Verwarming: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonneboiler

 
 

Verwarming: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Ertevelde
Vandaag verwarmen we ons huis en ons warm water via een gasgestookte ketel van ongeveer 15 jaar oud. We denken dat hier al zuiniger technologie op de markt is in bijvoorbeeld een zonneboiler. Opgelet, ons dak in dakpannen is een zuivere zuid- ligging maar er liggen reeds 26 zonnepanelen op. Ook dient installatie op verdiep geplaatst te worden wat beperkingen qua afmetingen met zich meebrengt.

Verwarming

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.


Zoektermen:

 ,