Prijsofferte zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Prijsofferte zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Kruibeke
Ik zoek zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak (overzetdak) en zuidgericht, 2 personen, bouwjaar 1969. Termijn is aan rendement.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op opslagplaats (plat dak met roofing)
Zonnepanelen Op een plat dak. Dit is van een oplsagplaats los van de woning. Dit is een roofing dak van 250m². Deze staat op zo'n 20m van de woning. Geen idee van verbruik van elektriciteit.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Dendermonde
Zonnepanelen Op een hellend dak van een weekendwoning. Dak met sandwichpanelen. Dit is een gebouw dat volledig gerenoveerd is twee jaar terug. Maandelijks zo'n 80€. Eventueel komt er elektrische verwarming.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Wichelen
We zijn van plan om eventueel zonnepanelen te plaatsen op een roofing dak van een losstaande garage. Dit is een roofing dak. Garage op zes meter van de woning. Ik schat dat dit 10 jaar oud. De woning zelf is gebouwd in de jaren 80. Verbruik van +- 9000kw.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Kumtich
We zouden de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van leien daken. Deze dateren van 1972 , mogelijk asbestleien. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien met glaswol. Oppervlakte nog niet nagemeten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Geraardsbergen
zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak. Dit is een dak in dakpannen. De woning zelf is origineel gebouw in midden jaren 80. Originele dak van toen met onderdak en isolatie voorzien; Achterkant is gunstigste gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Sint Gillis Waas
zuidgericht pannendak 13 x 7m met 2 veluxen verbruik +7000 kwh. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Antwerpen
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen. De woning is gebouwd in 1921
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lede
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak. Dit is een woning van 14 jaar oud. Onderdak en isolatie is reeds. Geen idee van de oppervlakte. De achterkant is zuidelijk gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Kruis
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellenbd pannendak of plat EPDM dak kan, 4420 kwh, bouwjaar 1956 (later renovatie). Termijn is te zien.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Herent
Ik heb zowel een plat als hellend dak, maar weet niet waar ik de panelen het best op kan plaatsen. Dit is voor een huishouden van 2 personen. De woning zelf is 1966 gebouwd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Oostende
Ik zoek een offerte voor het plaatsen zonnepanelen op een halfopen woning van de jaren 70. We zouden de panelen wensen te plaatsen op een plat dak dat bestaat uit roofing. Ik ben wel van plan om eerst epdm rubber te plaatsen. 8 x4m
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Turnhout
We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een dak van de woning zelf. Dit is een vernieuwd dakpannen dak waar reeds isolatie en onderdak. Voorkant is volledige zuidelijk gericht. +- 4500 kw verbruik. Gelieve in de voormiddag te bellen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen voor een woning van de jaren 50. Dit is een dakpannen dak dat in 2000 is verbouwd. In 2013 hebben we het dak vervangen. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien. +- 4000kw jaarlijks verbruik.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Alsemberg
Dit is voor een woning dat we recent vernieuwd en geïsoleerd hebben. Dak in dakpannen met de voorkant zuidoost gericht. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. +- 150m² volledige dakoppervlak.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Hombeek
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak . Ik heb de opties ze te plaatsen op een dak van de woning of een aangebouwde garage. Dak in Brugse pannen .Woning is van de jaren 90 en zijn de originele dakpannen. Onderdak en isolatie zijn reeds voorzien;
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Boutersem
Ik zou zonnepanelen wensen te plaatsen op een roofing dak. +- 80m². Er zijn wel twee niveaus op het dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Affligem
We zoeken een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak met dakpannen. isolatie en onderdak zijn reeds voorzien. Woning van 1975.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Destelbergen
Ik heb een woning van 1957 en zou de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een pannendak dat vorig jaar is vervangen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Beernem
Ik ben opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar het zuiden. Het is een huishouden van 3 personen. De woning is gebouwd in 2017.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Oudenaarde
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis. Hellend pannendak en zuid-zuidoost gericht, 2 personen 3700 kwh, ergens voor in 2018.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Lennik
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het is een gezin van 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen op leiendak laten plaatsen
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn woning. Hellend leiendak en ik denk zuidgericht, 6 personen, verbouwing in 2011. Tijdstip is te zien.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen vernieuwd dak met dakpannen
Zonnepanelen Op een hellend dak. Dit dak is dakpannen dak 8- jaar gelden vernieuwd, isolatie en onderdak is voorzien. Oost en west Oriëntatie. Totale oppervlakte van 64m² . Hierin zit een dakvenster aan de twee kanten.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Sint Truiden
We zouden de opties wensen te bekijken voor het plaatsen van zonnepanelen op een epdm rubber dak. Dit dak is 10 jaar terug geplaatst bij de renovatie. Geen idee van wanneer de originele bouw was. Woning van 15x8.5m.

Prijsofferte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.