Printen: Ontvang nu meerdere offertes voor Multifunctionele printer

 
 

Printen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Multifunctionele printer
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Oudenaarde
We zoeken een ander kopieertoestel voor het depot in Oudenaarde. Nu een HP, gaat via wifi, recto-verso, kleur A3 moet erbij. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Multifunctionele printer
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lede
Ik wens een multi. printer voor het bedrijf. Nu een gewone Canon, kleur, recto-verso, fotopapier lade mag erbij.
Multifunctionele printer
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Sint-Niklaas
Ik wens een Multifunctionele printer voor mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, kleur mag erbij, aansluiting zou er zijn.
Multifunctionele printer
Vlaams Brabant
Multifunctionele printer voor een bedrijf in Neerijse
Ik wens graag een multifunctioneel apparaat om te scannen, printen, kopiëren en faxen. Belangrijk is dat dit apparaat ook A3 formaat aan kan. Ik wens een aankoopofferte en mijn budget ligt rond de 1000€.

Printen

Vind een multifunctionele printer aangepast aan de behoeften van uw bedrijf

Op zoek naar een geschikte multifunctionele printer voor uw bedrijf? Vul hier een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van multifunctionele printers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar multifunctionele apparaten. Deze toestellen combineren de rol van een printer met die van een kopieerapparaat, scanner en soms ook fax. Mutlifunctionals bestaan in allerlei maten: Van kleine multifunctional tot grote die dienst doen als centraal afdruksysteem voor een KMO of afdeling dienst.

Per machine haalt u een hoger afdrukvolume. Zo bespaart u op de prijs per afdruk, zeker wanneer u uw instelling aanpast naar recto-verso.