Wanbetalers: Ontvang nu meerdere offertes voor Incasso

 
 

Wanbetalers: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000€ aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zelzate
Ik heb een openstaande factuur voor 1000€ bij een bedrijf waar ik een herstelling heb gedaan. Dit bedrijf weigert mij sinds enkele maanden te betalen. Is het mogelijk dit bedrag via incasso terug te vorderen? Het bedrijf heeft een Belgisch btw-nummer.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Olsene
Een klein percentage van de openstaande facturen is moeilijk inbaar. Het totale bedrag zal net iets meer als 50.000€ zijn. We werken uitsluitend samen met bedrijven. We hebben nog rekeningen openstaan bij zowel Belgische als buitenlandse bedrijven , maar gene van buiten de EU.
Incasso
Geen regioIncasso voor een exportbedrijf in Roeselare
De rekeningen staan opne bij enkel bedrijven. We zijn actief in de export naar EU landen. De bedrijven zijn dus geen belgische bedrijven. Er staan een tiental rekeningen open voor een bedrag tussen, hoofdzakelijk, 10 rekingen, 150.000 200.000
Incasso
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een transportbedrijf in Affligem.
Een particuliere klant heeft bij mij een onbetaald factuur openstaan. Het gaat om een bedrag van €1500,- Het onbetaald factuur ligt al van eind 2011 open. Graag een offerte van incassobureau.
Incasso
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Ik heb een 5tal onbetaalde facturen openstaan van wanbetalers. Ik wens een incassobureau in te schakelen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen. Alvast bedankt.

Wanbetalers

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.