Spouw isoleren

Waarom de spouwmuur isoleren?

Een kleine investering, maar een grote besparing: dat is spouwmuurisolatie. Je bespaart tot 25% op de energiefactuur. Bovendien geniet je van verlaagde btw (6%) en een premie van 5 euro/m². Zijn jouw muren nog niet geïsoleerd? Wij brengen je in contact met de beste isolatiespecialisten uit jouw buurt.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn spouwmuur isoleren

 
* 1. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 2. Wanneer wenst u de spouwmuur isolatiewerken te starten?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Spouw isoleren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Spouwmuur isoleren van huurhuis te Zaventem
We zouden onze spouw van een huis dat we verhuren laten isoleren. Vrijstaand huis van 1963, spouwdiepte niet gekend, gevels geschilderd, opp. +120m².
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie in afwachting van nieuwe gevel (Menen)
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren, een rijhuis van 1940 of zo. Later zal er een nieuwe gevel voor gezet worden. De spouwdiepte is niet gekend en de gevel is niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouw isoleren van vrijstaande woning | Herentals
Ik zoek een offerte voor de isolatie van een vrijstaande woning van 1961. De gevels zijn nooit beschilderd of bewerkt geweest. Ik ben het best bereikbaar op maandag of woensdag.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie vrijstaande woning | Gratis offertes
We zijn op zoek naar een degelijke vakman die onze spouwmuur wil isoleren. Ons huis is gebouwd in 1998, de buitengevels zijn gewoon in baksteen en het gaat om een oppervlakte van meer dan 100 m². Hoe diep de spouw is, weet ik wel niet.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwdiepte opmeten en isoleren te Schellebelle | Gratis offertes
De spouw in onze woning moet geïsoleerd worden. Het is een halfopen huis met buitengevels die nog niet bewerkt zijn. Graag hadden wij een vakman ter plaatse ontvangen om de diepte van de spouw te meten en een offerte op te maken.
Isolatie
Antwerpen
Spouw isoleren van rijhuis (Turnhout)
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een recent aangekocht rijhuis uit 1968. Ik weet niet hoe diep de spouw is, maar de gevels zijn alvast niet bewerkt. Het gaat zeker om meer dan 50 m².
Isolatie
West-Vlaanderen
Spouw isoleren van een bijgebouw | Sint-Kruis
Wij zouden graag de spouw laten isoleren van een bijbouw aan de achterkant van onze woning. De bijbouw is 20 jaar oud. De woning zelf is van de jaren 30 en heeft geen spouw.
Spouwmuurisolatie
Limburg
5 cm spouw isoleren | Maaseik
Ik wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Volgens onze metingen is de spouw zeker 5 cm diep. De te isoleren oppervlakte is ongeveer 100 m².
Isolatie
Antwerpen
Spouw isoleren halfopen huis | Lint
Graag wil ik de spouw van ons huis laten isoleren. Ik schat dat het om zo'n 80 m² gaat. Het huis stamt uit 1976, maar ik weet niet hoe diep de spouw is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Weelde
spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. Het bouwjaar zou 1952 zijn. Gevels zijn in vrije gevelsteen en zijn de originele gevels. Spouw is nog nooit geïsoleerd.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Lruibeke
Spouwmuurisolatie voor een halfopen woning van de jaren 40. Na verbouwingswerken is ons opgevallen dar er in deze woning een spouw aanwezig is , deze wensen we nu te isoleren. Gebouw is aan de buitenkant wel geschilderd.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Nijlen
Dit is een vrijstaande woning met een verdieping en een achterbouw tegen de woning , de garage. Woning in 1967 gebouwd en in originele gevelsteen waar onderaan wel een leisteen tegen staat. De diepte van de spouw schat ik op zo'n 5cm, gezien bij het vervangen van de oude ramen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Leopoldsburg
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van begin 1960, spouwdiepte 4-5cm, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Drongen
Ik wil de spouw van ons huis laten isoleren. Halfopen woning van 1962, spouwdiepte 5cm, gevels niet bewerkt, opp. 140m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Niklaas
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Rijhuis van 1955-60, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +50m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
spouwmuurisolatie voor een woning in Mol
Dit is een vrijstaande woning waar we de spouw willen spouwmuren. Gebouw van 1980 in de originele gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Hamme
Ik zoek een offerte voor het isoleren van een halfopen woning in de spouw. Spouw van 5 -6 cm.Woning van 5 cm spouw. Gevels in vrije gevelsteen.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Knokke-Heist
Dit is een woning waarvan ik de 4 gevels wensen te isoleren. Gebouw van de jaren 70. Bij vervangen van ramen en deuren zagen we dat er een spouw is van 6 cm diep. Gevels in vrije gevelsteen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Assenede
Graag wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van rond 1960, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Buitenmuurisolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor een woning in Rijkevorsel
Dit is een halfopen bebouwing met drie gevels. gebouw van de jaren 60. Er is een spouw aanwezig maar omdat hierin niet kan in isoleren zoek ik een offerte voor Buitenmuurisolatie . Werken gepland naar augustus of september.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Aalst
Dit is een halfopen wijkwoning van de jaren 60. Ik wens deze nu in de spouw te isoleren. Gevels zijn wel geschilderd.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Kooigem
Graag wil ik de spouw van mijn huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1978, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Hoboken
Graag willen we de spouw van ons recent gekocht huis laten isoleren. Vrijstaand huis van 1982, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +150m².
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
spouwmuurisolatie voor een woning in Merelbeke
Dit is open woning van 1971 in vrije gevelsteen. Ik en mijn man wensen deze woning na de zomer te isoleren in de spouw. Oppervlakte en diepte hiervan zijn wel nog niet opgemeten.
Isolatie
Vlaams Brabant
spouwmuurisolatie voor een woning in Zemst
Dit is een woning die we recent gekocht hebben. We kunnen hier in vanaf de 20ste februari. Ik schat dat de gevels over zo'n 237m² in de spouw moeten worden geïsoleerd . Diepte van de spouw is nooit opgemeten. Werken voor na de zomer.

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!

Investeer in jouw huis, isoleer de spouw