Ventilatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Ventilatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Dilsen Stokkem
Beste wij hebben heel veel vocht in huis en zouden graag advies vragen. De grootste problemen zijn rond de vensters in de living en op de gang en boven rond de vensters. Vooral condensatie en schimmelprobleem. Gebouw van 2006.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtprobleem na renovatie
Vochtprobleem na renovatie van mijn woning: Er is vocht in de muren van mijn huis(2de verdiep).
Woning onlangs ruwe renovatie gehad. vocht binnen aan de muur onder het de dak van de gevel. Bezetting valt binnen er af, geen lek.
Bouwjaar 1940.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Berchem
Ik wil een offerte voor vochtbestrijding. Ik heb last van vochtproblemen in de muren. Dit is een appartement op het tweede verdieping, dus waarschijnlijk gaat het om een ventilatieprobleem.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Herk-de-Stad
Wij hebben een woning om te renoveren. Het probleem is dat er water in de kelder(volwaardig) is. Volgens mij afkomstig van zowel de grond als via de vloer, woning volledig onderkelderd. Geen lek normaal, bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Herentals
Dit is voor een hoekwoning waar een horecazaak. Dit is voor het appartement. Problemen vooral aan de ramen en de onderkant. Deze problemen zijn bijna een jaar aanwezig. Dit is een oude woning die reeds gerenoveerd is, gebouw van de jaren 90. Geen actief ventilatiesysteem momenteel. Gelieve mij voor een afspraak te contacteren voor 11u.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Koersel
We hebben een badkamer onder een velux. Omdat deze niet openkan in de winter hebben we een probleem met ventilatie en schimmel. Dit is een vrijstaande woning van 2001. Geïsoleerd volgens de huidige normen .
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Lanaken
Er is vocht in de kelder(volwaardig) van mijn woning. Vochtige keldervloer door condens denk ik, geen lekken, huis van jaren 50.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Ekeren
Voor mijn appartement wil ik een ventilatie systeem. Bouwjaar begin 1970, vooral nodig op badkamer/toilet. Liefst offerte via email.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Herselt
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Muffe geur in de inkom, ook schimmel is er, condens of ventilatieprobleem. Huis van begin 1900.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) en muur van mijn huis. Renovatie kelder - kelder met oppervlakte van +/- 25m² - onderverdeeld in 3 zones met 2 tussenmuren (3.5x2.5m / 3x1.5m / 2.5x3.5m) - was reeds gerenoveerd in 2007 (vorige eigenaar) - muren zijn bezet + geschilderd - vocht op muur kant straat - vocht op muur kant buur - vocht op binnenmuur (beide kanten staan vrij) - naar verluid zijn er in het verleden problemen geweest met de riolering/afwatering in de straat - tijdens de hevige regenval van de voorbije jaren heeft de kelder 3x blank gestaan (hoogte +/- 5cm, opstijgend uit afvoer) mijn eerste plan: -> verf afschuren / zandstralen -> muren behandelen -> muren betegelen tot +/- 1.2m hoogte. Geen lek dat ik zie, boven(GLV) probleem aan een achtermuur. Huis van rond 1900.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Genk
We hebben vocht in de muren van ons appartement dat ik verhuur (gelijkvloers). Lijkt condens/ventilatieprobleem, geen lekken, pand van 50 jaar oud.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Grobbendonk
We zoeken een ventilatie systeem voor in ons huis. Condens in de hoeken van een aantal kamers, huis van 1936, geen daklek, renovatie in 2004.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Westerlo
Er is vocht in de muren van mijn huis/appartement (gelijkvloers). In de slaapkamer, schimmel daar, geen lek dat ik weet, huis van 2002. Misschien condensprobleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Edegem
We hebben vocht in de muren van ons huis. Oorzaak zoeken van schimmel in huis (nergens schimmel zichtbaar). Wat is de oppervlakte van de te impregneren gevel? (Bij benadering) : 100 m2. Vrijstaand huis van jaren 80.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een pand te Vilvoorde
Graag een ventilatie systeem voor in mijn huis. Bouwjaar 2006, nodig op de slaapkamer en badkamer daar is condens en schimmel.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Roeselare
Er is vocht in de muren van ons huis (GLV en 1ste verdiep). Schimmel op de muren, huis van 1969, geen lek dat ik weet. Condens/ventilatieprobleem.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor een woning in Beringen
Ik zoek een ventilatiesysteem in het kader van een renovatie van een gelijkvloerse woning met oppervlakte van 200m² en bouwjaar 1973. De woning is geïsoleerd volgens de normen van de jaren 70. Hoogrendementsglas , spouwmuurisolatie van glaswol en pur isolatie op zoldervloer. Vooral problemen met condensatie in de slaapkamers en de garage.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Hobboeken
Ik zoek een oplossing voor een ventilatieprobleem in een woning dat ik verhuur. Dit is een gebouw dat recent is gebouwd. Door drogen van kleding zitten we nu met schimmelproblemen. Dit is voor een appartement op de bovenste verdieping.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning in Machelen
Dit is een woning dat ik verhuur. probleem al een jaar aanwezig. De huurster dacht eerst aan een lekkend dak maar een dakwerker heeft me al kunnen verzekeren dat dit een probleem is op twee slaapkamers door ofwel ventilatie of vocht in muren. Er zal een afspraak gemaakt moeten worden met de huursters ik zal het nummer doorgeven als u met mij contact opneemt.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Anzegem
Dit is voor de woning van mijn ouders, maar ik woon hier. Problemen vooral aanwezig in de badkamer op het gelijjkvloers. Het dak is volledig droog en er zijn geen lekken. Mogelijk een ventilatie probleem. Deze ptoblemen zijn al enkele jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lummen
Dit is een woning dat ik verhuur. Dit is een duplex appartement met een problemen op het gelijkvloers. Er zijn grondige renovaties aan de woning gebeurd in 2004. Nu is er wel vastselling gezet van condensatie op de muren en na metingen is er te weinig circulatie. Orginele bouw van de jaren 30.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Lille
We merken op het gelijkvloers schimmel tegen het plafond. Ik vermoed een ventilatie. Woning 45 jaar oud
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de muren van de woning dat ik verhuur(1ste verdiep). In de slaapkamer, schimmel op een buitenmuur, condens of ventilatie is het. Geen daklek, huis van 1984.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Kontich
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (1ste en 2de verdiep). In de slaapkamer, schimmel achter de kasten, geen lek dat ik zie, lijkt op condens/ventilatie te zijn. Huis van 1974.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mechelen
We hebben problemen met vooral schimmel in de kelder. Voornamelijk problemen aan de houten trap. Vooral een ventilatieprobleem. Deze problemen zijn zo'n 6 maanden geleden. Woning is van de jaren 50.

Ventilatie

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.