Wij zoeken offertes voor gevelwerken: Ontvang nu meerdere offertes voor Gevelrenovatie, gevelwerken

 
 

Wij zoeken offertes voor gevelwerken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Vilvoorde
Wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit gevelstenen, de gevels zijn geschilderd, graag wensen wij de gevels te bekleden en te isoleren, het betreft een te behandelen oppervlakte van 50 tot 60m², het bouwjaar van de woning kennen wij niet precies, wij zijn eigenaars van deze woning.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Balen
Wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit gevelstenen, wij wensen de gevels te laten reinigen, wij zijn eigenaars van de woning, onze woning is meer dan 100jaar oud.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Asse
Wij zoeken offertes voor gevelwerken, wij zijn eigenaars van onze woning, wij wensen 1 gevel te laten bekleden met crepi, het betreft een oppervlakte van +/- 20m².
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Mechelen
Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, graag afwerking van onze vernieuwde achtergevel van een rijwoning (isolatie reeds gezet) + oversteek + laten doorlopen op achtermuur van buren betreft een halfopen woning, +/- 18m² te behandelen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Moorsel-Aalst
Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, het bouwjaar van de woonst is 1855, graag leien tegen de gevels plaatsen en isoleren.