Veranda

Een veranda bouwen aan de beste prijs?

Eén gouden raad: vergelijk offertes. We kennen veranda-experten uit heel Vlaanderen die u helpen met:
  • Klassieke veranda's en leefveranda's
  • Pergola's en terrasoverkappingen
  • Orangerieën, ...
Vraag gratis en vrijblijvend veranda-offertes aan en wij brengen u in contact met de beste specialisten uit uw buurt.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een veranda, pergola of orangerie vergelijken

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Veranda: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Veranda
Antwerpen
Woonveranda in pvc - Turnhout
Aan onze woning (bouwjaar 1990) staat een houten woonveranda met een oppervlakte van 24 m². Door veel grondwater is er houtrot ontstaan onderaan de bestaande veranda. We zouden daarom een nieuwe veranda willen in pvc.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Veranda voor onze katten, in Hemiksem
Ik zoek een offerte voor een veranda. De keuze voor het materiaal staat nog volledig open. Dit wordt eerder een plek voor onze katten dat deel uitmaakt van de leefruimte.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Maldegem
Ik zoek een offerte voor een gewone veranda. De keuze voor het materiaal staat open, maar het moet stevig zijn. De oppervlakte is nog niet nagemeten.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Uitbouw van een woning in Drongen
Ik zoek een offerte voor een uitbouw van 8,5 op 4m² om een leefruimte te vergoten. Liefst in aluminium, maar ik sta ook open voor andere materialen. Dit is de woning van mijn schoonouders die we later zelf zullen betrekken.
Veranda, pergola of orangerie
Vlaams Brabant
Bestaande veranda in aluminium vervangen
Wi zoeken offertes voor een veranda. De beschikbare oppervlakte op het terras is 20 m². Nu staat er een veranda in aluminium, maar die willen we vervangen. Wanneer hangt af van de prijs.
Veranda, pergola of orangerie
West-Vlaanderen
veranda voor een woning in harelbeke
: De veranda wordt aan de achtergevel geplaatst ter hoogte van het schuifraam dat verwijderd wordt. De vloer van de woonkamer loopt door in de veranda. Aan de rechterzijde komt de veranda gedeeltelijk tegen een bestaande muur waar de deur van de keuken zicht bevindt. Onze woning heeft een hellend dak met oversteek. De vrije hoogte van de huidige terras tot de oversteek is 2.5m. Oppervlakte van 3,4m x 3,2m Landelijk stijl met een plat dak al
Veranda, pergola of orangerie
West-Vlaanderen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Beselare
Wij zoeken offertes voor een veranda, wij hebben een terras van +/- 100m², er staat momenteel nog niets, wanneer wij deze gaan plaatsen hangt van de prijs af.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Vorst
Wij zijn op zoek naar offertes voor een veranda, wij hebben een beschikbare oppervlakte van +/- 20m², momenteel staat e rnog geen constructie, wanneer wij deze veranda gaan plaatsen hangt van de prijs af, wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Nieuwe leefveranda plaatsen aan woning in Beerse
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een nieuwe leefveranda. Ik heb nog geen voorkeur voor materiaal, graga meer info. Woning van de jaren 60.
Veranda, pergola of orangerie
West-Vlaanderen
Welk materiaal gebruiken voor een veranda?
Wij zouden graag een veranda plaatsen van ongeveer 3 op 4 meter. Qua materiaal zouden wij graag advies willen en ondertussen zouden we ook enkele offertes vergelijken.
Veranda, pergola of orangerie
West-Vlaanderen
Landelijke leefveranda in PVC (Wervik)
Nu is het een terras, maar we zouden er graag een veranda op plaatsen van ongeveer 4m op 2,5m. We willen dat ze een landelijk karakter uitstraalt. Qua materiaal zouden we voor PVC kiezen en we overwegen ook een plat dak met lichtstraat (EPDM).
Veranda, pergola of orangerie
Waals Brabant
Remplacer une verrière intérieure à Ottignies
Dans le versant de ma cuisine, j'ai une verrière avec 12 carreaux (5 en haut, 5 en bas, et deux sur les côtés), et j'aimerais en faire une baie vitrée sous forme de véranda. J'aurais voulu changer cela en PVC car c'est du bois. Entre 10 et 25 m2. Merci de me proposer des offres de prix. Je suis disponible pour un rendez-vous. Je suis propriétaire du Clos de Lassus 1A. Ce serait pour le printemps 2018.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Veranda vervangen en vernieuwen 27m²
Wij hebben momenteel al een veranda van 27m² en willen deze vervangen door een nieuwe veranda. Wij zoeken dus offertes voor een veranda.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Graag offerte voor veranda aan internaat
Geachte heer/mevrouw, Ik ben internaatsbeheerder van het internaat VISO te Mariakerke. Graag had ik een offerte gehad voor ons internaat. We zouden een veranda willen plaatsen aan ons internaat om de ontspanningsruimte te vergroten. Het zou om een veranda van 30m² gaan. Daar het om een internaatsgebouw gaat waar jongeren blijven slapen, is het nodig dat de structuur van het bouwwerk moet voldoen aan de eisen van de brandweer. Vooraleer we effectief tot de bestelling overgaan, hadden we graag geweten wat de totaalprijs is van de veranda (elektriciteit en verlichting inbegrepen). De werken zijn voor in 2018.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Zwarte vochtvlekken in de veranda
Wij hebben een vochtprobleem in de veranda. Op de vloer zien wij vochtvlekken en ook op een buitenmuur is er veel vocht en zwarte vochtvlekken (onderaan). Graag dus offertes van vochtbestrijders om dit op te lossen.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda en terrasoverkapping in pvc
Ik zoek een offerte voor zowel een veranda als terrasoverkapping. Dit is voor een terras achteraan de woning. Ik schat zo'n 25m². Liefst in pvc werken.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Leefveranda voor in de regio Lier
Ik zoek een leefveranda voor aan mijn huis. Opp. 7,5m x 1,7m, liefst alu, bouwjaar woning rond 1950, wanneer is aan de offerte.
Veranda, pergola of orangerie
Vlaams Brabant
Veranda voor een woning in Scherpenheuvel
We zoeken een offerte voor het plaatsen van een veranda die zal dienst doen als veranda. Achteraan is er reeds een afdak waar de veranda in de plaats van het afdak te plaatsen. De oppervlakte is nog niet nagemeten maar we schatten op 20m². Werken voor zo snel mogelijk .
Veranda, pergola of orangerie
Vlaams Brabant
Veranda voor een woning in Boutersem
Ik heb momenteel een veranda staan. Ik weet niet of het mogelijk deze te renoveren en ik zou ook de opties wensen te bekijken voor een nieuwe veranda te plaatsen. Nu was dit een bijtuimte van 12 jaar oud. Ik zou er eerder een leefruimte van maken . Momenteel in pvc . +- 12m² momenteel maar ik zou eventueel wel willen uitbreiden van 4m breed naar 5 of 6 m breed.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Gent
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het is nieuwbouwwoning waarvan ik de sleutels krijg in januari .ik heb en kleine woonkamer dus ik wil de raam weg doen en dan met en paar trap treden om in tuintje te geraken veranda moet 3 bij 2.5 niet zo groot.
Veranda, pergola of orangerie
Oost-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Melsele
Rijwoning. De veranda kan gebouwd worden tussen bakstenen muren (2m L x 2,30 H), die de tuinen van de rijwoningen scheidt. Er ligt momenteel reeds een stenen terras waarop kan gebouwd worden. Waterafvoer naar regenwaterput. Veranda is Z-ZW gericht en dient best voorzien te worden van zonwering. Voorkeur om de glazen, panelen (tuinzijde) te kunnen openschuiven. Ramen v/d woning zijn in kleur RAL 7039, dus... Aluminium veranda van 650 x 220. Dak met glas / polycarbonaat. Plaatsing voor tegen de lente.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Mol
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een veranda, +/- 24m² beschikbare oppervlakte, er staat nog niets, wanneer wij deze gaan plaatsne hangt van de prijsoffertes af.
Veranda, pergola of orangerie
Antwerpen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Stabroek
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een veranda, +/- 16 m² beschikbare oppervlaklte, er staat nog niets momenteel, wij zouden deze in het voorjaar van 2018 willen plaatsen.
Veranda, pergola of orangerie
West-Vlaanderen
Aanvraag Veranda, pergola of orangerie te Diksmuide
Eigenaars, wij zoeken offertes voor een veranda, +/- 20m² beschikbare oppervlakte, er staat nog geen veranda, wanneer wij deze gaan plaatsen hangt van de prijsofferte af.
Veranda, pergola of orangerie
West-Vlaanderen
Veranda voor een woning in Izegem
Dit is voor een kinderdag verblijf. Een bestaande veranda zou moeten worden uitgebreid. Momenteel bekijken we nog of we de hele veranda zouden vervangen of er gewoon een stuk zouden aanplaatsen. Martiaal staat nog open.
Veranda, pergola of orangerie? Vind de beste prijs