Spouw isoleren: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Spouw isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
5 cm spouw isoleren | Maaseik
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Volgens onze metingen is de spouw zeker 5 cm diep. De te isoleren oppervlakte is ongeveer 100 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouw isoleren halfopen huis | Lint
Graag wil ik de spouw van ons huis laten isoleren. Ik schat dat het om zo'n 80 m² gaat. Het huis stamt uit 1976, maar ik weet niet hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Weelde
spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. Het bouwjaar zou 1952 zijn. Gevels zijn in vrije gevelsteen en zijn de originele gevels. Spouw is nog nooit geïsoleerd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Lruibeke
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning van de jaren 40. Na verbouwingswerken is ons opgevallen dar er in deze woning een spouw aanwezig is , deze wensen we nu te isoleren. Gebouw is aan de buitenkant wel geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Nijlen
Dit is een vrijstaande woning met een verdieping en een achterbouw tegen de woning , de garage. Woning in 1967 gebouwd en in originele gevelsteen waar onderaan wel een leisteen tegen staat. De diepte van de spouw schat ik op zo'n 5cm, gezien bij het vervangen van de oude ramen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Leopoldsburg
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van begin 1960, spouwdiepte 4-5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Drongen
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen woning van 1962, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 140m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Niklaas
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1955-60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Dit is een vrijstaande woning waar we de spouw willen spouwmuren. Gebouw van 1980 in de originele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hamme
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een halfopen woning in de spouw. Spouw van 5 -6 cm.Woning van 5 cm spouw. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Knokke-Heist
Dit is een woning waarvan ik de 4 gevels wensen te isoleren. Gebouw van de jaren 70. Bij vervangen van ramen en deuren zagen we dat er een spouw is van 6 cm diep. Gevels in vrije gevelsteen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Assenede
Graag wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1960, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Rijkevorsel
Dit is een halfopen bebouwing met drie gevels. gebouw van de jaren 60. Er is een spouw aanwezig maar omdat hierin niet kan in isoleren zoek ik een offerte voor Buitenmuurisolatie . Werken gepland naar augustus of september.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Aalst
Dit is een halfopen wijkwoning van de jaren 60. Ik wens deze nu in de spouw te isoleren. Gevels zijn wel geschilderd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kooigem
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1978, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hoboken
Graag willen we de spouw van ons recent gekocht huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1982, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Merelbeke
Dit is open woning van 1971 in vrije gevelsteen. Ik en mijn man wensen deze woning na de zomer te isoleren in de spouw. Oppervlakte en diepte hiervan zijn wel nog niet opgemeten.
Isolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Zemst
Dit is een woning die we recent gekocht hebben. We kunnen hier in vanaf de 20ste februari. Ik schat dat de gevels over zo'n 237m² in de spouw moeten worden geïsoleerd . Diepte van de spouw is nooit opgemeten. Werken voor na de zomer.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Herselt
Ik heb een open bebouwing van 79. De spouwmuren zijn hier zon 7-8cm diep en ik wens deze te laten isoleren. Woning in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
spouwmuurisolatie voor een woning in Tessenderlo
We hebben een vrijstaande woning van de jaren 70. Buitenkant is originele gevelsteen niet geschilderd. ik schat qua oppervlakte zo'n 160m².. en zo'n 5cm spouw. Ik wens deze spouw nu ergens tegen de lente te laten isoleren in het kader van verbouwingswerken.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Temse
Halfopen woning van 1968. Vrije gevelsteen maat we wensen deze later met crepi te beplaatseren. Eerst wensen we deze gevels in de spouw te isoleren.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Tielt-Winge
Dit is vrijstaande woning waarvan de gevels in de spouw moeten worden geïsoleerd; Woning van de jaren 80. De spouw en oppervlakte nooit nagemeten. Werken voor midden 2017.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in bekkervoort
Ik wens de voor en achtergevel in de spouw te isoleren . Woning van 1935 maar er is een façadesteen voorgezet. Voorkant 5-6cm. Achterkant 8cm. oppervlakte nooit opgemeten;
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Roeselare
Ik wens de gevels te isoleren van een woning van de jaren 80. Dit is een vrijstaande woning in vrije gevelsteen. 7cm spouw met 124m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Menen
Dit is een woning van met drie gevel en achteraan een uitbouw, dus de achtergevel zal vrij klein. Woning van 1988 in vrije gevelsteen. Oppervlakte is nooit nagemeten.

Spouw isoleren

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!