Water op kantoor: Ontvang nu meerdere offertes voor Waterkoeler met fles

 
 

Water op kantoor: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
waterkoeler voor een bedrijf in Leuven
We zijn op zoek naar offrete voor een waterkeoler. Het verbruik zal zo'n 70 dagelijks intern gebruik, plus nog enkele bezoekers. We dachten te werken met 1 waterkoeler tenzij u beter voorstel kunt doen. U mag zowel een huur als aankoopofferte opmaken. Graag ook verdere informatie over onderhoud, plaatsing en levering van de nieuwe flessen.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een schoonmaakbedrijf in Niel
We werken in totaal met een kleine 35 mensen, maar hiervan zijn de meeste op de baan. Ik schat het dagelijkse verbruik op zo'n 8 mensen per dag.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Ternat
We zijn in totaal met 137 medewerkers. We zouden graag een aantal waterkoelers willen plaatsen in de atelier waar onze medewerkers ofwel gekoeld ofwel water op kamertemperatuur kunnen nemen. We hebben ook een frisdrankautomaat en een koffie automaat dus ik wens een offerte voor een 50 à 60 mensen dagelijks gebruik.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler met fles voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een prijsofferte voor een waterkoeler met fles. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aankoop waterkoeler
Wij zijn op zoek naar prijsinformatie voor de aankoop van een waterkoeler voor het personeel (16 personen). De keuze voor waterleiding of fles is afhankelijk van de kostprijs.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor openbare dienst
Graag een waterkoeler voor een 50 à 100-tal personen, waterkoelet met fles/op waterleiding (geen voorkeur). Alvast bedank voor de snelle reactie.
Waterkoeler met fles
Limburg
Vrijblijvende offerte voor waterkoelers
Graag vrijblijvende offerte voor 2 waterkoelers - koud en warm water - bruisfunctie
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler op waterleiding voor personeel
Graag had ik wat informatie en prijsopgave willen ontvangen voor de installatie van een waterkoeler op waterleiding voor mijn personeel. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Productinformatie en prijsofferte leverancier waterkoeler
Graag ontvang ik een offerte en productinformatie voor een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Brussel
Informatie en offerte aankopen of huren van waterkoeler
Wij zijn bezig te verhuizen en voor in de nieuwe locatie lijtk het me eventueel interessant een waterkoeler te nemen. Graag informatie en kostprijs ter analyse.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen

Graag meer info en de prijs over de waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen

Wij gebruiken minstens 5 liter water per dag , monenteel plat water, graag had ik, vrijblijvend, de kostprijs geweten.

Water op kantoor

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.