Vergelijken leveranciers zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Vergelijken leveranciers zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Assenede
Voor op mijn woning wil ik zonnepanelen. Plat EPDM dak, opp. 40m² liefst oost-west opstelling, 7000 kwh ongeveer, bouwjaar rond 1960. Misschien begin 2018.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Voor op mijn woning of garage zoek ik zonnepanelen. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht, 4000 kwh, opp. is te zien. Normaal dit jaar nog.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Eeklo
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 2007. Wij zoeken een offerte voor zonnepanelen op een hellend dakpannen dak. Wij hebben 13000 kilowatt en wensen offertes te vergelijken. Kan u mij bellen voor een afspraak. aankoop begin 2018.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Aarschot
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend pannendak (met isolatie) en zuidgericht vooraan, 4 personen, opp. +40m². Wanneer is nog te bespreken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Keerbergen
Voor op mijn zaak/prive wil ik zonnepanelen. Nu hellend pannendak maar orientatie onbekend, 3 personen, opp. is daar te zien. Misschien volgend jaar.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Beersel
Voor op mijn huis wens ik zonnepanelen. Hellend pannendak maar orientatie niet geweten, 3 personen(alles op elek.), opp. is te zien. Termijn is te bespreken.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Voor op mijn woning-garage wens ik zonnepanelen. Plat roofingdak en zuidgericht, opp. 35m², redelijk hoog verbruik(kangoeroewoning), zou begin 2018 zijn.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Kasterlee
Wij zoeken zonnepanelen voor een halfopen woning van 1955. We hebben een dakpannen dak en wij verbruiken voor 100€ aan stroom per maand met 5 gezinsleden. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Voor op mijn huis zoek ik zonnepanelen offertes. Hellend pannendak(45°) , opp. +50m², wanneer is nog open.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Lokeren
Wij zoeken zonnepanelen voor een vrijstaande woning van 25 jaar oud. 3 a 4 personen in deze woning. Hellend dak is aanwezig. Wij betalen een kleine 150 € per maand aan stroom. Hier is geen gas aanwezig. Er zijn ook accumulatoren aanwezig.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Geraardsbergen
Ik ben op zoek naar zonnepanelen te laten leggen. Hellend pannendak en ook zuidgericht, +10000 kwh (alles op elek.), opp. +50-60m². Termijn is nog te zien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Sint Katelijne Waver
Beste, Als eigenaar van een drie gevel woning zoek ik zonnepanelen. Ik heb een verbruik van 4120 kilowatt en dat met 3 bewoners. Graag ontvang ik een mooie offerte na plaatsbezoek. Met vriendelijke groeten,
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Aalter
Voor op mijn huis wens ik zonnepanelen offerte. Hellend pannendak, zuidgericht, 3500 kwh, opp. rond de 30m². Kan snel gedaan worden.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Houthalen
zonnepanelen voor een verbruik van 202€ per maand. We wonen hier met 5 personen in een halfopen woning van 1999. We hebben een dakpannendak in betonpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Temse
Wij hebben op dit moment zonnepanelen op ons dak, maar we willen extra zonnepanelen plaatsen op onze tuinhuisje. Het tuinhuisje is ongeveer 18 m². We hebben een huishouden van 3 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Roeselare
Wij zoeken zonnepanelen voor een gesloten bebouwing van 1930 met een gevel van 8m. We hebben een nieuw dak met dakpannen. 234€ per maand aan gas en stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Haaltert
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive of tuinhuis. Plat dak zou dat zijn, 3500kwh, opp. is te bekijken. Indien goede offerte, lukt dit snel.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Otegem
Als eigenaar van een oudere halfopen bebouwing zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken +- 100€ per maand aan stroom. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Zemst
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1995 en zoek zonnepanelen. Ik wens deze in de tuin te plaatsen van 4a. We hebben een stroomverbruik van 300€ aan gas en stroom. We hebben elektrische verwarming.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kaprijke
Geachte, Als eigenaar van een 3gevel woning van de jaren 80 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen en we verbruiken een 230€ per maand aan enkel stroom. De panelen moeten op een plat dak komen met enkele lichtkoepels. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek en offerte bijgevolg. Mvg, Liza.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen in Sint Truiden
Wij zoeken offertes ter vergelijk in zonnepanelen. het is voor de woning van mijn vader. Het is een 3gevel woning met een dakpannen zadeldak. Wij verbruiken 3000 KW per jaar. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Dag en nachttarief samen zeker een verbruik van +5000kw op jaarbasis. Pannendak met enkel twee dakvensters, voor en achterkant. Ik heb wel geen idee van de oriëntatie en bijgevolg het rendement van dit dak. Graag had ik met verschillende leveranciers ter plaatsen bekeken welke prijs ik zou moeten betalen voor een degelijke zonnepanelen installatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Overmere
Beste, Ik overweeg zonnepanelen te plaatsen want ik betaal momenteel ongeveer 80-90€ elektriciteit per maand. Ik ben van plan de panelen te plaatsen op een weidegrond vlak naast de woning. Kan u mij contacteren voor een afspraak en offerte ? Dank u.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wetteren
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor het plaatsen van zonnepanelen op een epdm rubberen dak van 28m² a 30 m². Dit is een dak losstaand van de woning maar hier is er wel vrij veel schaduw. Er is ook aangebouwd bijgebouw. Kan u ons contacteren aub voor het opmaken van een mooie offerte ? Alvast bedankt, M . Remue

Vergelijken leveranciers zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.