Spouwmuren isoleren

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwmuren isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een gerenoveerde woning in Overijse
Ik ben eigenaar van een woning van 100 jaar oud die volledig gerenoveerd is. Het betreft een half open bebouwing in baksteenuitvoering met een totaal te isoleren geveloppervlakte van 200 m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Isolatie van de spouw, woning in Tisselt
We zouden graag de spouwmuren van onze woning laten isoleren. Het gaat om een vrijstaande woning van 1976 met aan de achterkant wel enkele aanbouwen. De gevels zijn voor de rest nog de originele gevels van de jaren 70.
Isolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning in Halle
We zouden graag offertes vergelijken voor spouwmuurisolatie. We hebben een halfopen woning van begin jaren 70. De gevel is volledig wit geschilderd en heeft een siersteen onderaan. De diepte van de spouw is nooit nagemeten.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor appartementsblok te Turnhout
Ik ben eigenaar van een appartementsblok en wil de spouwen laten isoleren. Het is een hoekgebouw van begin 1970, met in totaal 3 verdiepingen. De spouwdiepte is niet gekend. De gevels zijn niet bewerkt en hebben een oppervlakte van meer dan 90 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie 3 gevels (Herentals)
Ik wil mijn spouwmuren laten isoleren. Mijn woning heeft 3 gevels en werd gebouwd in de jaren 60. De gevels werden 10 jaar geleden gerenoveerd. Maar de spouw werd nooit geïsoleerd. De gevels zijn niet geschilderd. De werken zouden voor volgende zomer zijn.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuren isoleren halfopen bebouwing in Deinze
Ik wil mijn spouwmuren laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing die gebouwd werd in 1900. Hier is later een muur bijgezet. In totaal gaat het om 74,5 m². De spouwdiepte is ongeveer 6 cm.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor vrijstaande woning in Maaseik
Wij zoeken spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woning. Deze werd in 1989 gebouwd. Volgens het verslag is er geen isolatie in de spouw. Maar de spouw werd nog nooit nagekeken. Onze gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Moorslede
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van +40 jaar oud, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, +90m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Marke
Ik zou de spouw van mijn woning laten isoleren. Halfopen huis van rond 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Sint-Pieters-Leeuw
Het is een woning is gebouwd in 1953. Dit gaat om een 3 gevels. Het is een huis van 6 op 7 meter.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Tienen
Dit is voor een woning van 1968. Dit is een vrijstaande woning met 4 gevels. Er zitten wel veel ramen in. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Tongeren
Open bebouwing van begin jaren 50. Er zijn wel zaken bijgezet waar geen isolatie kan. twee grote gevels met 7cm spouw.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuren isoleren van bakstenen gevel
Ik ben de eigenaar van een halfopen woning van de jaren 60. Ik zou graag de spouwmuren isoleren. De gevels aan de buitenkant zijn gewone baksteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie Turnhout | Vrijstaande woning
Ik wil de spouw van een huis dat ik ga verhuren laten isoleren. Het is een vrijstaand huis van 1965. De spouwdiepte is 8cm en de gevels zijn geschilderd. In totaal moet er zo'n 140m² geïsoleerd worden.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Offertes voor spouwmuurisolatie van een koppelwoning
Ik wil de spouw van mijn huis (een koppelwoning) laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 90 m². Als de buurman akkoord gaat, kan ook zijn spouw geïsoleerd worden. De spouw is 7 cm diep en de gevels zijn niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie met Kurkkorrels
Ik zou de spouw van mijn woning laten isoleren. Werken + 100 à 150 m² gevel spouwmuurisolatie vrijstaande woning BJ 1982, gevels niet bewerkt, liefst met kurkkorrels.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Schelle
Dit is voor de achtergevel van een rijwoning. Dit is een rijwoning van de jaren 60. Vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Zemst
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie te Kortenberg
Spouwmuurisolatie voor een woning gebouwd in 1982. De woning is alleenstaand.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Balegem
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 105m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag voor een familielid. ik treed op als tussenpersoon voor de de afspraken. Halfopen woning van 40 jaar met gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Dilsen-Stokkem
Ik wil de spouw van mijn woning laten isoleren. Vrijstaand huis van 1955, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Harelbeke
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een halfopen woning. Dit is gebouwd in 1988 Momenteel nog een spouw van 3 cm. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Retie
Ik heb vrijstaande woning dat gebouwd in 1979. Gevels is aan de buitenkant wel geverfd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Bonheiden
Dit is een vrijstaande woning van 1978. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw nog niet nagemeten en we zouden dit graag zo senl mogelijk laten doen.

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!

Investeer in jouw huis, isoleer de spouw