Vochtige muren: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vochtige muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Opstijgend vocht in gans het huis, vochtbestrijder nodig Dilsen
Opstijgende vocht in heel de woning. De woning is gebouwd in 1900.
Ventilatiesysteem
Limburg
Vochtvlekken op de binnenmuren - oplossing nodig
Wij hebben vochtige binnenmuren en wij zien vochtvlekken op de muur. Het zou niet om opstijgend vocht gaan en overwegen dus een ventilatiesysteem. We willen graag offertes voor een ventilatiesysteem.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vocht onderaan muren op gelijkvloers in woning te Poperinge
Vocht in de muren. Dit is onderaan de muren op het gelijkvloers. Nu reeds twee jaar continu problemen. Bouw van de jaren 50.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Vocht aan bovenkant muren tijdens de winter
We hebben momenteel vochtprobleem aan de bovenkant van muren. Deze problemen zijn sinds de winter aanwezig en komen steeds terug. Woning van de jaren 40 maar er zijn geen isolatiewerken gebeurd.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in hoeken van de muren
Ik heb last vocht in de hoeken van de woning. Dit is een alleenstaande woning die gebouwd is in 2002.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtprobleem in huurappartement in Sint Pieters leeuw
Dit is voor een appartement dat we verhuren. Vooral op de onderste verdieping is er een vochtprobleem. De problemen zijn vooral aan de onderkant van de muren en schimmel op de ramen. Problemen twee maanden reeds gekomen, maximaal een jaar.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vocht in muren van huurwoning
We verhuren een huis en er is vocht in de muren (gelijkvloers).
Opstijgend vocht op 2 muren, +6 lopende meter. Het gaat niet om een lek, vermoedelijk grondwater. Bouwjaar 1950 ergens.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtige muren gelijkvloers
Ik heb vochtige muren in de slaapkamer, de badkamer en het toilet van ons huis op het gelijkvloers. De onderkant van de muur is er het ergst aan toe, maar ook in het midden van de muur is er vocht. Het lijkt dus om opstijgend vocht te gaan. Het bouwjaar van het huis is ergens begin 1960.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Rijkevorsel
We zoeken een ventilatie systeem voor in ons huis. Badkamer en living, schimmel en moeilijke verluchting daar, bouwjaar 1957.
Ventilatiesysteem
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Bilzen
Eigenaars, vochtprobleem op 1ste verdieping (slaapkamers), vochtige muren (bovenaan) en vochtig plafond. Dit is een openstaande woning gebouwd in 1978. Woning volgens de normen van de jaren 70 maar we hebben recent spouwmuurisolatie geplaatst.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vocht in muur huis in Deinze
Wij hebben een vochtprobleem in een muur aan ons huis. De muur is 1m hoog en daarboven in er een veranda. Wij hebben dit al laten herstellen aan buitenzijde maar hebben we het probleem/ Vocht komt langs de mmmu binnen en sijpelt binnen en hebben een plas op vloer. Wij kan ons snel helpen?

Vochtige muren

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.