Schimmel op de muren

Maak uw huis gezond en energiezuinig met een ventilatiesysteem

Wie bouwt of verbouwt, moet bij wet ook ventileren. Een ventilatiesysteem zorgt voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen. De prijs van een ventilatiesysteem kan echter sterk variëren. Vergelijk daarom offertes van ventilatiespecialisten (gratis en vrijblijvend).

Offertes aanvragen

Ik wil offertes vergelijken voor een ventilatiesysteem

 
* 1. Over welk type project gaat het?
 
 
* 2. Welk type ventilatiesysteem wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmel op de muren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een rijhuis in Antwerpen
Er is schimmel op de muren op 2de, 3de en 4de verdieping in de traphal waar ook een wasmachine en condensatiedroogkast staan. Ik zoek een ventilatiesysteem om dit probleem op te lossen. Het gaat op een rijhuis van voor 1960.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem tegen de schimmel (Hemiksem)
We hebben schimmel op de muren op de eerste verdieping van ons huis, in meerdere kamers. Er is geen daklek. De woning is van de jaren 50. Er is standaard niets voorzien.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
Schimmel op de muren, Wijtschate
Mogelijks door een probleem van opstijgend vocht begint het behang begint los te komen. Er is ook lichte schimmelvorming aan de buitenmuur van de slaapkamer en in de keuken. Hiervoor ben ik op zoek naar een ventilatiesysteem. Het plafond was ook aangeslagen van de schimmel maar werd recent grondig gereinigd. Het huis is van 1991.
Vochtbestrijding
Limburg
Schimmel onderaan de muren, Lummen
Ik heb vocht in de muren op het gelijkvloers van mijn woning die ik verhuur. Er is ook schimmel onderaan de muren, het lijkt opstijgend vocht te zijn over een oppervlakte van meer dan 10 lopende meter. Er is geen lek. Het bouwjaar is 1946.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Schimmel achter behangpapier in Aalst
We hebben last van vocht op de gelijkvloerse verdieping en de eerste verdieping. Daar is veel vocht en schimmel te zien achter het behangpapier (van onder tot bovenaan de binnenmuren). We zijn op zoek naar een vochtbestrijder.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Heist-op-den-Berg
We hebben een probleem met schimmel op de muren. Dit is op het gelijkvloers aan de onderkant van de muren. Reeds een jaar merkbaar.

Een ventilatiesysteem heeft meer voordelen dat u denkt!

Bent u op zoek naar een ventilatiesysteem? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor ventilatiesystemen. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders in ventilatiesystemen.

Ventilatie of luchtverversing betekent dat, om welke reden ook vuile lucht in een bepaalde ruimte vervangt met zuivere lucht. Deze lucht kan op een natuurlijke manier of een mechanische manier vervangen worden, met andere woorden ongecontroleerde of gecontroleerde ventilatie.

Ventilatie is nodig voor een gezond binnenklimaat. Vooral in ruimtes waar mensen of dieren verblijven. In deze ruimtes worden koolzuurgas, vocht en verontreiniging afgevoerd en verse lucht aangevoerd.

Prijzen vergelijken van ventilatiesystemen?