Prijsopgave: Ontvang nu meerdere offertes voor Koude drankautomaat

 
 

Prijsopgave: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor het gemeentebestuur in Maldegem
Ik wens deze automaat te gebruiken voor intern gebruik van onze personeelsdienst, dit naast onze huidige brouwer die de kantine verzorgt. U mag rekenen op een kleine 50 man intern. Deze automaat is om binnen te plaatsen. Bij voorkeur graag een leasing of huurofferte.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Een kleine twintig personen zullen dagelijks gebruik maken van de frisdrankenautomaat. Gaat het hier over een aankoop of een jaarlijks huurcontract? Gelieve verdere informatie op te sturen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn een aardbeienbedrijf. Op drukke periodes hebben we 30 personeelsleden. Ik wil graag weten of een frisdrankenautomaat interessant zou zijn voor ons. Graag een offerte.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor fitnesscentrum te Limburg
Ik ga een fitness centrum overnemen en zoek geschikte sportdrank automaten voor de leden.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor broodjeszaak in Koekelare
Ons huidig frisdrankautomaat is aan vervanging toe. Graag een voorstel voor een nieuwe. Bestemd voor buitenverkoop, broodjeszaak. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Offerteaanvraag frisdrankenautomaat voor een zaak regio Antwerpene.
Ben benieuwd wat de prijzen zijn van een frisdrankenautomaat. Is het interessant voor mijn antiekwinkel? Alvast bedankt voor de offerte van de frisdrankenautomaat.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor hotel in Limburg
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor een hotel gelegen in Herk-de-Stad. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Plaatsen van frisdrankautomaat, drukkerij in Vlaams Brabant
Ik zou graag een drankautomaat laten plaatsen. Graag een voorstel met daarin een overzicht van de verschillende mogelijkheden alsook kostprijs e.d. Bedrijf telt zo'n klein 20-tal mensen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor autohandel in Limburg
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor een 20 à 50-tal mensen per dag. Wij verhuren wagens (personenwagens/bestelwagens, ...). Alvast bedankt voor uw voorstel.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Prijsofferte voor kleine drankautomaat, Vlaams Brabant
Op zoek naar kleine drankautomaat (eventueel tweedehands om te kopen). Niet voor water, want we hebben reeds waterfontein. Enkel voor blikjes. +/- 16 à 17 personen/dag. Bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Vlaams Brabant
In ons bedrijf wordt er verschrikkelijk veel frisdrank gedronken. In totaal zijn we met een 30-tal mensen. De bedoeling is dus ook het plaatsen van een frisdrankautomaat met een soort betaalsysteem. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor stichting schoolsport, Limburg
Wij hebben (uitgezonderd schoolvakanties e.d.) verschillende scholen die bij ons op bezoek komen. Soms kunnen het 50 leerlingen zijn, soms 100 of 200. Is het mogelijk om bij jullie een offerte te verkrijgen met daarbij ook bijkomende informatie. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor klanten, Oost-Vlaanderen
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor onze klanten. Het aantal is alle dagen afwisselend. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, ... Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor reclame en communicatiebureau in Antwerpen
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat. Full service lijkt mij hiervoor de beste oplossing. Bepalen jullie ook de prijs van de blikjes bij full service? Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor recyclingbedrijf in Antwerpen
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat. Wij zouden graag eentje hebben waarbij wij helemaal niets te maken hebben (full service). U zorgt voor alles (aanvullen van drank; bepalen van prijs; afhalen van het geld, e.d. ...). Aantal gebruikers hangt af van het seizoen (zomer/winter). Vaak worden frisdrankautomaten meer in de zomer gedronken. Toch wel vrij druk. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Limburg
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor een 10 à 20-tal personen. Wij zijn een bedrijf die auto's verhuurt zowel aan particulieren als aan bedrijven. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor wachtzaal, Antwerpen
Wij hadden graag een offerte gekregen voor een frisdrankautomaat, dit voor in de wachtzaal van een garage. Alvast bedankt voor uw voorstel.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Offerte voor frisdrankautomaat voor vzw in Oost-Vlaanderen
Wij hadden graag even een voorstel gekregen omtrent een frisdrankautomaat, wat is het verschil tussen huren en kopen? Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Limburg
Prijsofferte voor frisdrankautomaat, vzw in Limburg
Is het mogelijk ons via e-mail wat informatie te bezorgen alsook een idee van kostprijs voor een frisdrankautomaat voor onze vzw. Deze telt voor het ogenblik zo'n 67 à 70-tal personen. Bedankt.
Koude drankautomaat
Oost-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor handcarwash in Gent
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in handcarwash alsook auto & motorhomeverhuur gelegen langs een drukke steenweg (omgeving Gent). +/- 1.000 m². Aangezien nieuw bedrijf sinds februari 2012, is het inschatten van het aantal personen nog een beetje onduidelijk. Graag uw voorstel. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag een prijsofferte en informatie omtrent het ter beschikking stellen van een frisdrankautomaat. Bedrijf telt momenteel zo'n 100-tal medewerkers. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in Antwerpen
Graag offertes voor een kleine drankautomaat (voor frisdranken cola, fanta, water, ... e.d.). Kantoor telt een 10-tal medewerkers. Bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor tankstation in Antwerpen
Graag een offerte voor een frisdrankautomaat, dit voor een tankstation en garage. Wat zijn de mogelijkheden, kostprijs, ... Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Frisdrankautomaat voor tennisclub, Antwerpen
Wij zijn een tennisclub en overwegen een frisdrankautomaat te gaan plaatsen. Graag een offerte. Bedankt.
Koude drankautomaat
West-Vlaanderen
Frisdrankautomaat voor bedrijf in West-Vlaanderen
Graag had ons personeel een frisdrankautomaat gehad. 10 à 20 personen/dag. Frisdrankautomaat met betaalsysteem, "normale" prijzen, is dus niet de bedoeling om daarop iets te winnen. Alvast bedankt voor uw voorstel.

Prijsopgave

Vind een goede Frisdrankautomaat

U bent op zoek naar een frisdrankautomaat?

Zou u graag uw werknemers en bezoekers een frisse Cola of Fanta kunnen aanbieden? Dan is een frisdrankautomaat een goed idee.  U beslist hoe ruim het assortiment hoort te zijn van uw automaat. Gewoon Coca-Cola, of ook Fanta, Sprite en nog vele andere dranken? U kan uw werknemers en bezoekers een ruim assortiment aanbieden. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een goede leverancier. Vul de velden hieronder in en omschrijf wat u zoekt. U ontvangt dan snel tot drie offertes, zodat u rustig een goede keuze kan maken.

Verhuur, een goede keuze

Een drankautomaat huren is een goede keuze. In dat geval zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. U blijft echter wel verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling, het bijvullen en verzamelen van de muntstukken. Wilt u een verdeelautomaat voor frisdranken huren? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie offertes. Zo kan u verschillende prijzen vergelijken.

Full service, een zorgeloze keuze

Wenst u een vending machine zonder zorgen? Kies dan voor een Full Service pakket. De leverancier zorgt voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en het verzamelen van de munten. Zo verliest u geen tijd aan zo’n machine. Bovendien hoeft u niets te investeren en is er geen huurgeld. Op zoek naar een goede full service oplossing? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Zo kan u rustig verschillende prijzen en diensten vergelijken en maakt u een goed overwogen keuze. Zo helpt Bobex u bij het maken van een slimme keuze.