Spouwisolatie

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouwisolatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie tegen een wachtgevel
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Het is een halfopen huis (met wachtgevel). Er zou ongeveer 60 m² geïsoleerd moeten worden.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Veerle
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1989, spouwdiepte 4,5-5cm, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Wachtgevel isoleren met spouwmuurisolatie
In mijn huis wil ik de spouw laten isoleren.
Het is een vrijstaand huis met wachtgevel. Maar we willen ook de wachtgevel isoleren. Gebouwd in 1965 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels geschilderd (luchtdoorlatend), opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Wielsbeke
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis van 1956, spouwdiepte onbekend (spouw is er wel), gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Bachte-Maria-Leerne
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Katelijne-Waver
Voor ons huis willen we de spouw laten isoleren. Halfopen huis van 1979, spouwdiepte 6cm, gevels geschilderd, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Destelbergen
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis met renovatie in jaren 70, spouwdiepte 3-5cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Dendermonde
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van jaren 50, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Lennik
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis met renovatie in 992, spouwdiepte onbekend, één gevel bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Londerzeel
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1965 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Brugge
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1991, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapellen
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Loksbergen
Graag wil ik de spouw van mijn moeder haar woning laten isoleren. Halfopen huis van rond 1960, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Mechelen
Ik zou de spouw van mijn woning laten isoleren. Huis van jaren 60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +80m².
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Beverlo
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Halfopen huis en bijbouw van 1947, spouwdiepte onbekend (spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. +100m². Contact na 16u30 aub>.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hoogstraten
Dit is een vrijstaande woning met aan de achterkant een veranda. Woning 1966 in de originele gevelsteen , wel geschilder met luchtdoorlatende verf.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Herselt
We zouden de spouw van on shuis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1977, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuurisolatie voor de regio Tremelo
Voor mijn huis wil ik de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lovendegem
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 70, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Asse
Dit is voor een open woning van 1961. Gevel in vrije gevelsteen. Ik vermoed dat hier een spouw is van zo'n 5-6cm.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kapellen
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis(villa) van 1992, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +200m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Schilde
Ik zou de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1975 ergens, spouwdiepte 6cm, gevels wit geschilderd, opp.+100m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Damme
We zouden de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1979, spouwdiepte 5-6cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. 150m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Andries
We willen de spouw van ons huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1950 ergens, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Edegem
Graag willen we de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +90m².

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!

Investeer in jouw huis, isoleer de spouw