Prijsofferte incassobureau: Ontvang nu meerdere offertes voor Incasso

 
 

Prijsofferte incassobureau: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso te Herzele
Ik heb een paar patiënten die nog een openstaand saldo hebben. Na verschillende briefwisselingen heb ik nog steeds geen reactie. Graag offerte voor juridische opvolging.
Incasso
Vlaams Brabant
Incasso voor een bedrijf in Zellik
Ik zoek een incassobureau voor het incasseren van 1 onbetaalde factuur. Dit is bij een bedrijf met Belgische btw-nummer. Totaalbedrag rond de 1500€. Graag een gerichte prijsofferte en meer praktische informatie van hoe u deze zaak wenst aan te pakken, alvast dank bij voorbaat.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000€ aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso
Antwerpen
Offerteaanvraag incassobureau voor bedrijf in Antwerpen
Meeste van onze klanten beschikken over een BTW-nummer, maar particulieren horen ook bij onze wanbetalers. Wij moeten zo'n 20 à 30.000 EUR terugvorderen. Graag een voorstel en meer informatie. Bedankt.
Incasso
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb nog geen wanbetalers. Maar beter voorkomen dan genezen zeggen ze altijd. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van incassobureaus. Alvast bedankt!
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur, B2B
Graag een offerte voor incassobureau. Momenteel 1 onbetaalde factuur die wij zouden moeten terugvorderen, dit voor een bedrag van +/- 1.700 à 1.800 EUR. B2B (horecazaak). Bedankt.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incassokantoor voor internationale facturen
Ik ben op zoek naar een incassokantoor, vooral voor internationale facturen, 90% van deze openstaande facturen zijn internationaal.
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor studie & tekenbureau, West-Vlaanderen
Graag een voorstel van prijs alsook informatie omtrent incassobureau. Ik werk uitzonderlijk met bedrijven, dus allemaal B2B klanten. Alvast bedankt.

Prijsofferte incassobureau

Het kan wel al eens gebeuren dat een factuur niet betaald wordt. Uiteraard kan je niet blijven wachten tot de klant het geld terugbetaald. Een zaak moet vooruit kunnen en dat kan moeilijk zonder een goede cashflow. Meer zelfs steeds meer bedrijven in België gaan kopje onder door de toenemende druk van wanbetalers. Vermijd dus een faillissement en reken op de steun van een incassobureau.

Wanneer een factuur lang onbetaald blijft doe je er goed aan een incassobureau in te schakelen. De stap naar de deurwaarder kan je later zetten. Met een incassobureau kan je snel en beleefd het geld terugvorderen.

Vergelijk daarom meerder offertes voor incasso en ontdek de manieren waarop u het geld kan terugvorderen van wanbetalers.