Prijsopgave koffiemachine

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor een koffiemachine

Een kantoor zonder koffie is als een café zonder bier: dat werkt gewoon niet. Zorg daarom voor een koffiemachine op maat van uw bedrijf. Zo zijn uw personeel en u zeker van verse kwaliteitskoffie. Wij brengen u alvast in contact met onze partners in koffiemachines.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor een koffiemachine vergelijken

 
* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Prijsopgave koffiemachine: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Antwerpen
offerte voor een koffieautomaat te Antwerpen
Beste Wij zijn een doktersvereniging in Antwerpen waar +- 20 personen dagelijkse gebruik maken van het koffietoestel. Wij hebben nu een oude machine met logge kannen en wensen hiervan af te stappen. Graag krijgen wij enkel duidelijke offertes om te vergelijken en een keuze te maken. Met vriendelijke groeten
Koffiemachine
Brussel
Koffieautomaat voor een openbare instelling in Sint Lambrechts Woluwe
Dit is voor intern gebruik. Momenteel hebben we een 600-tal mensen in dienst verdeeld over meerder gebouwen in Brussel. Graag wensen we een huurofferte voor automaten voor intern gebruik van het personeel. Dus zonder muntsysteem. Dit is ter vergelijking van onze huidige leverancier. Indien u een betere service kunt geven tegen een scherpere prijs wensen we over te schakelen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaten voor een bedrijf in Mol
We gaan veranderen van leverancier, en wensen daarom even de markt te verkennen. We hebben in totaal een dikke 500 medewerkers en zoeken nu een huurofferte voor 8 grote automaten,met muntsysteem, en 5 kleinere voor in vergaderruimte. De kleinere automaten moeten thermossen met koffie kunnen vullen. Ik wens een automaat voor koffie, thee, capuchino, ... Soep is niet nodig.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Bornem
Ik ben momenteel totaal ontevreden over mijn huidige leverancier en wens daarom zo snel mogelijk over te schakelen. Ik wens 3 grote automaten en dan 1 kleinere voor vergaderruimtes. Deze moeten geen muntsysteem hebben. Het bedrijf telt zo'n 110 mensen , u mag dus rekenen op zeker 30 man dagelijks gebruik per automaat. Graag een prijsofferte voor een full option contract.
Koffiemachine
Antwerpen
Warme dranken automaat voor een manege in Kapellen
Deze zal in een overdekte plaats buiten op onze manege geplaatst worden. De automaat moet werken met een muntinworp en verschillende warme dranken aanbieden. Deze automaat zal vooral door onze leden gebruikt worden wanneer het clubhuis gesloten is, 4 uit de 7 dagen. We schatten dat dan een kleine 15 mensen hiervan dagelijks gebruik van zullen maken. Graag een uitgebreide offerte met huur en aankoopvoorwaarden.
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
offerte voor koffieautomaat te Lennik
We zouden op onze school graag een automaat plaatsen (buiten op de speelpltaats) voor onze leerlingen (1058 leerlingen) met (cafeïne-vrije!) koffie, warme chocolademelk, soep,... We hebben echter geen idee hoeveel een dergelijke automaat kost in aankoopprijs, plaatsingskosten, onderhoudskosten,... Onze school werkt in de refter met 'bonnetjes' (papieren strookjes voor een drankje ter waarde van 50 eurocent. We zouden de consumpties ook graag willen aanbieden zonder betalen van cash geld. Is er een mogelijkheid om dit met de papieren bonnetjes te doen of plastiek jetons,... De school is gelegen in Lennik. Alvast bedankt voor uw tijd Robin de Luyck Leerlingenvertegenwoordiger (dit is een idee van onze leerlingenraad en is nog niet goedgekeurd door de directie. Gelieve mij dus via mail te contacteren i.p.v. de school te verwittigen. Ik zal nadien met de directie overleggen)
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een koffiehuisje in Antwerpen
Ik heb recent een zaak gekocht in Antwerpen centrum waar ik met een koffiehuisje wil beginnen. Hiervoor ben ik op zoek naar een deftige automaat voor verschillende soorten warme dranken: Late, capuchino, espresso, warme choco, koffie verkeerd, .... Ik wens ook graag informatie over huur; leasing en aankoopvoorwaarden. Bedankt voor een snelle reactie
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We hebben een tiental personeelsleden en enkele bezoekers per dag. Ik weet wel niet hoeveel van deze mensen dagelijks van de automaat gebruik zullen maken; Ik ben op zoek naar een automaat die werkt met muntinworp. Liefst met gemalen koffie.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een juwelier in Oost-Vlaanderen
Ik zoek een vervanging voor een espresso machine. Het gaat over een klein toestel dat werkt op koffiepads en waarmee ik water kan stomen en uiteraard koffie kan zetten. Het is om mijn klanten een kopje aan te bieden en zal dus zeker niet constant moeten opstaan.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor showroom in Antwerpen
Wij hebben een garage showroom met 20 medewerkers. Uiteraard zouden de klanten ook een kopje worden aangeboden dus dagelijks schat ik op een 20-30 personen. Gelieve een ruime offerte op te sturen met voldoende keuze. Dank u
Koffiemachine
Brussel
Meerjarig contract voor de levering van koffie, Overheidinstenling in Brussel
Wij wensen een onderhandelingsprocedure op te starten voor de levering van koffie. We stellen zo'n 200 personen tewerk, verdeeld over 14 etages. Wij wensen een contract aan te gaan voor meerdere jaren.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffie automaat voor een bedrijf in Antwerpen
We werken met 17 personen in twee verschillende diensten. We gebruiken echter dezelfde keuken. Daarom een vrijblijvende offerte voor een gebruiksvriendelijke automaat.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een nieuwe zaak in Antwerpen.
Graag een offerte koffiemachine voor een nieuwe zaak in Antwerpen. We zouden graag onze klanten een kopje koffie willen aanbieden. We hopen op een 20tal per dag. Half Oktober is de opening van de zaak.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken vanaf 10 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte. De koffieautomaat willen we graag met koffie,thee en chocomelk.
Koffiemachine
Limburg
Vrijblijvend offerteaanvraag voor koffiemachine, krantenwinkel in Limburg
Ik had graag even een vrijblijvend voorstel gekregen voor een koffiemachine of warme drankautomaat, dit voor onze krantenwinkel. Enkele maanden geleden is er iemand langsgekomen in de winkel, deze heeft mij dan een koffiemachine aangeboden, ik heb dan ook mijn akkoord gegeven maar 8 maanden later heb ik nog steeds niets ontvangen. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor ons bedrijf
Bedankt voor uw prijsofferte voor een koffiemachine voor ons bedrijf.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine met te malen bonen
Ik ben voor mijn bedrijf in oprichting op zoek naar een niet te grote 'echte' koffiemachine, waar de bonen moeten gemaald worden. Dus geen machine waar je op een knopje duwt en waar de koffie zo uitkomt. Ik word het liefst via e-mail gecontacteerd of telefonisch na de kantooruren daar ik momenteel nog een andere functie uitoefen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor trainingscenter Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een warme drankautomaat, dit voor een trainingscenter in Oost-Vlaanderen. +/- 10 à 20 gebruikers/dag. Alvast bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine met betaalsysteem voor NMBS werkplaats
Wij zijn een werkplaats van de NMBS en wensen een warme drankenmachine met betaalsysteem te plaatsen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor BVBA
Wij hebben veel klanten en wensen hen, samen met onze werknemers een kopje koffie te kunnen aanbieden.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Prijsaanvraag koffiemachine
Ik had graag meer informatie ontvangen over een koffiemachine. Momenteel hebben wij geen toestel staan.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor vzw in Limburg
Graag een voorstel voor een koffiemachine voor dagdagelijkse verbruik, dit voor een kleine 20-tal personen en meer. Bedankt.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor meeting room, Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een kleiner variant van koffiemachines, dit voor in onze meeting room. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, modellen, .... Bedankt.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor nieuwe broodjeszaak, West-Vlaanderen
Wij zijn van plan een broodjeszaak te openen in de loop van oktober 2012 (wegens verbouwingswerken). Graag hadden we nu al een aantal offertes ontvangen alsook wat bijkomende informatie zodat wij dat nu al kunnen bekijken. Bedankt.
Koffiemachine
Antwerpen
Prijsofferte voor koffiemachine voor zonnecenter in Antwerpen
Ik ben zaakvoerder van een zonnecenter, dagelijks krijg ik zo'n kleine honderdtal mensen over de vloer. Graag had ik een offerte gekregen voor een koffiemachine (diverse smaken mogelijk). Kan er iemand mij zeggen hoeveel dit zou kosten, wat de mogelijkheden zijn, wat kan en wat niet kan, ... Graag had ik iemand gewenst die zou kunnen langskomen voor meer info en offerte. Alvast bedankt.

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.

Sterk personeel verdient sterke koffie