Vochtige kelder

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtige kelder: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding gerenoveerde kelder, Antwerpen
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. Deze kelder is gerenoveerd tot een slaapkamer en badkamer. Het gaat om een oud herenhuis. De eigenaar is op de hoogte van de aanvraag.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtige oude woning in Grimbergen
We merken vooral opstijgend vocht onderaan de gelijkvloers. Ook merkbaar op een hoek op de eerste verdieping. Dit laatste is geen opstijgend vocht vermoed ik. Ook in de kelder hebben we last van vocht. Gebouw van meer 100 jaar oud.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Natte kelder bij regenweer - Wilrijk
Er is vocht in de kelder van mijn huis. Er staat zelfs water in bij regenweer. De oppervlakte van mijn kelder is minstens 12 m². Er is geen lek. Mijn huis dateert van de jaren 60.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Natte keldervloer door barst in kelder
We hebben een barst waar het grondwater uitkomt. Dit probleem is er al enkele jaren maar wil dit toch oplossen. Het huis zelf verhuur ik en is momenteel bewoond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondwater in kruipkelder bij rivier
In onze kruipkelder hebben we last van grondwater. We wonen in de buurt van een rivier en denken dat het om grondwater gaat.
Vochtbestrijding
Limburg
Water komt door muren en plafond van kelder te Opglabbeek
Door het plafond en de muur van onze kelder komt er water. We hebben een kruipkelder waar je recht kan staan. .
Vochtbestrijding
Antwerpen
Grondwater in kruipkelder te Hemiksem
kelder met kruipkelder in. Kruipkelder staat een halve meter hoger dan de kelder. Bij hevige regen komt er van de kruipkelder water naar de kelder. Kelder is voorzien van beton laag en kruipkelder niet
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijder gezocht voor kelder in Marke
Wij zoeken een een specialist voor het vochtprobleem in onze kelder. De muren vertonen barsten waardoor het water binnensijpelt. Hierdoor is ook de vloer vochtig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Opstijgend vocht in kelder van oud huis te Zoutleeuw
Ik heb last van opstijgend vocht in de kelder. De woning is gebouwd in 1905.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Kelderdichting Baarle-Hertog tegen vocht en schimmel
We hebben vocht in de kelder van ons huis. De keldermuur en -vloer zijn vochtig en er is ook schimmel. Ik ben zeker dat het geen lek is.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vocht in kelder en kruipkelder Holsbeek
Ons huis is volledig onderkelderd : 1/3 kelder op stahoogte, 2/3 kruipkelder. Sinds een aantal jaar is er teveel vocht, waardoor o.a. kleding (schoenen) beschimmelt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in kelder van nieuwbouwwoning Sint-Amands
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. De woning is pas gebouwd. Er woont nog niemand in de woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht in slaapkamer en kelder
Ik heb last van opstijgend vocht in de slaapkamer en in de kelder. Het is een appartement op het gelijkvloers, gebouwd in de jaren 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige keldermuren en keldervloer - Oplossing?
Wij wensen zo snel mogelijk offertes te ontvangen voor een vochtprobleem in onze kelder. Er is namelijk opstijgend vocht. De keldervloer en de keldermuren zijn vochtig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige keldervloer in huis Rijkevorsel
Vooral bij stevig regenweer hebben we last van een vochtige keldervloer. We willen dit zo snel mogelijk oplossen. Graag wat advies + een offerte.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend grondwater in kelder van appartement
Ons appartement is volledig onderkelderd. We hebben een vochtprobleem in de kelder / garage.
Vocht via de keldermuur, lijkt opstijgend grondwater, geen lek, bouwjaar 1995.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige kelder bij zware regen
Sinds kort krijgen wij bij hevige regenval water binnen in onze kelder. Het gaat hierbij om zo'n 100 liter per dag. Wij vermoeden uiteraard dat de hevige regenval en het hoge grondwater oorzaak is van deze wateroverlast. De kelder staat gedeeltelijk (max 1,5m) onder grondniveau. Dit betreft een leefkelder, dus een snelle oplossing is gewenst. De kelder is volledig afgewerkt, waardoor we ervan uitgaan dat het pleisterwerk zal moeten worden uitgebroken. Ik hoop dat dit de situatie verduidelijkt.
Vochtbestrijding
Limburg
Vocht komt uit keldervloer, opstijgend vocht behandelen
Eigenaar. Volwaardige kelder van een 50m². Ik denk dat het vocht uit de vloer komt. Woning van 2001 met gemetste kelder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Spuitkurk als bescherming tegen vocht in kelder
Keldermuren zijn in betonblokken. Deze moeten tegen vocht afgeschermd worden. Ik dacht aan een soort spuitkurk maar misschien is een ander materiaal beter? Zou eerst willen weten of, het kan gebruikt worden als isolatie en tegen het vocht van onze keldermuren aan de binnenzijde
Vochtbestrijding
Antwerpen
Er komt water uit de grond van de kelder
Water komt uit grond in onze kelder. Die is ongeveer 20m² groot. Het gaat du som opstijgend grondwater via de keldervloer. We hebben dit probleem al enkele jaren en willen dit definitief oplossen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Insijpelend grondwater keldervloer en keldermuur
Eigenaars, wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, deze staat vaak onder water, ook sijpelt er water binnen door de vloer en de keldermuren, de woning is van de jaren '60.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Kelderzwammen en vochtprobleem in kelder: specialist nodig
Er is vocht in de kelder (deels volwaardig) van de woning. Kelderopp. 14m², behandeling kelderzwammen en aangetaste houten draagconstructie. Sowieso ook meedenken over verdere behandeling gehele kelder (dicht smijten? waterdicht maken? ventilatie methode). Staat al een dompelpomp, bouwjaar woning: 1932, geen lek.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders