Ventilatiesysteem: Ontvang nu meerdere offertes voor Ventilatiesysteem

 
 

Ventilatiesysteem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Herselt
Ik zoek offerte voor een ventilatiesysteem voor een renovatiewoning van 1953. Ik zoek vooral een oplossing voor een klein probleem in de keuken. De woning is nageïsoleerd drie jaar geleden.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Rumst
We zoeken een offerte voor bestaande problemen tegen te gaan. Vooral in keuken. Woning niet goed geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Arendonk
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem. We hebben in twee hoeken in de keuken last van vocht aan het plafond. Twee maanden nu last. De woning is volgens ons geen isolatie voorzien.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Zottegem
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem voor een vrijstaand gebouw. Woning van 1953. we zijn nu bezig met de renovatie, in het verleden hebben de muren al problemen gehad door afwatering van het dak.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Essen
Binnenbezetting onderaan de buitengevel (noordkant) is klammig en wak. (slaapkamer) Er zijn kleine zwarte vlekken te zien op de bezetting Achterzijde van kleerkast is volledig beschimmeld en muur achter kast vertoont ook zwarte plekjes. Bij iets kouder weer wordt de binnenzijde van de beglazing (HR++ glas) zeer nat . Woning van 1985.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor een woning in Maasmechelen
Dit is voor een woning van bijna 10 jaar oud. Dit is een rijwoning. Momenteel hebben we vooral probleem dat vanaf het moment dat het vriest vocht is op het stuk muur boven het raam waar het schuine dak tegen de muur komt. Deze rijwoning is goed geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem te Deurne
Ventilatiesysteem voor een woning dat gebouwd is in 1700. De woning is gerenoveerd in 1992. Het is een halfopen bebouwing.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Zomergem
Renovatie van bestaande woning, kanalen via open ruimte onder hellend dak naar ruimten. Ik ben van plan de spouw te isoleren maar zou eerst de woning willen laten ventileren. Gebouw van 1954.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Rijkevorsel
We zoeken een ventilatie systeem voor in ons huis. Badkamer en living, schimmel en moeilijke verluchting daar, bouwjaar 1957.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem te Ravels
Het betreft 2 slaapkamers waarvan 1 boven een open doorgang onder het gebouw, waar een betonbalk voor een koude brug zorgt in de buitenmuur. Dit veroorzaakt schimmels op de muur. De tweede kamer heeft enkel een muffe geur.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Zoersel
We hebben een vrijstaande woning van 1963. Momenteel hebben we een ontvochtiger in de woonkamer dat de problemen een beetje oplost maar we zoeken een nu een permanente oplossing . Woning Geïsoleerd in 2006.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
ventilatiesysteem voor een woning in Gits
In 1 slaapkamer staat er lichte schimmel op de muur achter de kast maar de muren zijn droog. Het huis is volledig onderkelderd. In de badkamer , veranda, en 2 slaapkamers is het lichte schimmel.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in bornem
Ik wens een ventilatiesysteem voor een volwaardige kelder droog te houden. Momenteel zijn er reeds condensatieproblemen aanwezig. Momenteel niets voorzien van verluchting op twee openingen na.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een pand te Oostakker
Ik zoek een ventilatie systeem voor in ons huis. Nieuwe badkamer, goed geïsoleerde zolder en slaapkamers ventileren. opp. rond de 10m². Bouwjaar huis 1952, Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? : Tussen 3 en 6 ruimtes.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Antwerpen
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem. Gebouw van meer dan 100 jaar oud maar 4 jaar geleden langs de binnenkant volledige gerenoveerd. We hebben nu wel over de hele woning last van ventilatie en condensatie problemen.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Lille
Voor in ons huis wil ik een ventilatie systeem. Lijkt opstijgend vocht ook wat te zijn, huis van jaren 60, geen lekken. +20 lopende meter.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Schoten
Ik wil een ventilatie systeem voor in ons appartement(GLV). Bouwjaar 2007, opp. 100-120m², vooral preventief bedoeld, welke ruimtes is nog te zien.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem . Dit is een gebouw van de jaren 60. Er zijn echter vooral vocht en condensatieproblemen in een achterbouw waar de keuken en de badkamer. Geen idee van de isolatie.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Aartselaar
We zoeken een ventilatie systeem voor in de woning. In de slaapkamer, condens daar, bouwjaar 1970 ergens.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Nijlen
Ik zoek een offerte voor een ventilatiesysteem voor in de achterbouw van de woning. Problemen zijn nu enkele weken aanwezig. ik heb wel geen idee hoe oud de woning is en in welke mate deze is geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Niel
Ik zoek een offerte voor ventilatiesysteem dat zou dienen voor vochtproblemen. De woning is orgineel van de jaren 30 maar is nu volledige gerenoveerd. Woning is reeds volledige geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Erpe Mere
Dit is voor een vrijstaande woning met een kruipkelder. Woning van ouder dan 10 jaar. Momenteel reeds enkele ventilatieopeningen. Toch hebben we nog stille lucht. Woning van de jaren 70 en volledige geïsoleerd.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Aalst
Dit is voor een oplossing voor een oude woning. Ik heb hier een gebrek aan ventilatie. Dit is een appartementen op een duplex. .
Ventilatiesysteem
Brussel
Ventilatiesysteem voor een appartement in schaarbeek
Dit is een appartementsgebouw dat ik gebouwd heb in Brussel voor de ventilatienorm. Geen ventilatie aanwezig maar we goed geventileerd. Nu zijn hier mensen die problemen hebben met condens en zoek hiervoor een oplossing. Gebouw met zes appartementen. waarvan vijf in minder of meerder mate problemen. Gebouw van 2013.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een pand te Wondelgem
Graag wil ik een ventilatie systeem voor in mijn huis. In de living en slaapkamer zoiets nodig, schimmel is daar, bouwjaar +50jaar oud.

Ventilatiesysteem

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.