Prijsofferte zonnepanelen: Ontvang nu meerdere offertes voor Zonnepanelen

 
 

Prijsofferte zonnepanelen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Stekene
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend en een plat dak. Dit is het hoofddak en een aangebouwd bijgebouw. Oriëntatie is het beste aan de achterkant van de woning. Daken zijn reeds gerenoveerd en geïsoleerd zo'n 18 jaar oud. Plat dak met epdm dak en een pannendak
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op oude woning in Wevelgem
We zouden zonnepanelen wensen te plaatsen op een dak van een oudere woning. De woning dateert van 1907, maar is wel gerenoveerd in de jaren 80. Toen is het dak ook geïsoleerd.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Aartselaar
zonnepanelen te plaatsen op een schuin dak. Dakpannen dak. Woning gerenoveerd. orginele bouw van 1800.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Leuven 3001
- Propriété privé à Leuven 3001. - Devis pour une installation photovoltaïque. - Toiture incliné; notre maison fait 8m à 9m de façade sur 5.50m de profondeur. - Orientation sud. - Consommation de 14.000 kw annuelle. - Plusieurs pompes à chaleurs. - Tout est électrique: chauffage; eau chaude; etc... - Possibilité de fixer rdv sur place. - Contact par téléphone pour convenir d'une rencontre. MERCI.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Beverlo
Dit is een woning waar ik naartoe ga verwonen. Twee haflopen woning; Ik wens de panelen te plaatsen op een roofing dak. Woning momenteel nog in de ruwbouw. Het dak wordt geplaatst tegen februari eerste week.
Zonnepaneel installatie
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op pannendak plaatsen Hooglede
Ik wens de opties te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Volgens de zonnekaart is de achterkant het meest geschikt. De woning is ongeveer 25 jaar oud met originele dakpannen. Dak is reeds geïsoleerd. Ik heb facturen voor de eindafrekeningen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Mechelen
Aanvraag voor zonnepanelen Op een hellend dak met dakpannen. De woning is gebouw 1919. De dakpannen zijn 7-8 jaar vervangen. Onderdak en isolatie zijn voorzien. Zuid tot zuidwest gericht aan de straatkant, ik schat zo'n 30m².
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Torhout
Ik wens zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Hier is reeds een onderdak voorzien maar geen isolatie.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in een wei te Boechout
Ik zou graag zonnepanelen in een wei wensen te plaatsen. Ik woon namelijk op een oude hoeve. Het is een wei van een halve hectare groot op twintig meter van de woning. Ik verbruik in totaal zo'n 8000 kWh.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor supermarkt op plat dak plaatsen
Ik heb een supermarkt en verbruik zeer veel energie (140.000 kwh per jaar). Ik wil dan ook mijn verbruik drukken door te investeren in zonnepanelen. Ik heb een groot plat dak en een stuk hellend dak ter beschikking.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Roeselare
Ik zoek een offerte voor plaatsen van zonnepanelen op een woning van de jaren 80. Hellend dak met dakpannen die 6 jaar terug is vernieuwd. Dak is niet geïsoleerd. Voorkant is zuidwest gericht.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op plat dak en op carport
Aanvraag voor zonnepanelen Op een plat dak . De achterzijde van de woning is de zonnekant. Hier is een klein plat dak. Aan de wetskant is er een caport die ook eventueel kan gebruikt worden. Deze daken zijn gewoon roofing. De woning zelf is van 1943 maar de daken zijn geplaatst in begin jaren 2000 gezet.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Hasselt
We zouden een offerte wensen voor het plaatsen van zonnepanelen op een dakpannen dak van 2008. Zuidwestelijke oriëntatie. Gebouw origineel van 1972.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen op leien dak in Denderleeuw
Zonnepanelen Op een hellend dak. Dit is een dak in leien dak. Dit is een gebouw van 1980. Leien zijn wel vervangen twee jaar geleden vernieuwd. Onderdak en isolatie is reeds voorzien. Achterkant is zuid gericht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Hofstade
We zouden een offerte wensen voor de plaatsing van zonnepanelen op een pannendak. Dit is een woning van 1984. originele dakpannen. Er is wel onderdak en isolatie voorzien.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Antwerpen
Ik wil zonnepanelen voor op ons gebouw. Plat roofingdak, opp. +50m², hoog verbruik, rijhuis van 1910 ergens. Termijn is nog open.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Ruiselede
Zonnepanelen op een hellend dak gericht naar het zuiden. Het huishouden bestaat uit 4 personen. De woning is volledig vernieuwd 12 jaar geleden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Zonnepanelen op een plat dak. Dit is een huishouden van 4 personen. Er is nog een werkplaats bij. De gelijkvloers is een atelier, dus we zitten met een hoge stroomverbruik.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Zottegem
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 3 personen. De woning is gebouwd in 2010.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Borgloon
jaarlijks verbruik 5100kwh. Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een achterbouw. Dit is een roofing dak met twee koepels. Woning van de jaren 70. Platte dak is recent vernieuw. Ik ben het makkelijkste bereikbaar na de kantooruren.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lommel
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een hellend dak. Geen idee van de oppervlakte . Achterkant is zuidwest gericht. Woning van de jaren 70 maar 20 jaar geleden is het dak vervangen en geïsoleerd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen plaatsen op garage - Offertes
Ik heb zowel de opties voor de zonnepanelen te plaatsen op een garage waar de elektriciteitsmeter binnen komt. Deze staat op 10 m van de woning. De garage is aanbouw met de buurman, een hellend vlak. Dit zijn dakpannen. Er is een onderdak voorzien. Woning 7 jaar geleden gekocht.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Dakpannen op geïsoleerd hellend dak met dakpannen
We willen zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met dakpannen. We zijn hier komen woning in 1987. Dak is reeds geïsoleerd. Graag een goede offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Herentals
Dit is voor een woning van mijn dochter. Er is een hellend dak met dakpannen. Halfopen woning van de jaren . Dit is voor een gezin van 5 mensen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Maasmechelen
Ik zou de panelen het liefst wensen te plaatsen op een pannendak. Dit is gebouw van de jaren 80 maar dakpannen zijn 15 geleden vervangen. Geen idee van oppervlakte en oriëntatie.

Prijsofferte zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.