Vocht op gevelmuur: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Vocht op gevelmuur: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
We hebben vooral last van vochtplekken in de garage. Het dak is reeds nagekeken. Woning van 1962 in volle muur. Hele huis heeft een bekleding met crepi. Problemen ook in de badkamer erlangs. Nu beperken de problemen zich op het gelijkvloers aan de bovenkant van de muren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning te Bilzen
We hebben vooral, problemen aan het gelijkvloers aan een gevelmuur aan de onderkant. Dit is bij de gevel waar de veranda staat. In oktober waren er nog geen problemen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Dilsen-Stokkem
We merken op de gevelmuren onderaan de garagemuren aan de gevel in de hoek. Dit probleem is het eerst opgemerkt 6 maanden gelden opgemerkt.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Schoten
Dit is een woning dat we verhuren. Benden heeft de bewoner problemen gemekt. Deze problemen zijn reeds jaren bezig. Deze woning van 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Houtvenne
Langs de straatkant hebben we een muur met doorlopende stuk. Op het verticale stuk aan de onderkant van de muur hebben we tot 0.5m hoogt schimmel vastgesteld. Dit is aan de westkant.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Dit is een rijwoning met problemen vooral op een gevelmuur en een aansluitende binnenmuur. De buitenmuur staat op zichzelf. Er is een kleine open ruimte tussen mij en de buurman. Hier zijn onderkant van de muren tot anderhalve meter waterschade. Zeker 12 maanden problemen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
We hebben problemen op de binnenkant van een gevelmuur. Dit is een snelbouwsteen met een crepi laag. We hebben sinds een 6 maanden problemen aan de onderkant van de muur. Het vocht is wel opstijgend.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Dworp
Dit is een bungalowwoning. We hebben vooral problemen op een gevelmuur aan een veranda. We merken sinds enkele weken hier opstijgend vocht op aan de onderkant van de muur. Dit is een geïsoleerde spouwmuur.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Laarne
We hebben problemen aan de gevelmuur. We vermoeden dat dit opstijgend vocht is maar zijn niet zeker. De problemen zijn ook al meerdere jaren aanwezig en we hebben reeds zelf geprobeerd deze weg te werken.

Vocht op gevelmuur

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,