Warme drankautomaat

Warm u elke dag op aan uw warme dranken automaat

Een ochtendkoffie, een soepje bij de lunch of een afternoon tea? Een warme dranken automaat komt altijd van pas. Uw personeel en cliënteel genieten van de heerlijke dranken, u geniet van de topkwaliteit en -service van onze leverancier. Vraag snel uw gratis offertes aan!

Offertes aanvragen

Ik wil een warme dranken automaat

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de warmedrank automaat?
 
 
* 2. Welk type drank wenst u in uw drankautomaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Warme drankautomaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat
Antwerpen
Warme drankenautomaat voor een bedrijf in Lier
Graag offerte's voor warme drank automaten met alle opties alsook voor de machines met enkel koffie/thee. Met muntinworp. Graag zowel huur, aankoop als leasing offeret.
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Warme drankautomaat vs koffiemachine voor horecasector, Vlaams Brabant
Ik ben van plan om in de komende maanden een brasserie te openen, +/- 75 tafels/dag. Graag had ik een gedetailleerde offerte ontvangen met daarbij ook een aantal voorstellen. Alvast bedankt.
Warme dranken automaat
West-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor BVBA in West-Vlaanderen
Ik had graag een prijsofferte ontvangen alsook bijkomende informatie omtrent warme drankenautomaten (koffie/soep/...). Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, ... ? 5 à 10 personen. Bedankt.
Warme dranken automaat
Limburg
Automaat met warme dranken voor medewerkers
Automaat met warme dranken zoals koffie, thee en soep zonder extra werk/onderhoud of grote onkosten voor de dienst. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Warme dranken automaat
Limburg
Prijsofferte voor warme drankenautomaat voor BVBA te Limburg
Graag een prijsvergelijking voor een warme drankenautomaat: koffie, warme chocomelk, water (warm en koud). Hartelijk dank.
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Warme drankenautomaat voor
Graag een vrijblijvende offerte voor een warme drankenautomaat: koffie, soep, ... Aantal medewerkers: +/- 20 personen. Bedankt voor de snelle reactie.
Warme dranken automaat
Antwerpen
Warme drankautomaat voor evenementenbedrijf
Een warme drankautomaat voor ons bedrijf. Graag een offerte met alle informatie en prijzen.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Warme drankautomaat voor bvba in Waasmunster
Een koffiemachine met verschillende opties voor zo'n 5 personen per dag.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag voor warme dranken automaat voor wasserette
Wij zouden graag een warme dranken automaat plaatsen in de wasserette. Bobex Kwaliteitscontrole: ter vervanging van de oude machine (momenteel dagelijks tussen de 40 en 45 gebruikers).
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor bedrijf in Belsele
Graag een toestel welke via pads of andere werkt, met een waterreservoir en diverse smaken van koffie of andere zaken. Inclusief warm water. Bedankt.
Warme dranken automaat
Antwerpen
Koffiemachine voor onderwijsinstelling
Offerte voor een klein koffieautomaat die vooral lekkere koffie maakt voor zo'n 10 gebruikers per dag. Andere koffie soorten is een mogelijkheid, maar niet belangrijk.
Warme dranken automaat
West-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor luchtvaart
Graag een prijsofferte voor een warme drankenautomaat: koffie (2 à 3 smaken), alsook warm water en warme chocomelk. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Prijsvergelijk warme drankautomaat voor bedrijf in Oostende
Door ontevredenheid hadden we graag even de prijzen willen vergelijken met wat we nu hebben. Ons kantoor telt zo'n 14 personen. Alvast bedankt voor uw diverse prijsopgaves dit voor een warme drankautomaat.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Warme drankautomaat voor bedrijf in Zwijnaarde
Graag uw beste prijs voor een warme drankautomaat: koffie, warme chocolade en thee. +/- 20 personen per dag. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Offerte voor aankopen van koffiemachine
Graag ontvangen we een prijsopgave voor het aankopen of huren van een koffiemachine, deze voor een 5-tal mannen, daarbij ook een 3-tal bezoekers dagelijks. Graag ook meer informatie wat betreft het onderhouden van deze. Met dank.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Aanschaffen koffiemachine
Ik ben op zoek naar een koffiemachine met bonen die met 1 druk op de knop, een heerlijke kopje koffie wordt. Gebruik in B&B.

Een goede verdeelautomaat kies je niet zomaar

Geef uw personeel en bezoekers de keuze

Al uw werknemers zijn verschillend! En ze hebben allemaal af en toe nood aan een pauze. Maar niet alle werknemers drinken koffie. De ene drinkt liever thee, en de andere wil warme chocomelk misschien drinkt er een zelfs liever soep. Het is mogelijk om ze allemaal tevreden te stellen.

Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking. Vul onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende offertes. Zo kan u rustig verschillende leveranciers vergelijken.

Een warme sfeer in uw bedrijf?

Een vending machine met een ruime keuze aan warme dranken zorgt voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden. Terwijl uw personeel dan weer de nodige energy-break kan nemen. De beste oplossing vindt u door onderstaande vragenlijst in te vullen.

Tot drie verschillende leveranciers vergelijken, slechts enkele minuten werk

Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts enkele minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Vergelijk rustig de verschillende installateurs, hun prijzen en hun service. Zo neemt u achteraf een goede beslissing. Op die manier helpt Bobex u bij het kiezen voor de beste automaat en voor de beste installateurs.

 

 

Geniet elke dag van verse koffie, thee, ...