Vloerisolatie

Verbeter uw huis met isolatie

Isolatie betaalt zichzelf terug. Uw energiefactuur zal direct dalen én de waarde van uw woning stijgt. Bovendien steunt de overheid u bij de investering.
Aarzel dus niet langer en vergelijk de beste isolatie-offertes van experten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

 
* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Vloerisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Limburg
Zoldervloer isoleren - regio Menen
We willen de zoldervloer isoleren. Nadien komt er geen vloerverwarming. Het gaat om maximaal 100 m².
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie te Melle
We zouden de vloer op onze gelijkvloerse verdieping graag laten isoleren door schuim op te spuiten tegen de onderkant van de platen in de kelder. Het gaat om +/- 65 m² vloeroppervlak, er komt geen vloerverwarming.
Isolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het isoleren van het gelijkvloers. Eventueel wensen we de opties voor de bovenverdieping wens te kijken. Isolatie op de chape. Vloer wordt nog uitgebroken. Ik ben van plan ook vloerrverwarming te plaatsen.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie voor een woning in Lovenjoel
Dit is voor een hoekwoning. We zoeken een offarte voor vloerisolatie voor de gelijkvloers (hall, living, keuken, berging en wc) ongeveer 55m². De ondergrond was oorspronkelijk grond/zandachtig maar hier ligt al waterdichte folie op met een kleine laag ruwe chape, met daarboven alle leidingen en kabels liggen (geen vloerverwarming).
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie voor een woning in Machelen
Beste, We hebben een huis gekocht en zitten momenteel met werken thuis, Zou het passen om iemand langs te sturen voor een offerte op te maken voor chape met isolatie te plaatsen? en mischien isolatie in de muren ? Het huis is een 4 gevel en is een oude hoeve. Chape plaatsen met isolatie. Geen vloerverwarming. nu 10 cm gewapende beton.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Booischot
Beste, Graag had ik een offerte gekregen voor vloerisolatie. (Gespoten pur) het is voor een oppervlakte van 75 m2 5 cm dik. Geschuurd. Dit is voor het gelijkvloers. Dit is rechstreeks op de betonplaat. Alvast bedankt, Mvg,
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie voor een woning in Rillaar
Vrijstaande woning, voor vloerisolatie/ vloeibare pur 10cm. oppervlak +/- 70m². Woning van jaren 50. Er komt later vloerverwarming.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Aalst
Graag uw offerte voor het spuiten van Pur, ongeveer 120m2 waarvan 60m2 geschuurd voor vloerverwarming. Appartement, tweede verdieping. Dit is een appartement dat recent een nieuwbouw op is geplaatst. Mijn man en ik zijn eigenaar en zullen deze verhuren.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Dessel
Beste, Graag zouden we een offerte ontvangen om onze vloer op onze benedenverdieping te isoleren. Het gaat om ±95m² woonruimte en 20m² garage. De hoogte die van druklaag tot 0-pas is 33cm. Graag zouden we werken met platen om zo de verzakingen te minimaliseren. Woning nu in de bouwwerken maar de vloerisolatie zou er binnen een maand moeten liggen. Alvast bedankt.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Turnhout
isolatie laten spuiten, vloerverwarming aanwezig. Isolatie van het gelijkvloers van een hoekwoning. Dit is een bijbouw van dit jaar van 45m².
Vloerisolatie
Brussel
Vloerisolatie voor een woning in Brussel
Volgens het energieprestatiecertificaat valt het appartement onder categorie G. In welke mate kan de vloer en kunnen alle muren van het appartement worden geïsoleerd zodat bij een eerstvolgende controle de energieprestaties zullen worden geklasseerd als D of E, of zelfs A of B? Hoeveel werkuren zouden dergelijke isolatiewerken in beslag nemen? En wat zijn de kosten, inclusief materiaal en inclusief BTW? || Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) : 200-220 m² in een appartement op de gelijksvloers dat werd gebouwd in 1940 en dus oud is. Het appartement bevat 5 kamers, een living, een keuken, een waskot, 2 badkamers en 2 toiletten. Appartement kan altijd worden bezocht op woensdag. Ook voor de isolatie van de eventuele spouwmuren wens ik te bekijken.Werken ten vroegste voor september.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Bottelare
Momenteel is er een houten vloer op OSB-plaat. de voer is parket en beneden hebben wij last van contactgeluiden en krakende parket als iemand boven loopt. ook is er geen geluidsisolatie tussen boven en onder. bij renovatie wensen wij dit probleem aan te pakken. 150m² verdeeld over twee verdieping.
Vloerisolatie
Limburg
Vloerisolatie voor een woning in Zuttendaal
Ik zoek een offerte voor de vloerisolatie in het kader van een verbouwing van een woning van 69. Deze werken zijn gepland voor deze zomer. Plaatsing chape en isolatie waarop vervolgens vloerverwarming komt. Nu een zandgrond.
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Halen
Ik zou de zoldervloer van mijn huis laten isoleren. Volwaardige zodler, opp. +100m², huis van 1988, zeker voor volgende winter.
Isolatie
Limburg
Zoldervloerisolatie voor in de regio Lummen
Ik zou het zoldervloer van mijn huis laten isoleren. Ook een stuk dak mogelijk, opp. +50m², huis van 1963.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie te Wiekevorst
Ik wil mijn vloer laten isoleren. Dit is een nieuwbouw woning. De woning staat er al. Het gaat om een oppervlakte van 130 m². Er is vloerverwarming aanwezig.
Isolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Mol
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van isolatie om daarop vloerverwarming te plaatsen. Nu is dit zo'n 200m². Gelijkvloers en bovenverdieping. Nieuwbouw waaraan ikzelf bezig ben. Werken bedoeld voor maart-april, afhankelijk van het weer.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie voor een woning in Berchem
Bepleisterde gevel. Martiaal voor de isolatie staat nog open . We wensen vooral de aanbouw te isoleren. Voor de vloer is het de bedoeling in een ruimte van bovenaf te isoleren. De rest van het gelijkvloers zou vanaf de kelder te isoleren. Werken voor 2017. Eventueel mag ook een plat dak worden nagekeken.
Isolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Harelbeke
Dit is een verbouwing. We zullen hier een nieuwe vloer worden gelegd. Ik wens nu op de betonplaat nu 4 cm isolatie te plaatsen. +- 43m².
Vloerisolatie
Antwerpen
Vloerisolatie voor een woning in Geel
Ik wens een offerte voor de renovatie van een bestaande woning van 66. We hebben de vloer van het gelijkvloers, zo'n 56m², uitgebroken. In januarie wordt hier de beton in januari gegoten. We wensen daarna zo snel mogelijk vloerisolatie te plaatsen met PUR. Geen vloerverwarming.
Isolatie
Limburg
Aanvraag Vloerisolatie te Overpalt
Wij wensen offertes te ontvangen voor vloerisolatie. Wij zijn eigenaars van onze woning en wensen de vloer op de gelijkvloerse verdieping te laten isoleren. Het betreft +/- 28m², en er komt geen vloerverwarming. Op de bestaande deklaag moet een isolerende opbouw komen waar op getegeld kan worden.
Isolatie
Antwerpen
Aanvraag Vloerisolatie te Herselt
Wij zoeken offertes voor vloerisolatie (gelijkvloerse verdieping). Het betreft 50m², er komt geen vloerverwarming. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Isolatie
West-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Anzegem
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een de vloer van een loods die we wensen om te bouwen tot dansschool. De vloer wordt uit gebroken , beton geplaatst en leidingen plaatsen en isolatie plaatsen. Werken gepland voor begin volgend jaar. +- 119m² .
Vloerisolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Sint Kruis
Dit is voor de renovatie van een bestaande woning. De gelijkvloers zal worden uitgebroken en ik wens op de betonplaten worden geïsoleerd. +- 90m². er komen ook nog leidingen op de beton.
Isolatie
West-Vlaanderen
vloerisolatie voor een woning in Ledegem
vloerisolatie 5-6cm dik op een verdieping. +- 40cm. Nu een chape vloer die moet worden opgehoogt.

Bent u op zoek naar isolatie? Dat ben u hier aan het juiste adres! Vul nu uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Onze leveranciers bieden u het een scala aan mogelijkheden.

Goede isolatie is een hot topic tegenwoordig, want isolatie vormt meer en meer een belangrijk deel uit van onze woning. Wie investeert in goede isolatie, zal op termijn beter uitkomen. Er zijn namelijk een aantal voordelen verbonden aan isoleren. U heeft er een individueel en een maatschappelijk voordeel aan. Uw individueel voordeel vindt u in het financiële aspect. Goede isolatie zorgt na een bepaalde tijd voor besparingen. Want isolatie beschermt uw huis tegen kou, warmte en vocht in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer. Uw energieverbuik zal dus een stuk lager liggen en zo heeft u een stabiele en aangename binnentemperatuur. Daarnaast geniet u van een maatschappelijk voordeel. De overheid doet er alles aan om passieve of lage energie woningen aan te moedigen. Een woning met een lage isolatiecoëfficiënt is een energiezuinige woning.

Goed isoleren is dus niet enkel goed voor uw portemonee. U draagt ook uw steentje bij aan een betere maatschappij en milieu.

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken