Subbsidies zonneboiler: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonneboiler

 
 

Subbsidies zonneboiler: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Kortrijk
Dit is een woning met langs de voorkant zuidelijk gericht dak. De gasboller voor de verwarming staat samen met de warmwaterboiler van 120l boven op de zolder. De bekleding van het dak zijn gewone dakpannen. Graag rekening mee houdend at er op het gelijkvloers een kapsalon is die constant warm water nodig heeft. graag had ik voor de instalatie van deze zonneboiler een gerichte offerte ter plaatse gekregen , alsook meer uitleg over de mogelijke premies en subsidies voor zonneboilers.

Subbsidies zonneboiler

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.