Vocht in de muren

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vocht in de muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Schimmel onderaan de muren, Lummen
Ik heb vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn woning die ik verhuur. Er is ook schimmel onderaan de muren, het lijkt opstijgend vocht te zijn over een oppervlakte van meer dan 10 lopende meter. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1946.
Vochtbestrijding
Limburg
Vocht in muren van mijn huis - offerte opstijgend vocht
Ik zit met vocht in de muren van mijn huis.
Opstijgend vocht +2-5 lopende meter. Het is zeker geen lek... Huis is in de jaren 60 gebouwd
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem in muren van huis en veranda | Riemst
We zitten met vocht in de muren van mijn huis en de veranda. Het lijkt opstijgend vocht te zijn voor meer dan 6 lopende meters. Ons huis werd gebouwd in 1989, de veranda 7 jaar later.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Vocht aan bovenkant muren tijdens de winter
We hebben momenteel vochtprobleem aan de bovenkant van muren. Deze problemen zijn sinds de winter aanwezig en komen steeds terug. Woning van de jaren 40 maar er zijn geen isolatiewerken gebeurd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem in muren van beschermd monument - Offerteaanvraag
Ik heb last van vocht onderaan de muren. De woning is gebouwd in 1929. Het is een beschermd monument.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtplekken op de muren
We hebben vocht in de muren van ons huis. Er zijn vochtplekken zichtbaar aan een zijmuur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Bonheiden
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : aan de linkergevel is de crepie aan de buitengevel aangetast door vocht. aan de binnenzijde zit een ongebruikte schouw en eronder is een kruipkelder (nog niet in geweest). wij zijn nieuwe eigenaar, kennen niet veel van de voorgeschiedenis van het huis. Vooral aan de onderkant van de woning. Woning recent aangekocht.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Ham
Vooral problemen op het gelijkvloers vooral op de buitenmuren aan de onderkant. Deze problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Niklaas
Oudere woning van 1852. Zijkant deels tegen gebouwd. We hebben vooral op het gelijkvloers problemen. Vooral achteraan de woning in de bijbouw. Vooral de gevelmuren maar ook de binnenmuren. Vooral onderaan merken we vel vocht in de muren. Woning is nu in het kader van de verbouwing gestript en ook vloer is uitgebroken. Graag zo snel mogelijk contact.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
vochtbestrijding voor een kelder te Oostende
Beste, Beste, het gaat over een onderkelderde ruimte van 60m². Het vocht zit op de betonmuren. Problemen nu reeds jaren merkbaar. Ik vermoed dat dit regenwater die binnenkomt. Ik wens vrijblijvend offerte te ontvangen. Jaren 50 hoekwoning. Mvg, Fanny
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem te Menen
Gelieve een offerte op te maken voor ons vochtprobleem. Wij zijn eigenaar van een open bebouwing te Menen. Het vocht bevind zich op de gelijkvloers. 0nderaan de binnenmuren zijn er zwarte plekken te zien. De woning is zeer oud en wij zijn deze nu aan het renoveren vandaar ook graag een behandeling tegen het vocht.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostduinkerke
Vrijstaande woning van de jaren 60 die tegen een helling van een duin is opgebouwd. Ik heb deze woning recent aangekocht. De ruimte is deels onderkelderd door een garage alsook een kelder die momenteel niet in gebruik is. Problemen zitten onderaan de binnenkant van de gevelmuren. Dit zijn spouwmuren die momenteel niet geïsoleerd zijn en die ik ook niet wens te isoleren. De onderste lijst is namelijk bewerkt met kleitegels die met spouwmuurisolatie enkel problemen zullen opleveren. Vocht tot zo'n 40cm op de muur hoog maar de vloeren zijn wel droog. Naar alle waarschijnlijkheid opstijgend vocht ,eventueel via de duin.
Vochtbestrijding
Limburg
vochtbestrijding voor een woning in Maasmechelen
Dit vocht komt via de muren de kelder binnen. Dit is al enkele jaren een probleem. Muren bestaan uit baksteen met cementlaag. Ook hebben we door een vergissing 200l mazout in de kelder binnen gekregen. Beide problemen zouden zo snel mogelijk moeten worden opgelost, Gelieve dus zo snel mogelijk contact op te nemen. Kelder van +- 25m².

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders