Prijs isoleren spouw: Ontvang nu meerdere offertes voor Spouwmuurisolatie

 
 

Prijs isoleren spouw: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Waasmunster
Prijs offerte voor spouwmuur isolatie voor vrijstaande woning: 150-200m². De woning is reeds in '92 gerenoveerd met nieuwe gevelsteen. De spouw is 5cm diep. Naakte vrije baksteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg, Olivier
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Aalst
Vrijstaande woning (60 jaar oud), wij zijn hier eigenaars van, buitengevels zijn eerst bezet geweest en nadien bedekt met plaketten, +/- 240m² muuroppervlakte, de diepte van de spouw kennen wij niet precies.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Serskamp
Halfopen woning in vrije gevelsteen. Woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd. De diepte van de spouw of oppervlakte hebben we tot nu toe nooit nagekeken. Daarom had ik graag iemand ter plaatsen ontvangen die dit kan nakijken en verder informatie kan geven hoe we deze spouw het beste kunnen isoleren en wat de prijs hier voor is.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor een woning in Lint
Dit is een recent gekochte woning waar we begin 2016 zullen intrekken. We hebben hier niet geïsoleerde spouwmuren op grotendeels vrije gevelsteen, enkel op de achtergevel is een deel met crepi bewerkt. We zouden graag ter plaatsen bekijken hoe en tegen welke prijs we deze muren het beste kunnen isoleren. Woning van 82.

Prijs isoleren spouw

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!