Ventilatiesysteem: Ontvang nu meerdere offertes voor Ventilatiesysteem

 
 

Ventilatiesysteem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem wegens koudebrug appartement in Gent
Door een koudebrug onder mijn appartement ontstaat er een grote zwarte schimmelplek. Ik zou graag ook de oorzaak laten aanpakken en de gevel impregneren. Ook het plafond in de badkamer hangt vol schimmelvlekken door gebrekkige ventilatie. Ik zoek dus offertes voor ventilatie in combinatie met het impregneren van de gevel.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem gezocht voor 3 kamers in Dendermonde
De muren zijn geïnjecteerd, maar we blijven last hebben van vocht in huis. Volgens de vochtbestrijdingsfirma ligt het aan de ventilatie. Daardoor zitten we met schimmels, vocht en condens in 3 kamers.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Mechanisch ventilatiesysteem om verse lucht binnen te zuigen
Graag zouden wij offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. We willen het liefst een mechanisch systeem dat verse lucht naar binnen zuigt, aangezien wij met een vochtprobleem zitten.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem tegen condensatie en schimmel in keuken
Volgende week wordt onze woning van aardgas voorzien. Daardoor hebben we kasten weggehaald in de keuken. Achter deze kast hebben we een grote zwarte schimmelplek ontdekt. Er is ook altijd condens op onze ramen.
Ventilatiesysteem
Brussel
Ventilatiesysteem voor een appartement in Laken
Voor 2 leegstaande appartementen die ik verhuur ben ik op zoek naar een ventilatiesysteem. Twee leegstaande appartement. Het zijn gebouwen van 1955. We merken dat er steeds terugkerende problemen zijn met schimmel en condensatie, vaak afhankelijk van de bewoners.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een huis in Mariakerke
We zoeken een ventilatiesysteem voor in ons huis.
We hebben in de slaapkamer geen schimmel maar wel plekken op de ramen. Onze woning dateert van de jaren 60.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem gezocht voor 3 kamers in Dendermonde
Zelf na injectie blijven we last hebben van vochtige muren. Volgens de firma komt dit door ventilatieproblemen. Het gaat om 3 ruimtes die geventileerd moeten worden.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatie tegen vochtvlekken | Beveren-Waas
We hadden graag offertes ontvangen voor een ventilatiesysteem. Vooraan de woning zitten we namelijk met een ventilatieprobleem. Zo zijn er vochtvlekken op de muur.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Muffe geur in slaapkamers - Ventilatiesysteem gezocht
Ik zoek een ventilatiesysteem voor ons huis. Vooral in de slaapkamers hangt er een muffe vochtgeur. Momenteel is er nog geen ventilatie voorzien. Het bouwjaar van het huis is 1964.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Ganshaven
Vrijstaande woning. We hebben momenteel geen ventilatie en zoeken een geschikt systeem. Woning verbouwd in 1975.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Kieldrecht
Ventilatiesysteem voor een rijwoning. Gebouw van de jaren 50. Deels reeds geïsoleerd, Dak wordt wel nog veranderen. Vooral een systeem ter voorkomen.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Vocht in de traphal van pand te Wetteren
Er is vocht in de onze traphal van ons pand (1ste verdiep).
Er zin blazen op de muur sinds eind oktober, gebouw van 50 jaar oud.
Het is zeker geen daklek. Kunnen we dit oplossen met een ventilatiesysteem.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem met warmterecuperatie | Lier
Ik zoek een ventilatiesysteem voor de renovatie van een oud rijhuis uit 1934. Ik zoek een systeem met warmterecuperatie, maar zonder veel buizen of breekwerken.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Turnhout
Dit is voor een huurappartement. Ik doe deze aanvraag in opdracht van de huisbaas. zodat hij dit in orde kan brengen. Problemen op twee slaapkamers op het derde verdieping.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Gent
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem. Momenteel zijn er vooral problemen aanwezig in de badkamer en rond de ramen. Vooral op de bovenste verdieping problemen. Woning van 1999
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Deurne
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem voor de slaapkamer . Dit is voor een appartement op de eerste verdieping van de jaren 50. Wel volledige gerenoveerd.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een pand te Brugge
Voor in de woning(oud postkantoor) zoeken we een ventilatiesysteem. 2de verdiep(wellness) vochtige ruimte daar, gebouw van 1930 ergens.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Schimmel op de muren na isolatie
Sinds wij onze muren hebben laten na-isoleren, verschijnt er schimmel op de binnenmuren. We denken dat ons huis slecht geventileerd is. Graag ontvangen wij dus offertes voor een ventilatiesysteem.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een woning in Sint Pieters Leeuw
Ik zoek een offerte voor een halfopen woning. Dit is een appartement op eerste verdieping. Ik ben huurder maar de huisbaas is op de hoogte van de situatie en is het eens voor offertes aan te vragen.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Eeklo
Momenteel hebben we een beetje probleem met condensatie op zowel het gelijkvloers als de eerste verdieping. Gebouw van de jaren 90. Woning is recent geïsoleerd in de spouwmuren.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Merksplas
We hebben momenteel een beetje een probleem met ventilatie vooral in de berging beneden. Gebouw van 1999.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een woning in Korbeek-lo
Hardnekkige schimmel op plafond en muren badkamer bij mijn moeder. Problemen op het gelijkvloers en reeds jaren aanwezig en breid uit. Woning van de jaren 70 er is een beetje isolatie geplaatst maar niet voldoende.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem na spouwmuurisolatie plaatsen voor een woning in Tilrode
Dit is voor een woning dat we verhuren. Gebouw van 40 jaar oud en na spouwmuurisolatie in september zijn er op de bovenverdieping vochtvlekken in de muren.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Antwerpen
Ventilatiesysteem voor vochtproblemen tegen te gaan. Deze zijn op het gelijkvloers in magazijn en een woning. Gebouw van jaren 60. Er is wel reeds bij geïsoleerd in het dak.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Wijnegem
We hebben ventilatieproblemen enkel op badkamer op het eerste verdieping. Er is reeds een bestaande systeem dat ik wens vervangen door een nieuw systeem. Graag bezoek van een ventilatie- of vochtexpert.

Ventilatiesysteem

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.