Track systeem

Waarom voertuiglokalisatie gebruiken?

Bedrijfswagens, camionettes en vrachtwagens volgen kan met een voertuiglokalisatie-systeem. Om het systeem te doen werken wordt er een tracker in elk voertuig geplaatst waardoor u elk voertuig op de voet kunt volgen. Vergelijk vrijblijvend offertes voor voertuiglokalisatie-systemen.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie

 
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een tracking systeem?
 
 
* 2. Welke voertuigen wilt u uitrusten met een voertuig tracking systeem?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Track systeem: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Boortmeerbeek
Momenteel zouden we graag twee wagens met dit systeem willen uitrusten. Prioriteit is om de buitendienst beter te kunnen opvolgen. In de toekomst zullen we dit eventueel ook in de rest van het wagenpark plaatsen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace systeem voor 2 voertuigen
Ik ben op zoek naar een track en trace systeem voor 2 voertuigen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Tracking van een aantal voertuigen
- Tracking van het voertuig - Mogelijkheid tot stil zetten - Opgave kilometerstand voertuig
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Systeem tracking voertuigen
Ik wil via een track en trace systeem de logging en beweging van onze voertuigen kunnen volgen, een systeem waar we kunnen nakijken ook hoeveel tijd iemand spendeert op locatie. Graag info en offerte voor zo'n systeem.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Zien waar de voertuigen zich bevinden om snelle interventies toe te voegen, en kunnen opvolgen hoeveel de gereden kilometers van klant tot klant bedragen. Het gaat om twee camionettes.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Anti diefstal systeem kraan
Graag had ik informatie alsook een offerte willen ontvangen omtrent het aanschaffen van een anti diefstal systeem voor een kraan. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Tracking systeem Mercedes-benz democenter
Wij zijn momenteel een democenter aan het bouwen, d.w.z. dat mensen onze auto's zullen kunnen testen op de weg. Graag zou ik een tweetal offertes willen ontvangen omtrent trackingsysteem met immobilisatie van het voertuig en zonder. Aangezien de meeste van onze wagens om de 6 maanden worden vervangen moeten we ook rekening houden met de kosten. In dit geval is er sprake van een 150-tal wagens, deze (of de meeste daarvan) zullen over een track & trace systeem moeten beschikken (zie ook kostprijs), deze zouden we graag willen volgen om te zien welke weg ze afleggen zodat we indien er iets gebeurd de politie kunnen verwittigen. Graag zou ik willen weten wat de kostprijs zou zijn, tot hoever we kunnen gaan en wat u kan aanbieden. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Prijsopgave lokalisatie bedrijfswagens
Graag had ik inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave ontvangen omtrent een tracking systeem voor 2 voertuigen. Dit zodat we de wagens kunnen blijven volgen waarmee de verkopers meerijden. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Aankopen van track & trace systeem voertuigen
Aangezien mijn echtgenoot zelfstandig is, had ik graag wat inlichtingen gekregen alsook een prijsopgave omtrent een tracking systeem voor 3 voertuigen waarvan 1 bestelwagen en 2 gewone wagens (JEEP). Met dank.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Prijsopgave track & trace systeem voor wagen
Ik had graag informatie alsook een prijsopgave ontvangen omtrent het aankopen van een tracking systeem voor één wagen. Met dank.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Prijsopgave en inlichtingen tracking bedrijfsvoertuigen
Graag ontvang ik wat informatie omtrent een track & trace systeem alsook een prijsopgave, dit om een idee te hebben over welk budget we zouden moeten beschikken om een tracking systeem aan te schaffen voor onze bedrijfswagens.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie privéwagen
Graag ontvang ik wat informatie over een anti diefstal tracking systeem voor één wagen alsook de kostprijs daarvan. Met dank.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van bedrijfswagen
Graag wat inlichtingen alsook een prijsopgave voor het aanschaffen van een tracking systeem, deze in geval van diefstal. Met dank.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Lokaliseren van bedrijfswagens prijsopgave
Ik wens een prijsopgave alsook informatie te ontvangen omtrent het lokaliseren van bedrijfswagens, meer specifiek in dit geval: 5 bestelwagens. Met dank.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Lokaliseren van vrachtwagens
Graag wat inlichtingen alsook een gedetailleerde prijsopgave omtrent het lokaliseren van personeel alsook vrachtwagens. Met dank.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Aanschaffen lokalisatie systeem bedrijfswagens
Graag had ik inlichtingen alsook een prijsopgave ontvangen voor het volgen van onze 7 vrachtwagens, deze met behulp van een tracking systeem. Met dank.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Prijsopgave lokaliseren van lichte vrachtwagens
Graag een prijsopgave alsook inlichtingen omtrent het lokaliseren van 40 lichte vrachtwagens, deze moeten we op elk moment kunnen volgen, eventueel nog bijkomende opties. Met dank.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace systeem voor 3 voertuigen
Voor 3 voertuigen zijn wij op zoek naar een track en trace oplossing.
Voertuiglokalisatie
Henegouwen

Ik wens inlichtingen voor de plaatsing van een localisatiesysteem track en trace in een wagen en camionette. Gelieve persoonlijk en enkel met mij discreet contact op te nemen voor deze specifieke vraag. Dirk Verbruggen, zaakvoerder Promitex BVBA
Voertuiglokalisatie
Antwerpen

Wij zoeken een degelijk track-systeem voor onze bussen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen

Wij wensen graag meer informatie over een track & trace systeem.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen

Heeft u dat systeem ook voor motoren tegen diefstal? En wat kost ongeveer?
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen

Wij wensen een track systeem om een mobiele kraan te beveiligen tegen diefstal!
Voertuiglokalisatie
Antwerpen

Ik zou graag meer informatie ontvangen over het tracking systeem. Is het ook mogelijk deze chip in te installeren in bv. GSM?

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.

Ik wil offertes voor voertuiglokalisatie