Sociaal secretariaat voor bedrijf: Ontvang nu meerdere offertes voor Sociaal secretariaat

 
 

Sociaal secretariaat voor bedrijf: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor kleinhandel in parket en laminaat
Momenteel zijn wij aangesloten bij Securex, maar wij zijn aan het nagaan of er evt. een sociaal secretariaat bestaat dat beter aansluit bij onze noden. Wij zijn een kleinhandel in parket en laminaat. Hier werken 16 werknemers waarvan de helft arbeiders en de helft bedienden.We resorteren onder PC 124 en PC 210. Hopelijk heeft u hiermee voldoende informatie. Met vriendelijke groet.

Sociaal secretariaat voor bedrijf

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.