Schimmel

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar tot 30% op jouw factuur

Opstijgend vocht, condensatie, ondergelopen kelder? Het zijn hardnekkige problemen die jouw woning en gezondheid aantasten. Laat daarom onze vochtbestrijders een offerte opmaken en vergelijk hun prijzen.

Offertes aanvragen

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Schimmel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Schimmelproblemen in de slaapkamer (Sint-Martens-Latem)
We hebben een probleem met schimmel in de slaapkamer van onze kinderen. De schimmel zit voornamelijk in de hoek maar is nu aan het afzakken via de muur. Dit probleem is nu al enkele weken zichtbaar.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Zeebrugge
Ik heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloer). Aan de slaapkamers, schimmel ook wat, bouwjaar 1968, geen lek eerder condens of ventilatieprobleem.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Wetteren
Er is schimmel in de slaapkamers en veel vocht. Alle meubels zijn ook geschimmeld. Laat ik de vensters altijd open maar het helpt niet. Ik maak mij zorgen dat het ongezond voor kinderen is. Dit is een appartement op de eerste verdieping. Problemen reeds 4 maanden aanwezig. De huisbaas is op de hoogte van deze problemen en kan eventueel zelf ook bij de afspraak zijn.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Steenokkerzeel
Er is vocht in de muren van ons huis. Schimmel aan de binnenkant van de ramen, maar ook opstijgend vocht vanaan de plinten. Geen lek, bouwjaar eind 1980, contact na 16u aub.
Ventilatiesysteem
Limburg
Ventilatiesysteem voor een woning in Lanaken
We hebben een probleem in de keuken. Boven aan de ramen hebben we hier een schimmelprobleem. Dit is een gebouw van de jaren 70. Er is muurisolatie reeds geplaatst.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Zonhoven
We merken aan de onderkant van de muren problemen. aan de onderkant de muren. Altijd wat vocht geweest. maar nu duidelijke schimmelvorming.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Schimmels en vocht in de slaapkamer
We hebben een probleem met schimmels en vocht op de muur van mijn slaapkamer. Dit is een appartement op de tweede verdieping waarvan ik eigenaar ben. De problemen zijn nu reeds een week zichtbaar, maar vorig jaar waren dezelfde problemen aanwezig. Het gebouw dateert uit de jaren 60.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtprobleem over hele woning - Vochtplekken en schimmels
We hebben een vochtprobleem over de hele woning: in de kelder, de living op het gelijkvloers en bovenaan op de eerste verdieping. We zien dat de muren onderaan nat zijn en er is schimmel aan de muren. Op de slaapkamers zijn er donkeren vlekken. Deze woning is recent gekocht.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een pand te Borgerhout
Onderaan de ramen staat er steeds vocht en de aanpalende muren zijn beschimmeld. Het is een appartement van 85m2 waarin vorig jaar nieuwe ramen zijn gestoken. Wellicht is dat de oorzaak. Ook de dampkap gaat niet naar buiten maar filtert te lucht en blaast ze weer naar binnen. Bouwjaar 1968, standaard geen ventilatie.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
Appartement op de zesde verdieping. Sinds enkele jaren hebben we hier een uitgesproken ventilatieprobleem met zelfs schimmel. Gebouw van de jaren 90.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). In de kinderkamer, schimmel daar en geurhinder, condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar 2003, contact vanaf 17u aub.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Diest
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Vochtige keldermuren en schimmel, opp. 100m², geen lek. Bouwjaar 1979.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
We hebben vocht in de muren van ons appartement (GLV). Lijkt opstijgend vocht en schimmel op de muren, geen lekken, pand van 1962.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
ventilatiesysteem voor een woning in Gits
In 1 slaapkamer staat er lichte schimmel op de muur achter de kast maar de muren zijn droog. Het huis is volledig onderkelderd. In de badkamer , veranda, en 2 slaapkamers is het lichte schimmel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Brasschaat
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). Condens/schimmel op de muren en raam, huis van jaren 30, geen lek dat ik weet. Lijkt op ventilatieprobleem.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een pand te Oostakker
Ik zoek een ventilatie systeem voor in ons huis. Nieuwe badkamer, goed geïsoleerde zolder en slaapkamers ventileren. opp. rond de 10m². Bouwjaar huis 1952, Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? : Tussen 3 en 6 ruimtes.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Wingene
Dit is voor een woning dat ik verhuur. Het gaat over een halfopen bebouwing met een probleem . zwarte schimmel op de muren vooral aan de bovenkant.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Laarne
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). In de keuken, lijkt opstijgend vocht , huis van 2007, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Peer
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Huis van 2008, plekken onderaan de muur, geen lek dat ik weet, probleem al jaren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Leisele
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van mijn recent gekocht huis. Vochtige vloer/muur precies, soms water in, geen lekken, woning van voor 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
De problemen zijn vooral aan de bovenkant van de muren. Mogelijk een condensatieprobleem. Dit is een gebouw dat we huren maar de huisbaas is op de hoogte van deze problemen. Problemen komen steeds terug, al drie vioer jaar en nu sinds een week terug.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Niklaas
Er is vocht in de muren van mijn woning. Huis van 2006, in de slaapkamer, lijkt condens of ventilatieprobleem. Geen lek. Al 2-3 jaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Niel
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Is opstijgend vocht +5 lopende meter, geen lekken, rijhuis van rond 1930.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldervloer en trap(beton), geen lekken, huis van 1994. Probleem al jaren.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Wilrijk
Dit is een oudere woning van de jaren 50. Deze woning is goed geïsoleerd. Op de slaapkamer hebben we echter een schimmelprobleem dat al enkele jaren aanslerept

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.

Raadpleeg gratis en vrijblijvend vochtbestrijders