Volgen bedrijfsvoertuigen

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Volgen bedrijfsvoertuigen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Mechelen
Ik wens graag een prijsoffert per wagen ,te ontvangen, ons wagenpark bestaat uit ongeveer 10 wagens . We hebben echter nog niet beslist hoeveel we met dergelijk systeem zullen uitrusten. We wensen dit te gebruiken voor de wagens op te volgen en zo als het waren een controlesysteem voor ons personeel op de baan te vormen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
Momenteel hebben we 8 bedrijfswagens die we met dergelijk systeem willen uitvoeren, later kan dit eventueel ook nog uit gebreid worden naar 10. Ik wens een systeem dat ons in staat stelt onze voertuigen op elk moment te lokaliseren om zon ons transport en rapportering te optimaliseren.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Track & Trace systeem voor de gemeentedienst in Zemst
We beschikken over een 20 voertuigen , maar zouden eerst bij wijze van test 4 voertuigen willen uitrusten met dit systeem. de bedoeling is om in eerste instantie onze buitendienst op te volgen, en dan specifiek de werkliedendienst. In tweede instantie zoeken we ook naar een systeem dat ons kan zeggen welke voertuig het dichtste bij is als er een dringende interventie plaatsvind. De uiteindelijke beslissing door het schepencollege zal waarschijnlijk begin januari vallen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 5à6 bedrijfsvoertuigen. 3à4 commerciële medewerkers zullen gebruik maken van de personenwagens en dan heb ik nog 2 techniekers die gebruik zullen maken van de bestelwagens. Ik zie de offertes graag tegemoet!
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace voor een bedrijf in Lochristie.
Graag een offerte van track en trace. Ik zou daarbij 3 voertuigen met een voertuigvolgsysteem willen hebben. Het gaat om 3 personenwagens. Alvast bedankt voor de offerte!
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een GPS tracking plaatsen op enkele machine van mij. Het gaat om 2 machines. Een tijdje geleden hebben ze die van me gestolen en nu wil ik zoiets voorkomen. In afwachting op de offertes.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte track en trace ontvangen voor 1 vrachtwagen, een paar kranen, en 4 licht vrachtwagens. Bedankt voor de offerte!
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Graag een offerte van track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van track en trace. We willen graag het systeem voor 100à150 voertuigen. Bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en trace voor een bedrijf in Kontich.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 3 voertuigen. Alvast bedankt voor de offerte.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een zelfstandige in Antwerpen.
Ik heb 3 bestelbusjes en 1 gewone voertuig. Ik wil die kunnen laten opvolgen. Met real-time opvolgsysteem, ritregistratie. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuigvolgsysteem voor een transportbedrijf in Tongerlo.
Ik heb in totaal 15 bestelwagens in mijn zaak. In het verleden is er al een voertuig van mij gestolen geweest en gelukkig teruggevonden. Maar omdat de verzekering moeilijk gaan doen als het nog een keer gebeurt wens ik een systeem dat het voertuig kan lokaliseren. Wat ik ook graag wil als de prijs meevalt, is het real time opvolgen van het personeel. Graag een offerte.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
VTG tracking voor bedrijfsvoertuigen
Offerteaanvraag voor een VTG trackingsysteem voor 2 à 3 voertuigen. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van bedrijfsvoertuigen
Is het mogelijk wat inlichtingen en vrijblijvende prijsofferte(s) te ontvangen, dit voor diverse voertuiglokalisatie systemen. Aantal bedrijfswagens in het totaal: 9. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Waals Brabant
Tracking systeem voor voertuig in Nederland
Is het mogelijk mij een prijsopgave te bezorgen met daarbij bijkomende informatie, en dit, voor het aanschaffen van een tracking systeem voor een voertuig in Nederland. Kan dat bij jullie? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag voor trackingsysteem vrachtwagens en bestelwagens
Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een trackingsysteem, dit voor een 2-tal vrachtwagens en een 10-tal bestelwagens. Trackingsysteem al aanwezig op graafmachines. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor klant in West Vlaanderen
Graag had ik geweten waar mijn verkoper zich bevindt en wanneer. Welke systemen kunnen jullie mij aanbieden? Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Reistijden, vertrek en aankomst tijden
Offerteaanvraag voor trackingsysteem met mogelijkheden voor het houden van toezicht op reistijden,vertrek en aankomst tijden. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een soort systeem die mij verwittigd op mijn GSM wanneer mijn bedrijfswagen in een zekere zone komt te staan. Bestaat zo'n systeem? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Volgsysteem voor bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik zou weten waar mijn werknemer uithangt. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Tessenderlo
Kunnen jullie mij zeggen wat de mogelijkheden zijn voor het traceren van bedrijfsvoertuigen. Wat bieden jullie aan, en wat zijn uw prijzen? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Trackingsysteem voor bestelwagens
Offerteaanvraag voor een trackingsysteem voor onze bestelwagens (ook buitenland werkzaam) - in later stadium eventuele uitbreiding van het systeem naar zusterkantoren (NL - FR) - dan zal het over meer dan 50 voertuigen gaan. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor verzekeringskantoor in Antwerpen
Graag had ik willen weten wat een voertuiglokalisatiesysteem inhoudt, en hoeveel dit kost. Aantal bedrijfswagens: 2. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Traceren van bedrijfswagens na werkuren
Graag had ik een offerte ontvangen, dit voor de installatie van een tracking systeem - enkel om te weten of de wagen in kwestie gebruikt wordt na de werkuren. Wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track and trace systeem + holdup
Graag een prijsopgave voor een track and trace systeem + holdup + export van data naar eigen time sheet systeem. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Aanvraag voertuiglokalisatie 5 voertuigen
Wij wensen techniekers en sales mensen te volgen op de baan. Het gaat om 5 voertuigen in totaal, waarvan 1 bestelwagen en 4 gewone wagens.

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie