Vochtvlekken: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vochtvlekken: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatie tegen vochtvlekken | Beveren-Waas
We hadden graag offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. Vooraan de woning zitten we namelijk met een ventilatieprobleem. Zo zijn er vochtvlekken op de muur.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Geebets
We merken op het gelijkvloers vochtproblemen. Een deel hebben we reeds laten bewerken maar over 5 m aan de onderkant van de muren zijn er nog altijd vochtvlekken.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Ventilatiesysteem te De Pinte
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een ventilatiesysteem, wij hebebn vochtvlekken op binnenmuren ten gevolge van een ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Gent
Ik merk sinds een tweetal jaar vochtvlekken op de muren. Dit is enkel in de slaapkamer op de eerste verdieping. Vooral aan de binnenkant van de gevelmuur. Woning van ongeveer 30 jaar.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Houthalen-Helchteren
We hebben voornamelijk problemen in de hoeken onderaan van de gevelmuur op het gelijkvloers. Deze vochtproblemen zijn reeds enkele jaren aanwezig, het is namelijk een zeer oude woning. Op dit moment lossen we het op door een bepaald middel in deze hoeken te spuiten maar de vochtvlekken komen steeds terug.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Lot
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze woning (waarvan wij eigenaar zijn), en dit op: gelijkvloerse verdieping: aan de onderkant van onze binnenmuren. Hier zien wij dat de muur vochtig is, en er is schimmelvorming. Er verschijnen ook donkere vochtvlekken. 1ste verdieping (slaapkamer): aan de bovenkant van onze binnenmuren, wij zien dat de muur vochtig is aan de bovenkant (een specialist die reeds is langsgekomen vermoedde dat dit door een lek in het dak veroorzaakt wordt). 2de verdieping: aan de bovenkant van onze binnenmuren, hier zien wij ook dat de binnenmuren vochtig zijn aan de bovenkant.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Aarschot
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor vochtbestrijding voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Het vochtprobleem manifesteert zich de gelijkvloerse verdieping en dit vooral aan de onderkant van de muren. Wij vermoeden dat de aangetaste muur geen waterkering heeft en dat het water van de grond naar boven (in de muur) komt. Wij zien vochtvlekken en het papier komt op sommige plaatsen los. Wij hebben dit probleem al jaren.

Vochtvlekken

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.