Vochtbestrijding: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vochtbestrijding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
: De bakstenen en het voegwerk zijn poreus waardoor het vocht zich naar binnen trek via de muren die er rechtstreeks in contact mee staan aangezien er geen spouwmuur of isolatie tussen staat.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Laakdal
Ik wil graag een afspraak om het vochtprobleem te bekijken. Het gaat om vochtproblemen in de hoeken van de woningen. Wij denken dat het gaat om een ventilatieprobleem.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Mechelen
Ik heb last van het vochtprobleem in de muren. De plinten komen los. Het zit op verschillende plekken. Het is zeker geen lekkage.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Tunrhout
We zijn momenteel de gevel aan het schilderen en merken dat achter de kasten het vochtig is onderaan de muur. Dit is de binnenkant van een gevelmuur van een overdekte gang.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Brugge
Ik heb last van vochtproblemen in één muur. Dit is in de toilet. Het probleem zit onderaan de muur. Wij weten niet waar het probleem vandaan komt, dus we zouden graag een afspraak hiervoor willen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tremelo
Dit is een vrijstaande woning. We hebben een maand geleden deze woning gekocht. Dit is een recente woning van 2008 maar op de eerste verdieping hebben we achter het behang van de badkamer een vochtprobleem opgemerkt. Er zou een lek hebben gezeten en we hebben hierdoor een contestatieprobleem.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Oostende
Wij hebben last van vochtproblemen in de kelder en in de gang. De problemen zitten onderaan de muur. We zouden dit willen nakijken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Roeselare
Ik wens een offerte voor vocht in de muren. Het gaat om opstijgend vocht. Het probleem zit voornamelijk op de gelijkvloers.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht in Kessel
Ik heb een huis gekocht van 1938 en er is opstijgende vocht op 2 kleine plekken waar de keuken komt. De muur is 3m breed. De muur zou alleen geïnjecteerd moeten worden.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Mortsel
Ik heb last van vocht in de kelder en onderaan de muren in de living. Er zitten vlekken op het muur. De woning is gebouwd in 1932.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Tessenderlo
Ik heb last van vochtproblemen in de kelder. Ik wil de kelder helemaal droog maken. Het is een alleenstaande woning. Het is woning gebouwd in 2000.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Mechelen
Ik heb last van vochtproblemen in een stuk dat wij in 2000 hebben bijgebouwd. Het is een vrijstaande woning. Het is een goede 50 m². We hebben gele plekken en poeder(kalk). De plekken zitten vanaf de plint.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Duffel
Ik heb een huis gekocht van 1897. Er is 15 jaar geleden een overstroming geweest en het zit nog in de muren. Er hangt nog steeds een muffe geur.
Opstijgend vocht behandeling
Antwerpen
Opstijgend vocht te Grobbendonk
Ik heb last van opstijgend vocht. Het gaat om natte schimmelplekken onderaan in de slaapkamer. Dit is allemaal op de gelijkvloers. Ik wil dit zo snel mogelijk oplossen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Nazareth
We hebben in een bungalowwoning met problemen met opstijgend vocht. Het zijn volle stenen muur . Woning van 40 jaar oud. Reeds jaren problemen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Kampenhout
Ik heb last van vocht in een slaapkamer die later is bijgebouwd. Het is op de gelijkvloers. De kamer is ongeveer 20 m².
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Beringen
Ik heb last van opstijgend vocht in de woning. Het gaat om een oude woning. We zouden graag een afspraak willen om het te bekijken.
Vochtbestrijding
Henegouwen
Traitement d'humidité pour propriété privé à Tertre 7333
- Propriété privé à Tertre 7333. Nous avons acheter cette maison il y a trois ans et depuis nous rencontrons des soucis d'humidité des murs. Il s'agit d'une maison plein pied, trois façades. Il s'agit d'une ancienne maison construite avnt 1950. - Le mur le plus touché est un mur mittoyen avec la voisine. Notre voisine a apparemment aussi des problème d'humidité. - Nous vons apparaitre des taches brunatre. - Le plattre s'éffritte et la peinture s'écaille. - Nous désirons vous rencontrer sur place pour faire une petite expertise et pour un devis pour les réparation. - Vous pouvez nous joindre par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Beersel
Ik heb last vocht in de kelder. De kelder is helemaal vochtig. De woning is gebouwd in 1966.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Arendonk
In de kruipruimte hebben wij last van vocht. De woning is gebouwd in 1999. Het is een alleenstaande woning. Kan optrekken in vloer en muren van de begane grond.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Essen
Wij hebben last van vocht in onze zijgevel. Het is een halfopen bebouwing. Wij weten niet waar de plekken vandaan komen. Het is meer dan 6 maanden bezig.
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in tongeren
Ik heb last van opstijgend vocht in de achterkeuken. Het is een bijbouw. De woning is 20 jaar geleden gebouwd. Het is een halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Dilsen-Stokkem
Sinds wij spouwmuurisolatie hebben laten zetten hebben we last van vochtproblemen. Dit is op de eerste verdieping in de slaapkamers. De woning is gebouwd in de jaren 70.
Opstijgend vocht behandeling
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Grimbergen
We zien schuim op de vloer achteraan in de gang. Dit is aan de zijkant van een buitenmuur op het gelijkvloers. Deze woning is recent aangekocht.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Berlaar
Ik ben opzoek naar een offerte voor vochtbestrijding. De vochtplekken zitten onderaan de muur. De woning is gebouwd in 2001. Het is een halfopen bebouwing.

Vochtbestrijding

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,