Water ontkalken: Ontvang nu meerdere offertes voor Waterverzachter / Waterontkalker

 
 

Water ontkalken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter / Waterontkalker
Limburg
Waterverzachter voor de regio Leopoldsburg
Voor in mijn huis zoek ik een nieuwe waterverzachter. Leidingwater enkel, 2 personen, huis van 1978, aansluiting in de kelder.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter / Waterontkalker in Herent
Als eigenaar van een rijwoning zoeken wij een waterontharder. We zijn met 2 bewoners en hebben last van veel kalk . Kan u ons bellen samen met een offerte. Dank u
Waterverzachter / Waterontkalker
Limburg
Waterverzachter voor een woning in Maasmechelen
Dit is een volledige nieuw project. Zeer oude woning die in 2008 volledige is gerenoveerd . We zoeken een waterverzachter voor een verbruik naar 4 personen. Momenteel enorm veel kalk in het water.
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een waterverzachter voor een appartement. Ik zoek vooral een oplossing van de verkalking van het water. Geen idee van het verbruik, we zijn met twee personen.
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Oeselgem
Gebruik van ook regenwater. Verbruik ter plaatsen op te meteen. Ik zoek een offerte voor watervezachter voor het ontkalken van het water.
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter voor een woning in Scherpenheuvel-Zichem
Ik gebruik enkel leidingswater. Regenwater wordt enkel gebruikt voor buiten. Verbruik van 90m³ over twee mensen. Enkel ontkalken van het water. Huidige waterverezachter is zo'n 16 jaar oud en zal vervangen moeten worden.
Waterverzachter / Waterontkalker
Oost-Vlaanderen
Waterverzachter voor een woning in Geraardsbergen
Ik gebruik ook regenwater, voor sanitair. Ik wens een offerte voor een ontkalken van het water.verbruik van ongeveer 4m³ per maand. We zijn met 4 de woning. De huidige waterverzachter is zeer oud en zal vervangen moeten worden.
Waterverzachter / Waterontkalker
Oost-Vlaanderen
Waterontkalker voor in de regio Deinze
Ik wens een nieuwe waterverzachter voor mijn woning. Enkel leidingwater, grondwater voor toilet. 4 personen. Bad en douche en 3 kranen.
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter of Waterontkalker in Turnhout
Beste, Wij zijn eigenaar van deze woning. We verbruiken hier met 3 mensen water.We hebben nog geen waterverzachter. Doch is er heel veel kalk in onze straat aanwezig. Kan u mij bereiken samen met een vrijblijvende offerte voor de aanschaf van een waterontkalker. Alvast bedank. Catherine
Waterverzachter / Waterontkalker
Antwerpen
Waterverzachter voor een woning in Berendrecht
Nieuwe woning in waarvan het compromis woensdag wordt ondertekend. We gaan in deze woning enkel leidingswater gebruiken. Omdat ik heb gemerkt dat in deze beurt het water erg veel kalk heeft waardoor de toestellen erg worden beschadig wens ik een systeem dat het water zowel kan filteren als ontkalken. 8-10 aansluitingen.

Water ontkalken

  • Eigen woning of huurwoning ?
  • Veel Kalk? geurtje ? Kleur ? Ijzerafzetting ?
  • Heeft u momenteel leidingswater of combinatie leidingswater en regenwater?
  • Hoeveel mensen wonen er ?
  • Hoeveel aansluitingen ? (aparte wc's , badkamers, keukens, buitenkranen, aparte plaats voor wasmachine .... )
B2b categoriën (belangerijk bedrijven die ingeschreven staan als bedrijven in oprichting moeten we altijd vragen wanneer ze ongeveer van start zullen gaan)