Tankkaart bestelwagen

Waarom tankkaarten gebruiken?

Een tankkaart voor een zelfstandige, een KMO of een bedrijf is een groot voordeel. Met een tankkaart tankt u aan de laagste brandstofprijzen. Dat is leuk, maar het grote voordeel is dat alle kosten duidelijk worden weergegeven op één factuur. Geen gesukkel dus met bonnetjes en afschriften. Gewoon een duidelijk maandelijks overzicht per kaart.
Vergelijk tankkaarten via ons formulier, dit is volledig vrijblijvend en wij zoeken samen met u de beste tankkaart voor uw bedrijf.


Offertes aanvragen

Ik wil tankkaarten vergelijken

 
* 1. Hoeveel voertuigen heeft u in uw bedrijf (alle voertuigen samen)?
 
 
* 2. Wat is uw totaal maandelijks verbruik (alle voertuigen)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Tankkaart bestelwagen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaart voor zelfstandige in Meise
Ik ben zelfstandige in bijberoep. Momenteel heb ik een bestelwagen en een personenwagen. Vanaf januari komt er een tweede bestelwagen bij. Alles op diesel.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Offertes voor multimerken tankkaart (Oostakker)
Ik zoek offertes voor een multimerken tankkaart. Dit is voor een eenmanszaak met drie voertuigen; bestelwagen op diesel en een benzine. Ik ben actief in de Benelux. Graag een limiet van € 150.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een eenmanszaak in Waasmunster
Dit is voor een eenmanszaak met twee voertuigen , een bestelwagen en een personenwagen. Benzine
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een zelfstandige in bijberoep
Dit is voor een zelfstandige in bijberoep. Diesel bestelwagen. Dagdagelijks vooral in de Benelux actief, soms de buurlanden.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor vloermattenbedrijf
Wij zijn een bedrijf dat vloermatten vervaardigt. Momenteel hebben wij TEXACO-tankkaarten. Wij zoeken een tankkaart die voor alle tankstations kan gebruikt worden, zodat wij niet vast hangen aan 1 tankstation. Dit is voor 2 bestelwagen en 5 personenwagens (allemaal diesels).
Tankkaart
Antwerpen
Tankkaart voor een bedrijf in Hoboken
Dit is voor een eenmanszaak. Ik doe aankoop en verkoop van voertuigen. Ik heb momenteel een tankkaart nodig voor een bestelwagen op diesel. Actief in Vlaanderen.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Diksmuide
Ik heb momenteel vijf tot zes voertuigen die gebruik zouden maken van de tankkaart. twee personenwagens, vier vrachtwagens en een bestelwagen. Alles op diesel. Momenteel hebben we enkel tankkaarten van een lokaal tankstation. Momenteel een factuur van 1700€ per maand.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Astene
Ik ben zelfstandige in hoofdberoep. Twee voertuigen , een bestelwagen op diesel en een personenwagen op benzine. +- 60.000km per jaar en 20.000km personenwagen.

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.

Stop met zoeken, vind uw tankkaart