Organisatie: Ontvang nu meerdere offertes voor Promotiemateriaal

 
 

Organisatie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Promomateriaal voor optreden
Op 11 april organiseren wij een evenement genaamd Bal Marginal. Elk jaar ontvangen wij een belgische artist die de boel voor een 20-tal minuten op stelten komt zetten. Zo kwamen Get Ready en Sam Gooris al over de vloer. Dit jaar is Paul Severs aan de beurt. Wij willen dit extra in de verf zetten door iedereen een vlaggetje / badge of pin te geven om tijdens het optreden een totale sfeer te creƫren. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/03/2009: de koper heeft er tussen 500 en 1000 exemplaren nodig. Bedankt voor uw voorstel en offerte.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Promotiemateriaal
Graag wat info omtrent de mogelijkheid om de verpakking van de condooms te bedrukken met het logo van ons festival. Offerte voor het aantal van 1000-2000 en 2500 condooms. Dit materiaal zou gebruikt worden als promomateriaal. Het geheel zou eruit moeten zien als een zwarte achtergrond met een oranje ster met daarop een kleine tekst. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/03/2009: Deze koper organiseert een 3-daags festival. Bedankt voor uw prijsopgave.