Vochtplek muur: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vochtplek muur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Dendermonde
Dit is voor een probleem met vocht op de bovenste verdieping van onze woning. In het midden van de muur merken we een vochtplek alsook dat aan de bovenkant van de muren de verf afschilferd. We vermoeden een ventilatieprobleem. Woning orgineel van de jaren 90 maar in 2006 grondig gerenoveerd.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Kortenberg
We hebben vooral op het gelijkvloers problemen. We hebben een zeer grote vochtplek in het midden van de muur, deze is begonnen beneden. Dit is een gevelmuur waar een pompbak tegen staat. Dit probleem was er wel al voor we de keuken hier hebben geplaatst. Sinds we de muren vanaf de buitenkant hebben geïsoleerd en terras zijn verander is zijn de problemen duidelijk erger geworden. Dit is een woning van 1920 met volle stenen muur en buitenmuur isolatie.

Vochtplek muur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.