Wij zoeken offertes voor zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Wij zoeken offertes voor zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Essen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met EPDM, wij hebben geen koepels of andere constructies in het dak, wij kennen de grootte van het dak niet precies, wij hebben een verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Hofstade
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, in ons dak hebben wij 3 dakvensters, wij kennen de grootte van het dak niet precies, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, wij zijn tevens eigenaars van de woning, wanneer wij de zonnepanelen wensen te plaatsen hangt van de prijsofferte af.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Beveren
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, in ons dak hebben wij 3 dakvensters, wij kennen het dakoppervlak niet precies, wij verbruiken elektriciteit met 6 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag zonnepanelen te Boekhoute
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een licht hellend dak met metalen platen, het dak meet +/- 400m² in oppervlak, wij verbruiken 4000 tot 5000kW/jaar, dit betreft het dak van een voetbalkantine.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Kontich
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak (dubbel dak) met leien, ons dak meet +/- 30m² in oppervlak, wij hebben 1 dakvenster in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn eigenaars van de woning, wanneer wij de zonnepanelen gaan plaatsen hangt van de prijsofferte af.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Dessel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, wij hebben 2 dakvensters in ons dak, het dak meet maximaal 100m² in oppervlak, wij vebruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Lier
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met dakpannen, in ons dak hebben wij ook 2 dakvensters, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, wij kennen de grootte van het dak niet precies, wanneer wij deze gaan plaatsen hangt van de prijs af.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Knesselare
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij wensen zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze dubbele garage, wij hebben maximaal 20m² beschikbare oppervlakte, dit betreft een plat dak met roofing, wij hebben geen dakkoepels of andere constructies in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen maar wensen graag voor 3 personen voorzien te worden, wij zijn eigenaars van deze woning, wanner wij de zonnepanelen wensen te plaatsen hangt van de prijsofferte af.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Kortenberg
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet 60 tot 70m² in oppervlak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, dit is een project dat wij in 2018 wensen te verwezenlijken (indien de prijsofferte dit toelaat), wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Minderhout
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met golfplaten, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, het dak meet 40m² in oppervlak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Leuven
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met dakpannen, wij hebben 1 dakvenster in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, dit is een project dat wij voorzien voor volgend jaar (indien de offerte het toelaat), wij zijn eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Oostkamp
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met dakpannen, ons dak meet maximaal 100m² in oppervlak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektricteit met 2 personen, wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Hooglede
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met dakpannen, wij hebben geen dakvensters of andere constructies op ons dak, wij kennen de grootte van het dak niet precies, wij verbruiken elektriciteit met 3 personen, indien de prijsofferte interessant is wensen wij deze volgend jaar te plaatsen, wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met EPDM, het dak meet ongeveer 20m² in oppervlak, hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies, ons elektriciteitsverbruik bedraagt 6000kW/jaar (2 personen, maar wij hebben verschillende terraria), wij zijn eigenaars van onze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Kontich
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet maximaal 100m² in oppervlakte, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Hasselt
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet 60m² in oppervlakte, het dak is naar het zuiden gericht, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon, de hellingsgraad van ons dak bedraagt 35°, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Zwalm
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met roofing, wij kennen de grootte van ons dak niet precies, wij hebben geen dakkoepels op het dak, wij verbuiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn tevens eigenaars van onze woning.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Gent
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met EPDM, ons dak meet +/-50 m² in oppervlakte, wij hebben geen dakkoepels in ons dak, wij verbruiken +/- 4500kW/jaar, wij zijn tevens eigenaars van onze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met roofing, ons dak meet +/- 55m² in oppervlakte, in ons dak bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn tevens eigenaars van onze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Maasmechelen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 80m² in oppervlak, wij hebben 1 dakvenster in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 5 personen, wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Arendon
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 60m² in oppervlak, op ons dak hebben wij geen dakvensters of dakkapellen, het dak is naar het zuiden gericht, wij verbruiken elektriciteit met 5 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Maaseik
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend dak met dakpannen, ons dak meet 216m² in oppervlak, op ons dak hebben wij ook 4 dakkapellen, wij verbruiken elektriciteit met 3 personen, ons dak wordt deze maand nog vernieuwd zodat wij nadien kunnen overwegen om zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Geel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij zijn eigenaars van onze woning, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet ruw geschat 150m² in oppervlakte, wij hebben 2 dakkapellen op het dak, wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Mortsel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij zijn eigenaars van het dakappartement, wij hebben een plat dak met roofing, het dak meet +/- 100m² in oppervlak, wij hebben geen koepels in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Meise
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een hellend pannendak, ons dak meet +/- 150m² in oppervlak, wij hebben geen dakvensters of dakkapellen in ons dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.

Wij zoeken offertes voor zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.