Vochtbestrijding

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vochtbestrijding: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Opstijgend vocht behandeling
Limburg
Vochtbestrijding voor recent gekochte woning, Bilzen
Zeer dringend offerte voor vochtbestrijding gezocht. We hebben ons huis in augustus gekocht, het is van 1930. We hebben het opnieuw laten bezetten, maar nu zitten we met een enorm vochtprobleem; opstijgend vocht op bijna alle muren in het huis met schimmels als gevolg.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Water in de kelder, Edegem
Er staat water in onze kelder. Het komt vermoedelijk via de muren binnen. De vloer is reeds behandeld maar het vochtprobleem blijft. Graag offertes.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding woonzorgcentrum te Berlaar
We zitten met vocht in de CV-kelder van het woonzorgcentrum, er staat voortdurend water. Er lijkt vocht door de muur te komen, maar er zijn geen lekken. Het probleem recent erger geworden. De kelderoppervlakte is 50 m², het bouwjaar is 1992.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Natte kelder bij regenweer - Wilrijk
Er is vocht in de kelder van mijn huis. Er staat zelfs water in bij regenweer. De oppervlakte van mijn kelder is minstens 12 m². Er is geen lek. Mijn huis dateert van de jaren 60.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtplekken op de muren, Nieuwerkerken
We hebben vocht in de muren van het huis. Boven de garage in de slaapkamer zijn er zwarte vochtplekken te zien. Daar lijkt het op een ventilatieprobleem. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1976.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Schimmel achter behangpapier in Aalst
We hebben last van vocht op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Daar is veel vocht en schimmel te zien achter het behangpapier (van onder tot bovenaan de binnenmuren). We zijn op zoek naar een vochtbestrijder.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Natte kelder te Zemst
Ik ben sinds kort eigenaar van een huis in Zemst. De kelder is zeer vochtig, maar er staan geen plassen water in. De oppervlakte bedraagt ongeveer 70m². Het huis werd gebouwd in 1970. Het is een volwaardige kelder. Zou het mogelijk zijn om een offerte te krijgen voor de bekuiping van de kelder?
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een appartement in Borgerhout
We hebben een vochtprobleem in een appartement op de derde verdieping. We hebben reeds een expert laten langskomen die een probleem heeft opgemerkt met ventilatie. We zoeken nu iemand om dit op te lossen. Het probleem is vooral merkbaar op een buitenmuur met aan de ander kant een terras. Het gebouw werd twee jaar geleden gerenoveerd.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtplekken op het plafond | Wervik
We hebben vochtplekken in de living aan de onderkant van de muren en op de bovenste verdieping hebben we meestal vochtplekken op het plafond. Probleem reeds jaren merkbaar. We zouden graag offertes voor vochtbestrijding vergelijken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Zwarte schimmel in appartement in Gent
Op de derde verdieping van een appartement dat ik verhuur is er een probleem met zwarte schimmel op de muren. Dit is sinds twee maanden zichtbaar, vooral bij slecht weer. Graag zo snel mogelijk contact want het is een dringende situatie. Gelieve te bellen na 17u.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in Deurne
Wij hebben vocht in onze woning op verschillende plaatsen, zowel boven als beneden. We zouden graag een offerte krijgen. We zien vooral vocht in achterste muur en vlak onder het dak op bovenste verdieping.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in kelder van vrijstaande woning (Melle)
Sinds een tijdje hebben we een probleem met water in de kelder. We dachten eerst aan een lek in een zinken waterbuis maar nu denken we dat het om opstijgend grondwater gaat. We zijn op zoek naar een vochtspecialist.
Vochtbestrijding
Limburg
Opstijgend vocht in een woning in Heusden-Zolder
We hebben een probleem met opstijgend vocht in de muren. Dit op de plaatsen waaronder zich geen kelder bevindt. We hebben dit probleem al een paar jaar. Het gaat om een halfopen woning van 2003. We zijn meestal bereikbaar vanaf 16u.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Schimmelproblemen in de slaapkamer (Sint-Martens-Latem)
We hebben een probleem met schimmel in de slaapkamer van onze kinderen. De schimmel zit voornamelijk in de hoek maar is nu aan het afzakken via de muur. Dit probleem is nu al enkele weken zichtbaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijder gezocht voor kelder in Marke
Wij zoeken een een specialist voor het vochtprobleem in onze kelder. De muren vertonen barsten waardoor het water binnensijpelt. Hierdoor is ook de vloer vochtig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Opstijgend vocht behandelen in Wetteren
Ik heb last van vochtproblemen in de muren. Het gaat om opstijgend vocht. Omdat de muren nu geschilderd gaan worden, willen we dit vochtprobleem eerst behandelen.
Vochtbestrijding
Limburg
Water in kelder die achteraf is bijgeplaatst
Het gaat om een kelder die achteraf achter de oorspronkelijke woning gezet is. Toen kwam er heel veel water binnen. Nu dat wij een stuk bijgebouwd hebben over de kelder komt er geen water meer binnen. We willen vooral vermijden dat er vocht binnenkomt nadat wij hier dingen in gestockeerd hebben.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Mariakerke
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, waar de binnenmuur vochtig is ter hoogte vand e dakgoot van de buurvrouw (dit betreft een gemeenschappelijke muur met de buren). Wij zien bovenaan een verticale lijn en er is ook schimmel zichtbaar. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding regio Tiegem - Vocht in kelder en op gelijksvloers
We merken veel vocht in de kelder en op het gelijkvloers. Vermoedelijk is het dus opstijgend vocht. Wanneer de problemen begonnen zijn, weten we niet. We hebben het huis recent aangekocht en is van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Merksem
We merken problemen in de kelder en dan opstijgend in het gelijkvloers. Deze problemen zijn continu aanwezig.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in Zelik - Vochtplekken in kelder en badkamer
We zien meer en meer vochtplekken verschijnen in ons recent gekochte woning. Het is een oud huis dat gerenoveerd is. De vorige eigenaar had reeds gesproken over de problemen. Vanaf de kelder komt vocht op en in de badkamer zien we bruine vlekken komen op de bovenste verdiepingen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Schimmel in de slaapkamer - Vochtbestrijding regio Aalst
Het gaat om een rijwoning met vooral problemen op de tweede verdieping. Specifiek in de slaapkamer boven is er schimmel op de muren. De problemen zijn duidelijk geworden na het weghalen van het behangpapier.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Oostkamp
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding, wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, er sijpelt water binnen via de keldermuren, wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding te Moen
Ik heb last van het vochtprobleem aan 1 gevel aan de binnenkant. Het probleem begint van onder. De woning is rond 1950 gebouwd.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Brecht
Ik heb last van water in de kelder. De woning is gebouwd in 1955. De woning is helemaal gerenoveerd behalve de kelder.

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders