Ventilatiesysteem

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Ventilatiesysteem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Offertes ventilatie systeem D | Overijse
Graag had ik offertes gekregen voor een decentraal ventilatie-unit systeem met warmterecuperatie (Systeem D) voor een slaapkamer (4 x 5 x 2,5 m) in mijn woning gelegen te Overijse. Prijzen indien mogelijk inclusief plaatsing. Ik ben het best per e-mail te bereiken vermits ik meestal in het buitenland vertoef.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmel in de slaapkamer | ventilatiesysteem gezocht
Er is sprake van schimmelvorming in de slaapkamer. Het dak werd enkele jaren geleden geïsoleerd en de gevel werd behandeld. Dit is een appartement op de bovenste verdieping. Het gebouw is van de jaren 30, maar werd volledig gerenoveerd. Dit is een steeds terugkerend probleem.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem | Condensatie in badkamer | Boom
Ons huis is moeilijk te ventileren en bijgevolg hebben we een probleem met condensatie in de badkamer. We zoeken een offerte voor een ventilatiesysteem. De woning is van 1954, maar werd drie jaar terug volledig verbouwd.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor lokaal te Houthalen-Lillo
We zoeken een ventilatiesysteem voor een lokaal uit de jaren 50. Het is wel gerenoveerd geweest 10 jaar geleden. Maar er is veel condens.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem Gistel - Condensatieprobleem na plaatsen dubbel glas
Momenteel merken we een condensatieprobleem na het plaatsen van dubbel glas. Het gaat om een bungalowwoning uit de jaren 1960. Momenteel verwarmen we met een mazoutketel. De bungalow is volledig geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Condensatievocht loopt van de muren | Turnhout
Als het koud is in de winter hebben we heel veel last van condensatievocht. Het water loopt van de muren af. We zijn dus op zoek naar een ventilatiesysteem. De woning is gebouwd in 1986. Dit is een alleenstaande woning.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Vocht in de badkamer (Beersel)
Ik heb een vrijstaande woning en zoek een ventilatiesysteem voor de badkamers. Door een slechte ventilatie gaat het vocht in badkamer niet weg. Dit probleem is reeds jaren aanwezig. Woning van 1992 in de originele bouw.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor mijn pand (Leuven)
Ik verhuur een pand en zou graag ik offertes ontvangen voor 2 decentrale ventilatiesystemen met warmteterugwinning voor badkamer, keuken en woonruimte. Het huis is van in 1963. Plaatsing ten laatste half april gewenst.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor veranda (Bilzen)
Graag offertes voor een ventilatiesysteem. Wij hebben geen verluchting in de veranda en wij wensen ook de bovenkamers te voorzien van een ventilatiesysteem.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Condens in slaapkamer en living | Borsbeek
We kampen met condensatie in ons huis en zoeken een ventilatiesysteem. Vooral in de slaapkamer en de living zijn er problemen. Recent zijn er geen isolatiewerken gebeurd, maar we hebben wel de ramen vervangen.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem te Gent
Volledig renovatieproject. Nieuwe ramen zijn besteld (zonder roosters) maar ventilatie is nog niet optimaal. Graag willen we advies wat mogelijk is en wat niet. De woning is gebouwd in 1900.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem tegen schimmelplekken en condensatie
Wij hebben een rijwoning waar aan beide zijden een parkeergarage zijn bijgebouwd. Op het gelijkvloers merken we zowel op het plafond als aan de muren schimmelplekken door de condensatie.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmel, vocht en condens oplossen met ventilatiesysteem
Wij willen een goed ventilatiesysteem laten plaatsen, want nu zitten we met vocht, condens en schimmels in onze badkamer.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een café in Zemst
Voor ons café hebben we in 8 ramen een ventilatierooster nodig. Het café is verbouwd in 2015. Geen idee van het originele bouwjaar.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem in appartementsgebouw in Kortrijk
Ik wil een ventilatiesysteem C plaatsen in een gebouw met 4 appartementen. Ik zou ook luchttoevoer nodig hebben in verschillende ruimtes.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor gerenoveerde badkamer, Zandvliet
De muur van onze pas gerenoveerde badkamer is aan de onderkant vochtig... We zouden dus liefst langs de buitenzijde het vocht bestrijden met een ventilatiesysteem. De gevel is aan die kant gekaleid.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een rijhuis in Antwerpen
Er is schimmel op de muren op 2de, 3de en 4de verdieping in de traphal waar ook een wasmachine en condensatiedroogkast staan. Ik zoek een ventilatiesysteem om dit probleem op te lossen. Het gaat op een rijhuis van voor 1960.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem tegen de schimmel (Hemiksem)
We hebben schimmel op de muren op de eerste verdieping van ons huis, in meerdere kamers. Er is geen daklek. De woning is van de jaren 50. Er is standaard niets voorzien.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Schimmel op de muren, Wijtschate
Mogelijks door een probleem van opstijgend vocht begint het behang begint los te komen. Er is ook lichte schimmelvorming aan de buitenmuur van de slaapkamer en in de keuken. Hiervoor ben ik op zoek naar een ventilatiesysteem. Het plafond was ook aangeslagen van de schimmel maar werd recent grondig gereinigd. Het huis is van 1991.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor mijn huis te Wetteren
We hebben last van vocht en condens in de badkamer, keuken en toilet. We gaan dit pand verhuren. Het werd gebouwd rond 1950, er zijn 3 ruimtes.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor schimmel in garage
We zouden graag offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. Het gaat om een woning van 15 jaar oud. In de garage hebben we schimmel op de balken (ten gevolge van een gebrek aan ventilatie).
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem tegen schimmel in bad- en slaapkamer
Ik zoek een ventilatiesysteem, want ik zit met schimmel in de bad- en slaapkamer. Nu is er niets van ventilatie voorzien.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Condensatieproblemen na plaatsen nieuwe ramen | Ventilatiesysteem
Ik zoek een ventilatiesysteem voor 4 appartementen. Na het plaatsen van nieuwe ramen zijn vooral beneden condensatieproblemen ontstaan door gebrekkige ventilatie.
Ventilatiesysteem
Brussel
Ventilatiesysteem voor een studio te Brussel
Graag had ik offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. Dit is voor een studio die ik verhuur die goed geïsoleerd is. De oppervlakte bedraagt 40 m². Liefst een stil toestel. Het bouwjaar is 2006.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor condensatieprobleem in Kontich
Ik heb opgemerkt dat er soms condensatieproblemen zijn in onze living en in de hal. Deze zijn er gekomen na de isolatie van de spouwmuren en het dak. De woning is van 1963. Best s'avonds contacteren na 18u.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?