Veranderen sociaal secretariaat: Ontvang nu meerdere offertes voor Sociaal secretariaat

 
 

Veranderen sociaal secretariaat: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Limburg
Sociaal secretariaat voor zelfstandige
Ik ben voor mijn zelfstandige activiteit op zoek naar een geschikt sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Vrijblijvende informatie voor 2 arbeiders
Vrijblijvende informatie voor 2 arbeiders.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Sociaal secretariaat voor apotheek te Antwerpen
Wij werken nu met Sd Workx. Ik ontvang graag en offerte van Partena om een definitieve beslissing te kunnen nemen of we overstappen. Wanneer is de volgende periode dat er kan veranderd worden van sociaal secretariaat?
Sociaal secretariaat
Geen regioLoonadministratie sociaal secretariaat
Loonadministratie voor 2 zaakvoerders.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Brussel
Op zoek naar een nieuw betrouwbaar sociaal secretariaat
Een betrouwbaar sociaal secretariaat waar we 100% op kunnen rekenen en die ons kan helpen zowel in het Frans als in het Nederlands. Kantoor vlot en snel bereikbaar met de wagen. In de omgeving van Tremelo of Zaventem en omstreken. Overname van ons dossier in de loop van maart 2011 Eventueel de mogelijkheid om opleidingen te volgen via het sociaal secretariaat.
Sociaal secretariaat
Brussel
Vergelijken aanbod en prijszetting sociaal secretariaat Partena en Sd Worx
Ik werk nu met Sd worx, het is altijd interessant eens te vergelijken met andere aanbieders. Ik zou dan ook graag informatie en prijszetting van Partena leren kennen. Alvast bedankt.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte en informatie service loonbeheer uitbesteden aan sociaal secretariaat
Op dit moment ben ik nog een éénmanszaak, maar in oktober november ga ik iemand in dienst nemen. Ik ontvang graag uw info en offerte om dan het loonbeheer van me over te nemen.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte sociaal secretrariaat voor loonberekening, vergelijken sociaal secretariaat
Graag contact en informatie rond loonbeheer en andere sociaal secretariaatsdiensten van Partena. Op dit moment werken we met HDP. Ik geef uw info intern door aan de geschikte persoon ter vergelijk.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat gevraagd, contact en offerte loonbeheer sociaal secretariaat
Wij zijn op zoek naar een ander sociaal secretariaat aangezien we van ADMB in Gent (actueel sociaal secretariaat) niet volledig tevreden zijn. Graag ontvingen wij meer informatie van u. Met dank.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Veranderen van sociaal secretariaat
Deze klant heeft momenteel reeds een sociaal secretariaat, maar ze wensen informatie over uw diensten om eventueel te veranderen.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie leverancier sociaal secretariaat Partena SD workx vergelijken
Ik ben op zoek naar een mogelijks nieuwe leverancier qua sociaal secretariaat. Bobex kwaliteitscontrole: opgelet, echtgenoot van deze vrouw is werkzaam bij SD Workx. Geeft aan geen belangen te willen vermengen en daarom niet bij SD Workx te willen aansluiten.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Informatie Partena ter vergelijking met huidig sociaal secretariaat inzake loonsadministratie
Wij werken op dit moment al met een sociaal secretariaat voor onze loonadministratie en aanverwanten, maar zijn daar niet tevreden van. Graag informatie ander mogelijke partners en eventuele overstap.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Contact sociaal secretariaat voor uitbesteden loonberekening, jaarafsluiting en ecocheques
Ik werk nu met SD Workx en wil hun service en kostprijs graag vergelijken met een ander sociaal secretariaat die me ook kan dienen als partner in loonberekening, voor de jaarafsluiting en voor de ecocheques.
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Prijsofferte van partner voor sociale bijdragen, pensioenkas zelfstandigen
Ik wens graag een prijsofferte voor een partner die mijn sociale bijdragen kan regelen, pensioenfonds en dergelijke. Graag contact

Veranderen sociaal secretariaat

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.