Schimmel: Ontvang nu meerdere offertes voor Vochtbestrijding

 
 

Schimmel: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Zemst
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). In de kinderkamer, schimmel daar en geurhinder, condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar 2003, contact vanaf 17u aub.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Diest
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van ons huis. Vochtige keldermuren en schimmel, opp. 100m², geen lek. Bouwjaar 1979.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
We hebben vocht in de muren van ons appartement (GLV). Lijkt opstijgend vocht en schimmel op de muren, geen lekken, pand van 1962.
Ventilatiesysteem
West-Vlaanderen
ventilatiesysteem voor een woning in Gits
In 1 slaapkamer staat er lichte schimmel op de muur achter de kast maar de muren zijn droog. Het huis is volledig onderkelderd. In de badkamer , veranda, en 2 slaapkamers is het lichte schimmel.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Brasschaat
Er is vocht in de muren van mijn huis (1ste verdiep). Condens/schimmel op de muren en raam, huis van jaren 30, geen lek dat ik weet. Lijkt op ventilatieprobleem.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een pand te Oostakker
Ik zoek een ventilatie systeem voor in ons huis. Nieuwe badkamer, goed geïsoleerde zolder en slaapkamers ventileren. opp. rond de 10m². Bouwjaar huis 1952, Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? : Tussen 3 en 6 ruimtes.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Wingene
Dit is voor een woning dat ik verhuur. Het gaat over een halfopen bebouwing met een probleem . zwarte schimmel op de muren vooral aan de bovenkant.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Laarne
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). In de keuken, lijkt opstijgend vocht , huis van 2007, geen lek dat ik weet.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Peer
Er is vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Huis van 2008, plekken onderaan de muur, geen lek dat ik weet, probleem al jaren.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Leisele
We hebben vocht in de kelder(volwaardig) van mijn recent gekocht huis. Vochtige vloer/muur precies, soms water in, geen lekken, woning van voor 1960.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Boom
De problemen zijn vooral aan de bovenkant van de muren. Mogelijk een condensatieprobleem. Dit is een gebouw dat we huren maar de huisbaas is op de hoogte van deze problemen. Problemen komen steeds terug, al drie vioer jaar en nu sinds een week terug.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Niklaas
Er is vocht in de muren van mijn woning. Huis van 2006, in de slaapkamer, lijkt condens of ventilatieprobleem. Geen lek. Al 2-3 jaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Niel
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). Is opstijgend vocht +5 lopende meter, geen lekken, rijhuis van rond 1930.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn huis. Vochtige keldervloer en trap(beton), geen lekken, huis van 1994. Probleem al jaren.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een woning in Wilrijk
Dit is een oudere woning van de jaren 50. Deze woning is goed geïsoleerd. Op de slaapkamer hebben we echter een schimmelprobleem dat al enkele jaren aanslerept
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Essen
Er is vocht in de muren van mijn huis (gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht +5 lopende meter, geen lekken. Huis van 1980.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een woning in Geraardbergen
Renovatie van een bestaande rijwoning. Momenteel hebben we reeds enkele problemen op een muur met schimmel. Deze problemen zijn op het gelijkvloers maar de volledige woning met nagekeken.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Neerpelt
Betreft een bungalow waarbij 1 tussenliggende kamer zeer slecht klimaat heeft. Zwarte schimmelvorming, inmiddels verwijdert maar komt zeer snel weer terug. Omliggende kamers geen problemen. Er wordt op de kamer goed geventileerd. Gebouw van de jaren 70.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in woestwezel
We hebben een probleem met schimmel op de muren van een slaapkamer. Deze problemen zijn op het gelijkvloers naar de hoek van de vloer. Problemen aan de zijkant gebouw.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Stekene
Dit is een gebouw van de jaren 70 maar de woning is volledige geïsoleerd en verbouwd in de jaren 90. Achter in het huis heb ik wat ventilatieproblemen en merk ik wat schimmel. Hier zijn enkele vaste ramen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Deurne
Als eigenaar van een woning van 1952 hebben we een vochtprobleem. Waar we het vochtprobleem hebben is wel een bijbouw van 5 jaar oud. De problemen zijn vooral onderaan, en ook aan 1 muur van boven tot onder. Graag hebben wij een expertise.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Hobboeken
Ik zoek een oplossing voor een ventilatieprobleem in een woning dat ik verhuur. Dit is een gebouw dat recent is gebouwd. Door drogen van kleding zitten we nu met schimmelproblemen. Dit is voor een appartement op de bovenste verdieping.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Ledegem
Er is vocht in de wijnkelder en muren(GLV) van mijn huis. Schimmel in de keldermuren, geen lekken, boven vocht op een gedeelde muur. Huis van 1952.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Knokke
Dit is voor een appartement in een rijhuis. Na afkappen van de bezetting aan de schouw hebben roet en schimmel ontdekt. Ook in de keuken was er een schimmelprobleem en onder een raam voelde het nat aan. Bepleistering kwam ook op verschillende plaatsen los. Problemen vooral op twee verdieping.
Ventilatiesysteem
Vlaams Brabant
Ventilatiesysteem voor een gebouw in Haacht
Dit is een probleem aan de bovenkant van de muren en plafond van een slaapkamer. Deze problemen al jaren aanwezig; normaal gezien wassen we de schimmelplekken gewoon weg maar ze komen steeds terug. Gebouw van de jaren 50. Gebouw zonder spouw.

Schimmel

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.