Telefooncentrale belgacom: Ontvang nu meerdere offertes voor Telefooncentrale

 
 

Telefooncentrale belgacom: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lede
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een 40-tal telefoons binnen een gebouw. Graag zouden we ook kunnen zien als iemand zich aanbied aan de ingang (er zitten 4 bedrijven in het gebouw dus graag doorsturen naar de telefoons van het bedrijf waarvoor er aangebeld wordt) Ook graag optie voor voip voor externe medewerkers zodat deze over het netwerk kunnen communiceren met personen die zich in het gebouw bevinden (2 tal externe werkposten).
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mechelen
We wensen onze oudere centrale van 10 jaar op te waarderen naar een VoIP centrale opwaarderen naar een voip centrale,. Hierop moeten een 7tal toestellen komen samen met , een alarmcentrale , twee faxtoestellen, 5 buitenlijnen en een frankeertoestel. Ook wensen we een centrale waar we ook via headsets kunnen doorschakelen. Momenteel gebruiken we een Belgacom centrale.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een School in Brugge
We hebben momenteel een oudere Belgacom centrale die we wensen te vervangen door een moderne centrale. Hierop moeten 6 vaste toestellen en een faxlijn op worden aangesloten. Graag hadden we ook een aparte offerte en verdere informatie voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brouwel
Ik heb momenteel een nieuw bedrijf gestart waar ik de eerste maanden wens te werken zonder vast personeel/ Momenteel heb ik twee lijnen die dienen aangesloten te worden op de centrale. Later zal dit uitbreiden naar 4. Ik wens dat de klanten op deze lijn bellen na een bepaald uur automatisch worden doorgeschakeld op een antwoordapparaat en op de andere constant naar mijn gsm. er is ook een faxlijn die hierop moet worden aangesloten.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een dokterspraktijk in Brugge
Ik heb een artsenpraktijk waar ik graag en telefooncentrale zou willen plaatsen. Ik heb in totaal twee telefoonlijnen, een EDSN lijn die wordt overgeschakeld en een faxlijn, en 4 telefoontoestellen. Verdeeld over een gelijkvloers en een eerste verdieping. Graag ook een aparte offerte voor VOIP mogelijkheden.
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een bedrijf in Brussel
We wensen graag over te schakelen op VOIP. Er moeten maximaal 25 toestellen kunnen worden aangesloten op de centrale. Ook wensen wij hierop een alarmlijn te plaatsen.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een garage in Asse
We zijn geïnteresseerd in een VOIP centrale. Op dit moment hebben we een oudere centrale met een hoofdnummer waar nog vier andere nummers aan verbonden zijn. Verder willen wij ook een doolschakeringssysteem naar GSM en vaste toestellen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een artsenpraktijk in Lede
De centrale zal moeten worden aangesloten op het einde van de verbouwingen (begin 2013). We zijn vooral op zoek naar een moderner en gebruiksvriendelijker model dan onze huidige centrale. Er zullen 11 toestellen worden op aangesloten een een deurbel.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een telefooncentrale voor intern gebruik. Het gaat over een 5-tal telefoontoestellen verspreid over twee verdiepingen en een gelijksvloer. Gelieve een zeer ruime offerte te geven met voldoende documentatie , dank u.
Telefooncentrale
Limburg
telefooncentrale voor een atchitectenbureau in Limburg
Er zouden 4 telefoontoestellen moeten worden aangesloten. We zijn op zoek naar een simpele lijn waarmee er onderling kan worden doorgeschakelt tussen de toestellen. Op dit moment maken we gebruik van een lijn van Telenet maar de kosten van het doorschakelen lopen hier nogal hoog mee op.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zouden een prijsvergelijking willen maken met onze huidige centrale daar wij niet langer tevreden zijn over de werking hiervan. Gellieve in uw offerte duidelijk te vermelden hoeveel lijnen wij kunnen aansluiten op de centrale, welke opties er allemaal op mogelijk zijn en wat de meerkost is van deze opties. We hebben tussen de 15 en 20 toestellen verdeeld over 2 verdiepingen.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een houthandel in Antwerpen
Ik heb een houthandel die binnekort een bvba zal worden. Daarom zijn we nu op zoek naar een telefooncentrale die ons mogelijkheid geeft om onze twee telefoonlijnen tegelijkertijd te laten toekomen. In totaal zullen we 2 vaste en 2 draagbare toestellen hebben.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale met de mogelijkheid over het internet te bellen, Limburg
Ik ben op zoek naar een centrale die kan bellen over het internet. In het totaal zouden er een 30-tal toestellen moeten worden aangesloten, deze bevinden zich allemaal op het gelijkvloers. De nieuwe dienst zou in werking moeten treden in het eerste kwartaal van volgend jaar.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
We hebben al 10jaar jaar een telefooncentrale. Nu wil ik graag een mogelijkheid van 10 interne telefoonlijnen te kunnen doorschakelen naar 12 gsm nummers. Met VoIP uiteraard. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bank in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van vervanging bestaande telefooncentrale. Bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een school in West-Vlaanderen.
We willen graag een telefooncentrale aansluiten. We zijn nog niet zeker over de aantal telefoontoestellen wat we gaat aansluiten. Het zullen er 10à19 zijn. Graag een vrijblijvende voorstel.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Vervanging oude telefooncentrale, Oost-Vlaanderen
Ik ben op zoek naar een vervanging voor onze oude centrale . Het gaat om 8 aan te sluiten toestelen ,inclusief de centrale zelf. We wensen een vast toestel en de rest draadloos en hands free. Uiteraard wensen wij ook een andwoordapparaat en een doorschakelingssyteem.
Telefooncentrale
Antwerpen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Het is de eerste keer dat we een telefooncentrale zullen gebruiken om het telefoonverkeer tussen onze toestellen te regelen , een 3 tot 4 tal indien mogelijk. Bedankt om uw offerte op te sturen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag telefooncentrale voor een bedrijf in Landegem.
In november loopt mijn contract af bij Belgacom. Ik heb 4 telefoontoestellen (1vast en 3 los) Ook zijn er 2 lijn, waarvan 1 faxlijn. Graag een prijsvergelijking van een telefooncentrale.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Prijsvergelijking telefooncentrale Belgacom
Wij zijn momenteel klant bij Belgacom en hadden graag eens prijzen willen vergelijken met andere leveranciers van telefooncentrales. Graag een voorstel. Bedankt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Offerte voor telefooncentrale, horecazaak Oost-Vlaanderen
Graag een vrijblijvend offerte voor een telefooncentrale via e-mail. Bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor gebouw in West-Vlaanderen
Wij zijn volop bezig met verbouwingswerken voor een nieuwe toonzaal. Wij hadden graag een vrijblijvend offerte ontvangen voor een nieuwe telefooncentrale met 4 vaste telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor nieuw gebouw in Antwerpen
Binnenkort verhuizen wij naar een nieuw gebouw. Graag hadden we meer uitleg gekregen alsook een gedetailleerde prijsofferte voor de installatie van een telefooncentrale. Wat zijn de mogelijkheden en kostprijs. Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Prijsaanvraag telefooncentrale te Antwerpen
Wij hadden graag gewenst dat er iemand van Belgacom bij ons zou langskomen voor meer uitleg omtrent telefooncentrales, daarbij graag ook de kostprijs. Bedankt.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor telefooncentrale van Belgacm, West-Vlaanderen
Ons contract met ons huidig leverancier voor telefooncentrale loopt af begin 2013. Graag hadden we nu al een offerte ontvangen met bijkomende informatie. Bedankt.

Telefooncentrale belgacom

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentrale