Waterverzachter

Kalk beu? Kies een waterontkalker!

In Vlaanderen is er veel kalk in het water. Kalk schaadt uw leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Een waterverzachter ontkalkt uw leidingwater waardoor uw machines langer leven én het verbruik van uw verwarmingsketel daalt. U vermijdt ook verstopte leidingen en waterkranen. Vergelijk nu gratis offertes voor uw waterverzachter, wij brengen u in contact met specialisten in waterontkalkers uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

 
* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Bent u ook geïnteresseerd in een alternatief systeem, zonder zout?
 
 
* 3. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 4. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Waterverzachter: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter te Zelzate
Ik zoek een waterverzachter voor een huishouden van 4 personen. De woning is gebouwd voor 1950. Ondertussen gedeeltelijk gerenoveerd.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Nieuwe waterverzachter in Kampenhout
Voor in mijn woning wil ik een nieuwe waterverzachter. We hebben nu een waterverzachter voor het leidingwater, later willen we dit ook voor regenwater. Voor 4 personen. Bouwjaar van de woning is rond 1970.
Waterverzachter
Brussel
Waterverzachter / Waterontkalker voor een café in Brussel
Wij hebben een café in het centrum van Brussel. De voornaamste apparaten zijn een koffiemachine, ijsmachine en afwasmachine. Bij de overname 2 jaar geleden was een waterverzachter aanwezig, maar deze is volledig versleten en is aan vervanging toe.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor herenhuis in Berchem
Ik woon in een groot oud herenhuis in Berchem met relatief hard water. Ik wil een waterverzachter die lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is en weinig producten en elektriciteit verbruikt. Graag een overzicht van de kosten over 10 jaar, aanschaf en onderhoud. Voorlopig voor 1 persoon maar reken voor 5-6 mensen. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor ons huis te Zandvliet
Ik zoek een nieuwe waterontkalker voor in ons recent gekocht huis. Enkel voor leidingwater, voor 3 personen. Het bouwjaar van de woning is 1996.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterontkalker op gelijkvloers | Linter
Voor in ons huis zoeken we een waterontkalker, enkel voor leidingwater. Voorlopig is het voor 1 persoon. Het huis is van 1935. De aansluiting kan op het gelijkvloers, er zijn net nieuwe leidingen gelegd.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter op een appartement ? | Schoten
Ik vroeg me af of ik een waterverzachter kan plaatsen in mijn appartement. Er zit veel kalk in het leidingwater en dat wil ik eruit halen. De meter staat in de technische ruimte in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor appartementsgebouw, Edegem
Ik ben sydicus en zoek een nieuwe waterverzachter voor ons appartementsgebouw. Er zijn 5 eigenaars. Het bouwjaar is rond 1985. Er is een aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Berlaar
Voor mijn woning (bouwjaar 1957) ben ik op zoek naar een waterverzachter. Mijn gezin bestaat uit 3 personen. Ik ben momenteel nog aan het renoveren maar wil een waterverzachter op de waterleiding laten aansluiten.
Waterverzachter
Limburg
Waterverzachter voor een gezin in Opglabbeek
We hebben momenteel grote problemen met kalk in het water en zoeken een offerte voor een systeem om het water drinkbaar te maken. De woning is van de jaren 50, maar de waterleiding werd door de vorige eigenaars wel vernieuwd. De aansluiting bevindt zich naar alle waarschijnlijkheid in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter in Landen
We hebben momenteel enorm veel last van kalk in het water. Onze woning is van 1978. We zijn met 4 personen en zouden de waterverzachter in de garage willen plaatsen. Gelieve mij te contacteren na 16u.
Waterverzachter
Antwerpen
Offerte voor een waterverzachter | Oud Turnhout
We zoeken een offerte voor een waterverzachter in onze woning. Dit werd ons aangeraden door kennissen. Onze woning dateert van 1992. De hoofdaansluiting bevindt zich in de kelder.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterontkalker in de achterbouw - Tremelo
Ik heb een vrijstaande woning van de jaren 60 en heb enorm veel problemen met kalk in het water waarvoor ik nu een oplossing zoek. Het leidingwater komt toe in de woonkamer, die vroeger een garage was. Ik wens echter de waterverzachter in de achterbouw te plaatsen.
Waterverzachter
Limburg
Waterontkalker voor gezin van 3 personen in Opheers
Wij zoeken een waterverzachter met 3 aparte aansluitingen voor in onze woning. We zijn een gezin van 3 personen en gebruiken enkel leidingwater.
Waterverzachter
Henegouwen
Waterverzachter op leidingwater in appartement
Wij trekken over 6 maanden naar ons nieuwbouw appartement en we zouden graag een waterverzachter plaatsen. We onderhandelen nog met de andere bewoners (10 appartementen) om mee te doen, anders is het gewoon voor ons twee. Het is enkel leidingwater.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Vorselaar
Ik zoek een nieuwe waterverzachter voor in mijn huis.
We zijn met 4 personen en gebruiken zowel leiding- als regenwater.
3 jaar geleden hebben we ons huis volledig verbouwd.
Waterverzachter
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Stratendries
We hebben momenteel een enorm probleem met hard water. We zien nu aan bepaalde zaken dat dit zeer grote problemen zijn met kalk. Woning uit twee delen , een gerenoveerde woning van meer dan 100 oud en een nieuw deel van 5 jaar oud. Aansluiting in de berging. Co-ouderschap met 2-4 mensen.
Waterverzachter
Antwerpen
Waterverzachter voor de regio Arendonk
Voor in mijn huis wil ik een nieuwe waterontkalker. Ruwbouw is al af, 3 personen, aansluiting op GLV.
Waterverzachter
Antwerpen
waterverzachter voor een woning in Rijkevorsel
Dit is voor het kalk uit water te halen. Dit is voor het leidingswater, we gebruiken regenwater voor sanitair en wasmachine. Woning van 1950. Aansluiting in de kelder.
Waterverzachter
Antwerpen
Problemen met kalk in het water
We hebben een probleem met kalk in het water. We gebruiken momenteel regenwater voor sanitair en de rest op leidingswater. Aansluitingen op het gelijkvloers.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Kalk in leidingwater oplossen met waterverzachter
Het lijkt erop dat er veel kalk in het leidingwater van Haacht zit. Daarom wil ik offertes vergelijken voor een waterverzachter.
Waterverzachter
Antwerpen
Aanvraag Waterverzachter te Duffel
Wij zoeken offertes voor een waterverzachter, wij maken enkel gebruik van leidingwater, ons gezin telt 2 personen, wij hebben 4 aparte aansluitingen binnen onze woning, wij zijn tevens eigenaars vand eze woning.
Waterverzachter
Vlaams Brabant
Waterverzachter te Tollembeek
Waterverzachter voor een huishouden van 2 personen. We hebben een jaarlijks verbruik van 80 m3. De woning is gebouwd in 1996.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Sint Truiden
Ik zoek een offerte voor de verkalking van het water tegen te gaan. Voorlopig gebruiken we enkel leidingwater. Tot 4 mensen dagelijks gebruik. Woning van 9 jaar oud.
Waterverzachter
Limburg
waterverzachter voor een woning in Meldert
Dit is een halfopen woning waar we problemen hebben met kalk in het leidingswater. Dit is voor een verbruik van 4 personen. Woning van 2008 met aansluiting in de inkomhal.
Vind nu de beste offertes voor uw waterverzachter