Spouwmuren: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Spouwmuren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Zutendaal
We zouden de schouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1995, spouwdiepte 5cm (spouw is leeg), gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Zottegem
Ik zou de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis met renovatie rond 1985, spouwdiepte 5 cm ongeveer, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Menen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels geschilderd(normaal luchtdoorlatend), opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Roeselare
We zouden de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1968, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Melle
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1980, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Herzele
Dit is voor een woning dat gebouwd zal zijn in de jaren 90. Gevels zijn wel geschilderd. De spouw is nog niet nagekeken maar we zijn zeker dat deze niet geïsoleerd is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hoboken
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1960, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Zwijndrecht
Dit is een rijwoning van zo'n 25 jaar oud; van de jaren 90. De gevels zijn vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Isoleren bijbouw met spouwmuurisolatie
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van spouwmuurisolatie. Dit is voor een woning van de jaren 30 maar ik zoek een offerte voor het isoleren van een bijbouw van de jaren 90.Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Kalmthout
Spouwmuurisolatie voor een woning uit de 1966. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om ongeveer 50-100 m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Blankenberge
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1970 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie te Hemiksem
Ik wil mijn woning isoleren. Het is een woning gebouwd in 1961. Op dit moment is het een alleenstaande woning, maar er wordt nog een huis naast gebouwd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Westerlo
Dit is voor een vrijstaande woning. Deze is gebouwd in de jaren 60. Gevels in vrije gevelsteen. Spouw van 6cm.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Antwerpen
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1964, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Nieuwerkerken
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1974, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Waregem
Wij kochten recent een gesloten bebouwing, langs de spoorweg; Rijhuis van 1971, spouwdiepte onbekend, er is nog geen isolatie in de muren. Gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Dworp
Dit is een gebouw van 1954. De spouw is nooit opgemeten. Er is wel verf op de muren en ik kan niet garanderen of deze adem haalt
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waregem
Spouwmuurisolatie uit de jaren 60. Het zijn spouwmuren. Het gaat om ongeveer 250 m² grondoppervlakte. Het is een alleenstaande woning. Het gaat om 2 verdiepingen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ruisbroek
Graag wil ik de spouw van laten isoleren. Vrijstaand huis (met wachtgevel) van 1980, spouwdiepte rond de 10cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Maaseik
Dit is voor een halfopen woning gebouwd eind jaren 60. Gevels in vrije gevelsteen. Op een plaats bij de spouw en is er 7cm plaats. Dit is de woning van mijn vader.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Zoersel
Deze woning is gebouwd in 1972. De woning staat nu te koop en wens de spouw te isoleren voor de verkoop. Gevel in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Puurs
spouwmuurisolatie voor een halfopen woning woning van 1995. Vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Erpe-Mere
Dit is een halfopen woning die aan de achterkant wit geschilderd is. Woning van de jaren 30 maar we vermoeden dat er een spouwmuur aanwezig.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Asper
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Graag een offerte voor het na isoleren van spouwmuur (m.i. 5 cm) Vrijstaand huis van 1971, opp. – ca 150 m2 zonder aftrek van raamopeningen (10 ramen met rolluiken ) – betreft duplex woning waarvan beneden verdieping niet verwarmd wordt en dus ook geen isolatie daar. Gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Lommel
spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning van de jaren 60. gevels in vrije gevelsteen. Graag zo snel mogelijk reacties want ik zou de werken nog eventueel tegen de winter wensen te doen.

Spouwmuren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!