Sodexo: Ontvang nu meerdere offertes voor Maaltijdcheques

 
 

Sodexo: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
Antwerpen
elektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in Herselt
3 medewerkers, voltijds. Nu gebruiken we papieren cheques van sodexo.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Rijkevorsel
Dit is voor twee zaakvoeders en een halftijdse bedienen. Nu gebruiken we maaltijdcheques van sodexo maar we wensen graag met andere leveranciers de prijzen te vergelijken.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zulte
Ik zou graag elektronische maaltijdcheques aanvragen voor 1 medewerker, dit is een arbeidster. Momenteel maak ik reeds gebruik van sodexo maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Limburg
maaltijdcheques voor een bedrijf in hamont achel
55 mensen waarvan 5 bedienden en een 50-tal arbeiders. Momenteel maken we gebruik van de papieren cheques van sodexo. We wensen graag over te schakelen naar papieren cheques. Graag hiervoor een prijsofferte.
Elektronische maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Waregem
De firma waar ik loonadministratie voor verricht maakt gebruik van papieren maaltijdcheques. Het gaat om 4 werknemers die een overstap wensen te maken op de elektronische maaltijdcheques. Ze ontvangen deze via Edenred. Graag vrijblijvende offertes voor 4 elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige
Sinds 1 april ben ik zelfstandige. Ik heb vernomen dat maaltijdcheques veel fiscale voordelen heeft, ook voor een zelfstandige. Vandaar dat ik graag offertes wens te ontvangen voor 1 maaltijdcheque.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige
Graag ontvang ik als zelfstandige offertes van maaltijdcheques. Graag voor 1 persoon.
Elektronische maaltijdcheques
Waals Brabant
Demande de devis pour des chèques-repas électroniques
Nous désirerions faire bénéficier de chèques-repas à 1 personne. Merci de nous contacter par mail et par téléphone pour nous faire une offre. Bien à vous.
Elektronische maaltijdcheques
Antwerpen
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Laakdal
Ikzelf ben de zaakvoerder in deze vennootschap. Ik zoek een offerte en de meer praktische informatie voor maaltijdcheques voor 6 bedienen. Momenteel maken we gebruik van papieren maaltijdcheques van sodexo.
Elektronische maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Elektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in Herne
Ik heb een eenmanszaak waar ik momenteel gebruik maak van papieren maaltijdcheques van sodexo. Ik wens nu graag een vergelijking te maken met jullie elektronische maaltijdcheques.
Elektronische maaltijdcheques
Henegouwen
Demande de devis pour des chèques-repas électroniques
Nous aimerions avoir un devis pour des chèques repas électroniques à octroyer à 5 personnes. Merci pour votre offre.
Elektronische maaltijdcheques
Brussel
Demande de devis pour des chèques-repas électronique
Demande de devis pour des chèques-repas éléectronique à 9-10 personnes. Merci.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een dokterspraktijk in Antwerpen
Ik maak momenteel gebruik van sodexo maaltijdcheque maar wens nu graag een prijs en kwaliteitsvergelijking met andere leveranciers. Ik werk met een bediende samen. Ook wens ik graag over te schakelen op elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Zele
We maken op dit moment gebruik van maaltijdcheques bij sodexo. Omdat we niet langer tevreden daar zijn wensen we graag een prijsofferte van andere leveranciers om na te kijken of we niet beter veranderen. Ook wens ik graag na te kijken of het de moeite loont om over te stappen op elektronische maaltijdcheques. We zijn momenteel met 23 medewerkers. Voornamelijk arbeiders.
Elektronische maaltijdcheques
Brussel
Demande de devis pour des chèques-repas électronique.
Nous désirerions avoir un devis pour des chèques repas pour 5 personnes. Pourriez-vous nous renseigner à ce sujet et nous faire une offre ? Veuillez nous contacter à n'importe quel moment de la journée. Bien à vous.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een transportbedrijf in Perk
Momenteel maken we gebruik van sodexo voor de maaltijdcheques. Omdat we echte hier niet meer tevreden zijn over de service, hadden we graag een prijsvergelijking gemaakt met andere leveranciers. We hebben 11 fulltime medewerkers, arbeiders, en zijn actief in de transport sector.
Maaltijdcheques
Brussel
Demande de devis pour des chèques-repas
Nous désirerions avoir un devis pour des chèques repas pour huit personnes parmi nos collaborateurs. Pourriez-vous nous renseigner à ce sujet et nous faire une offre ? Veuillez nous contacter à n'importe quel moment de la journée. Bien à vous.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Izegem
Op dit moment maken we gebruik van papieren maaltijdcheques van Sodexo. We zouden graag willen overschakelen op elektronische cheques. U mag een offerte opmaken voor 150 arbeiders en 4 bedienden.
Maaltijdcheques
Limburg
Elektronische maaltijdcheques voor MS-liga Vlaanderen, Limburg
Vroeger zaten we met maaltijdscheques bij een ander bedrijf maar deze kunnen geen elektronische maaltijdcheques regelen. Nu zijn we van plan hier naar over te stappen tegen 2013. Dit omdat wij actief zijn in alle Vlaamse Provincies. Dank bij voorbaat voor uw prijsopgave .
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Limburg.
Graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques voor een bedrijf in Limburg. Het gaat om 29 tot 30 maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor bedrijf in Limburg
Wij maken op dit moment gebruik van Edendret ticket restaurant maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag willen we 1 maaltijdcheque aanvragen voor 1 persoon alvast. Alvast bedankt voor de offerte!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor medewerkers van apotheek, Oost-Vlaanderen
Mijn echtgenote is apotheker. Bedrijf telt 3 medewerkers in totaal waarvan 2 parttime. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen van maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen. We zijn met 2 werknemers, ik wens dan ook 2 maaltijdcheques aan te vragen.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltjdcheques voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques. We zijn klant bij Edenred en we gaan overstappen naar het electronische maaltijdcheque. Voordat we overschakelen op elektronisch, willen we de prijzen van andere leveranciers kennen. Momenteel gaat het over 5 maaltijdcheques.

Sodexo

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.