Volgen personeel op de baan: Ontvang nu meerdere offertes voor Voertuiglokalisatie

 
 

Volgen personeel op de baan: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Essen
Sinds kort hebben we een bestelwagen aangekocht. Ik wens deze graag uit te rusten met een systeem om de buitendienst te controleren. Gelieve mij hiervoor te contacteren met een uitgebreide offerte en verdere informatie over de precieze plaatsing van dergelijk tracking systeem en hoe dit precies het personeel op de baan opvolgt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oudenaarde
We wensen een offerte voor 4 bestelwagens, later uitbreiding naar 6. We wensen vooral onze buitendienst op te volgen, de techniekers te tracen en dan in te spelen op hun positie. Afspraak ter plaatse is altijd mogelijk na telefonisch contact. Bedankt voor een snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Mechelen
Ik wens graag een prijsoffert per wagen ,te ontvangen, ons wagenpark bestaat uit ongeveer 10 wagens . We hebben echter nog niet beslist hoeveel we met dergelijk systeem zullen uitrusten. We wensen dit te gebruiken voor de wagens op te volgen en zo als het waren een controlesysteem voor ons personeel op de baan te vormen.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track en trace voor een telecombedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van track en trace. We hebben momenteel 22 bedrijfswagen. Het zijn allemaal personenauto's. Alvast bedankt voor de offerte!
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We gebruiken een bestewagen die soms gebruikt wordt voor de vervoer van dure goederen. Daarom zouden we graag een volgsysteem instaleren om ons te vertellen waar de wagen naatoe rijdt, hoelang men onderweg is , waar men is gestopt enz...
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie 4 bestelwagens
We hebben 4 chauffers met bestelwagen op de baan om goederen te leveren. Graag zouden wij kunnen zien waar ze zich op welk moment bevinden.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Aankoop voertuiglokalisatie systeem
Wij zijn op zoek naar een track and trace systeem om controle uit te oefenen op onze werknemers. Het aantal voertuigen dat gevolgd zou moeten worden, is afhankelijk van de prijs.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Prijsaanvraag voertuiglokalisatie
Om onze vertegenwoordigers (2 werknemers) te kunnen volgen hadden wij graag prijsinformatie verkregen omtrent een voertuiglokalisatie systeem.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
We hebben in totaal zo'n 5 à 6 voertuigen maar niet alle voertuigen moeten gevolgd worden. Vooral de depannagewagen en de vrachtwagen, 2 voertuigen dus. Graag contact, meer informatie en kostprijs
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Ik heb al gehoord van een dergelijk systeem, ik ontvang graag meer informatie en een vrijblijvende offerte voor het volgen van onze 9 vrachtwagens.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerte track en trace volgen van voertuigen, tracking camionette vrachtwagen
Een tracking systeem voor onze voertuigen staat al op de planning, ik ontvang dan ook graag contact, meer info, en een offerte voor het volgen van onze voertuigen. Dit zijn er een 20-tal.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte track en trace systeem groot aantal voertuigen
Ik ontvang graag informatie en een voorstel voor het tracken van voertuigen. Ons wagenpark telt iets meer dan 100 voertuigen.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglocalisatie systeem tracking bestelwagens prijs offerte en informatie aanbod leveranciers
Ik ben volop bezig informatie te sprokkelen voor het laten traceren van onze voertuigen. We plannen op termijn zeker een systeem in te voeren. Dit zou dan ingevoerd worden in onze 9 camionnettes. Graag informatie over uw aanbod en prijszetting.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Informatie werking en prijs voertuiglocalisatie
Een mogelijkheid tot betere controle van de routes via een voertuigvolgsysteem. Ik ontvang in eerste instantie graag uw informatie hoe dit allemaal werkt en wat het net inhoudt, met prijsindicatie graag. Indien akkoord testen we graag op een kleiner aantal voertuigen, later uitbreidbaar naar allemaal. (in totaal zijn er enkele tientallen)
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte volgen personenwagens bedienden met track en trace systeem
Met als doel de productiviteit te verhogen zou ik graag een track en trace systeem in drie van onze personenwagens laten plaatsen. In totaal zijn er een 12tal bedrijfsvoertuigen. Graag info en een offerte.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Informatie en offerte leveranciers track en trace installatie
De mogelijkheid om 1 tot 4 wagens te volgen op een scherm, en achteraf de route te bekijken/berekenen. We willen starten en testen op één of enkele voertuigen, en het plan is dit op 2 jaar tijd naar 30 voertuigen over te brengen. Ik krijg graag info en offertes, met de prijs van aanschaf en de abonnementsprijs, alsook hoe de toestellen aan hun spanning/voeding komen. Alvast bedankt
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Informatie track en trace systeem en offertes leveranciers
Ik heb een aantal camionettes op de baan en heb wel enige interesse in een voertuiglokalisatiesysteem. Kan u mij hierover informeren alsook over de prijszetting? Indien ik dit invoer zou ik eerst starten met 2 camionettes. In totaal zijn er 6 voertuigen in het bedrijf.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerte track en trace systeem positie en route bedrijfswagen volgen
Ik zoek een systeem om de positie van een bedrijfswagen te kunnen volgen en de route (afstand) achteraf te kunnen bekijken. Graag contact met een leverancier en een offerte voor een dergelijk track en trace systeem.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Offerte leverancier tracking systeem, GPS tracker voor volgen voertuig
prijs voor 1 GPS tracker voor 1 voertuig (+ info over gebruik)
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerte tracking van camionettes personeel op de werf, leverancier track en trace systeem
Ik wens een systeem om de bedrijfsvoertuigen te volgen, camionettes op de werf. Het gaat om 3 voertuigen. Daarnaast hebben we ook personenwagens voor verkopers en dergelijke. Maar het tracken is de bedoeling voor 3 bestelwagens. Graag contact en offertes van leveranciers
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerte track en trace systeem aankopen voor volgen groot aantal voertuigen personeel
Ik ontvang graag informatie en offertes van leveranciers voor een track en trace voertuiglokalisatie systeem. Er zijn een 40tal voertuigen te volgen. Er is al contact met een leverancier maar nog niets geimplementeerd, ik wens nog te vergelijken met info die ik via deze weg kan krijgen.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Offerte track en trace systeem aankopen voor volgen auto's techniekers
We zijn op zoek naar een softwareprogramma dat ons kan helpen bij het zo efficiënt mogelijk opmaken van de planning van onze techniekers. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om 2 voertuigen die de klant wenst te volgen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Informatie en offerte track en trace systeem om voertuigen te volgen
Wij hebben 3 camionettes en 2 personenwagens (busjes) waarmee mensen vervoerd worden. Deze voertuigen wens ik eventueel te tracken met een softwaresysteem. Graag jullie informatie en voorstellen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Traceersysteem offerte voor volgen van vrachtwagens en chauffeurs
Ik overweeg de installatie van track en trace systemen in onze vrachtwagens, dit zijn 6 voertuigen. Graag informatie en voorstelling van uw systemen, met prijsofferte achteraf. Alvast bedankt
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Informatie en offertes track en trace systemen voor groot aantal vrachtwagens
Ik wens informatie te ontvangen over track & trace systemen, wat is er mogelijk praktisch, voorwaarden alsook graag een prijsofferte. Deze leg ik dan intern voor want kan wel interessant zijn voor ons lijkt me. Wij hebben een 50-tal vrachtwagens en bestelwagens die voor ons rijden.

Volgen personeel op de baan

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.