Wij hebben een plat dak met roofing: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Wij hebben een plat dak met roofing: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Heist-op-den-Berg
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met roofing, wij hebben geen koepels op het dak, wij verbruiken elektriciteit met 3 personen, wij zijn eigenaars van onze woning, wanneer wij deze zonnepanelen wensen te plaatsen hangt van de prijsofferte af.
Dakisolatie
Antwerpen
Aanvraag dakisolatie te Borsbeek
Eigenaars, wij hebben een plat dak met roofing, , ons dak meet +/-48m² in oppervlak, in ons dak hebben wij 1 dakkoepel , graag van buiten isoleren, bouwjaar 1968-1969.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Zwalm
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met roofing, wij kennen de grootte van ons dak niet precies, wij hebben geen dakkoepels op het dak, wij verbuiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn tevens eigenaars van onze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij hebben een plat dak met roofing, ons dak meet +/- 55m² in oppervlakte, in ons dak bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen, wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, wij zijn tevens eigenaars van onze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Mortsel
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen, wij zijn eigenaars van het dakappartement, wij hebben een plat dak met roofing, het dak meet +/- 100m² in oppervlak, wij hebben geen koepels in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Zemst
Eigenaars, wij hebben een plat dak met roofing, dit dak meet +/- 30m² in oppervlak, wij hebben geen koepels in het dak, wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.

Wij hebben een plat dak met roofing

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Zo betalen zonnepanelen zichzelf terug in ongeveer 8 jaar tijd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 5 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.