning. In de slaapkamer, condens daar, bouwjaar 1970 ergens.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Londerzeel
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1965 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Rumst
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1975, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kruibeke
Voor mijn huis/winkel wil ik buitenmuuriso laten doen. Halfopen pand van jaren 50, opp. +100m², nu gewone baksteen gevels. Toegang via Camille Huysmansstraat.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Beverlo
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis en bijbouw van 1947, spouwdiepte onbekend (spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. +100m². Contact na 16u30 aub>.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Boortmeerbeek
Ik wil nieuwe ramen (en deuren) voor mijn huis. Nu houten ramen, totaal 3 deuren en 17 ramen, in PVC of alu, bouwjaar 1987.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lovendegem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Isolatie binnenkant dak in de regio Ichtegem
Voor mijn huis wil ik het dak laten isoleren. Nu hellend pannendak zonder onderdak, opp. +50m², huis van 1934.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Leopoldsburg
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van begin 1960, spouwdiepte 4-5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Drongen
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen woning van 1962, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 140m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Heusden-Zolder
Graag zou ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van jaren 40, spouwdiepte onbekend(spouw is er), gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Genk
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1966, opp. 86m², spouwdiepte 6,5cm, gevels niet bewerkt.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Geel
Ik zoek een ventilatie systeem voor mijn recent gekocht huis. Huis van jaren 50, vooral badkamer de rest is aan de firma, lichte schimmelvorming ook.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een pand te Outgaarden
We zoeken een ventilatiesysteem voor in een hoeve/prive. Welk type nog niet aan uit, voor bepaalde ruimtes, bouwjaar voor 1950.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie binnenkant dak in de regio Heist-op-den-Berg
Ik wil het dak van mijn huurhuis (van mijn ouders) laten isoleren. Hellend pannendak nu zonder onderdak, opp. 200-250m², huis van rond 2000.
Spouwmuurisolatie
Andere regio's
Spouwmuurisolatie voor de regio Stabroek
Ik zou de spouw van mijn huis(belle-etage) laten isoleren. Rijhuis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +60m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Reet
Beste, Als eigenaar van een vrijstaande woning van 9m op 17. 3 m hoge muren en gezet in 1982. Naakte vrije baksteen aanwezig. We hebben een spouw van een 5 tal cm en deze wensen wij te vullen met isolatie. Kan u mij bellen voor een afspraak. Mvg,
Ramen, deuren en beglazing
West-Vlaanderen
Nieuwe ramen voor de regio Sint-Michiels
Ik zoek een leverancier om de oude ramen (enkel glas) in mijn nieuwe woning te vervangen. In totaal zijn er 7 ramen te vervangen waaronder een balkonraam.

Woning

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,