Prospects: Ontvang nu meerdere offertes voor Telemarketing & inbound callcenter

 
 

Prospects: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte enquete callcenter telemarketing
Agents voor Outbound telemarketing campaign, 800 contacten en max 7 vragen per contact. Enquete met bedoeling mensen (IT branche, we weten wie) uit te nodigen voor een demo. Ik duid het laagste budget aan, budgetten aanduiden heeft niet veel zin, ik verwacht gewoon contact en uw beste prijs in een offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Telesales project callcenter
Checken van data in lijst en indien nog geen klant proberen een order te laten plaatsen (telesales), die dan geleverd wordt door een extern leverancier. Graag contact en offerte callcenter hiervoor. Eigenlijk zowel datacleaning als telesales.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Opbellen koude prospecten voor agendaplanning
Agendaplanning voor zakelijke diensten. Er dienen koude prospecten opgebeld te worden, hier stelt u ons bedrijf voor en onze diensten en doet poging om een afspraak te maken voor onze vertegenwoordiger. Geen telefonische verkoop.
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Dringende callcenter opdracht voor biomedisch bedrijf te Brussel
Een vragenlijst van 5 vragen stellen aan 200 tandtechnische labo's. Betreft confidentiële informatie. Naam en telefoonnummers zijn bekend. Dit zou moeten gebeuren tegen dinsdagavond 27 April 2010.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Uitbesteden van maken afspraken aan callcenter voor makelaarsbureau te Vlaams-Brabant
Telefonische prospectie op particulieren die hun woning te koop hebben staan of misschien zullen verkopen, om afspraken te maken voor ons. Belangrijk voor mij is dat dit telkens dezelfde persoon kan doen en niet steeds iemand anders.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Opvolgen van postmailing via callcenter, aanvraag van bedrijf regio Brussel
Nadat wij een postmailing gestuurd hebben wensen wij graag dat er gebeld wordt naar deze bedrijven om een afspraak vast te leggen voor demonstratie van een van onze sales mensen bij ons op het bedrijf of bij de potentiële klant op het bedrijf. Duur demonstratie zolen cad cam systeem = ongeveer 1 uur.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Outbound callcenter-campagne gevraagd door bedrijf te Oost-Vlaanderen
Gezocht: callcenter die een outbound campagne doet voor ons naar Business klanten om afspraken te maken voor Base Business.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Callcenter gezocht voor opvolging debiteurenbeheer
Prijs voor opvolging debiteurenbeheer voor een klant van me. gaat over 2e rappelcalls. Tussen de 50 en 300 calls per dag, zowel NL als FR- talig. Prijs per call graag. Voicelogs dienen beschikbaar te zijn bij betwisting. Bedankt!
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Oost-Vlaams E-business - bedrijf wenst prospectie via callcenter
Wij hebben eigenlijk niemand die afspraken boekt voor ons, we willen de mogelijkheid om dit te laten doen door een callcenter graag verder bekijken.
Telemarketing & inbound callcenter
West-Vlaanderen
Online wijnhandel wilt verschillende pistes met callcenter verkennen
Deze zomer starten wij met een online wijnhandel, en we willen graag een experiment voeren onder vorm van een campagne met een callcenter of iets dergelijks. Ik wil meerdere pistes verkennen, graag uw input.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Interesse in callcenter-campagne voor Antwerps Computerbedrijf
Ik heb een computerbedrijf en zou wat extra publiciteit willen maken of klanten aantrekken door ze te laten opbellen. Hoe werkt dit met een call center, en aan welke tarieven? Graag meer info.
Telemarketing & inbound callcenter
Oost-Vlaanderen
Callcenter gezocht voor tevredenheidsenquete bij klanten van garage te Oost-Vlaanderen
Wij zijn een grote garage in Oost-Vlaanderen, en ik zou graag vernemen wat de mogelijkheden zijn om via een call center een tevredenheidsenquête te houden bij onze klanten. Graag contact.

Prospects

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.