Opvolgen: Ontvang nu meerdere offertes voor Voertuiglokalisatie

 
 

Opvolgen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen
Het aantal voertuigen dat we wensen aan te passen met dergelijke trackingsysteem zal volledig afhangen van de prijsofferte. Maar op dit moment hebben we een wagenpark van in totaal 75 bestelwagen. De nadruk van dit systeem licht voornamelijk op het invoeren van een zeker controle mechanisme op de buitendienst. Zo moeten we kunnen aanduiden dat deze wagens enkel gebruikt worden voor professionele doeleinden. Dus ook gegevens als tijd en ritregistratie zullen noodzakelijk zijn voor onze controles.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Turnhout
Ik wens dit systeem in te voeren op 2 of 3 voertuigen, bedrijfswagens, afhankelijk van de prijs. De bedoeling hiervan is om een ritregistratiesysteem op te zetten om onze vertegenwoordigers op de baan beter op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesysteem voor een bedrijf in Maldegem
Ik heb van mijn werkgever de opdracht gekregen hiervoor offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers. We wensen in totaal 5 bedrijfswagens uit te rusten met dergelijk systeem. De bedoeling hiervan is opvolging van de buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Limburg
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hoeselt
We zijn een bedrijf dat actief is in de verhuur van vespa's. Er zullen een tiental voertuigen vanaf februari verhuurd worden op een andere locatie dan ons hoofd bedrijf en hierop zou ik graag een controlesysteem op willen plaatsen om deze op te kunnen volgen. Aanvankelijk van de offerte zwilk ik ook onderhandelen om de rest van onze voertuigen, 50 in totaal met dit systeem uit te rusten.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Wellen
Voorlopig willen we dit systeem toepassen op een wagen, in een tweede stadium komen er hier nog eens drie bij. Ik wens een systeem dat ervoor zorgt dat wij de wagen kunnen volgen en de ritten van de buitendienst kunnen controleren.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in wichelen
Ik wens deze voorlopig voor een wagen in te voeren bij wijze van proef. Hierna wil ik ook de andere bestelwagens hiermee uitrusten. Ik wens enkel en alleen mijn personeel op te volgen om te controleren of mijn personeel hun ronde doet. Gaat dit via een Gsm of per Gps.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Huizingen
Het aantal voertuigen dat we willen uitrusten met dit systeem hang af van de prijsofferte. We wensen in totaal een 10 tot 20 tal wagens met dergelijk systeem uit te rusten. Voor de bestelwagens zal dit voornamelijk dienen voor de lokalisering van de voertuigen en riteregistratie. De bedrijfswagens zouden we willen uitrusten met een systeem om de buitendienst op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in herzele
We wensen graag een offerte voor een track & trace systeem . Dit om ons de mogelijkheid te gene onze voertuigen te lokaliseren en ons personeel op te volgen. het gaat in totaal over 7 voertuigen: 3 bestelwagens, een kleine vrachtwagen en twee bedrijfswagens.
Teleprospectie & afspraakplanning
West-Vlaanderen
Callcenter gezocht voor bedrijf in West-Vlaanderen
Wij zijn op zoek naar een callcenter om een telemarketing project op te zetten met onze database aan transportbedrijven. Wij hebben een op dit moment nog vrij beschiede database maar deze kan in de toekomst snel oplopen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag Track&Trace voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Ik heb 12 bestelwagens waar ik een track&trace systeem op wil gaan plaatsen. Graag een vrij
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track & trace systeem voor bedrijf te West-Vlaanderen
Wij zijn gespecialiseerd in elektrische installaties en hebben interesse in het installeren van een track and trace systeem op 3 lichte vrachtwagens. We zouden, indien mogelijk, graag via het internet zien waar ze zijn (of zijn geweest) en op welk tijdstip. Kan u ons dit aanbieden? Alvast bedankt voor uw reactie.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor tuinaanlegger te Oost-Vlaanderen
Ik ben actief in tuinaanleg, en wens een voertuiglokalisatiesysteem te installeren op een kniklader. We zouden graag hebben dat we een alarmbericht via gsm ontvangen bij (onverwachte) beweging, en we de lader kunnen volgen via gps. Dit vooral bedoeld als preventie tegen diefstal. Is het mogelijk om mij hiervoor wat meer informatie en een prijsopgave door te sturen? Alvast bedankt voor uw reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Trackingsysteem voor transportbedrijf te Antwerpen
Wij zijn een bedrijf, actief in import en export van zware machines. We zijn op zoek naar een tracking systeem voor wagens (en trucks), waarbij de batterij een autonomie heeft van 14 dagen tot 1 maand. Het is namelijk vooral de bedoeling om onze leveringen (dikwijls van en naar het buitenland) te controleren. Het toestel mag dus steeds in slaapstand liggen, en enkel even actief worden als wij het vanuit onze vestigingsplaats activeren ter controle. Aanvankelijk wensen we het te installeren op 3 voertuigen. Indien we tevreden zijn, kunnen wij uitbreiden tot 100 - 200 stuks. Is het mogelijk om hiervoor uw prijsofferte door te sturen? Bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Brussel
Project enquete via callcenter
Ik ben op zoek naar twee databases van alle kapsalons gelegen in België & Luxemburg, die heb ik nog niet, eens ik die heb wil ik er een enquete op laten uitvoeren waarin we gegevens checken en vragen hoeveel medewerkers er zijn en welke kleurdienst ze gebruiken. Graag contact Alvast bedankt.
Teleprospectie & afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie callcenter, betaling per afspraak, no cure no pay callcenter
Een call centrum die betaling per afspraak hanteert.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Zien waar de voertuigen zich bevinden om snelle interventies toe te voegen, en kunnen opvolgen hoeveel de gereden kilometers van klant tot klant bedragen. Het gaat om twee camionettes.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace voertuigregistratie offertes vergelijken leveranciers, offerte track en trace systeem
Op dit moment rijden een 100 tal van onze voertuigen al met een systeem van Transix. Ik ontvang graag voorstellen van andere leveranciers voor een 5 à 10 nieuwe voertuigen die nog niet voorzien zijn van een track & trace systeem.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte track en trace systeem groot aantal voertuigen
Ik ontvang graag informatie en een voorstel voor het tracken van voertuigen. Ons wagenpark telt iets meer dan 100 voertuigen.
Teleprospectie & afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
We hebben nog geen ervaring maar overwegen teleprospectie-campagnes. Indien eerste batch succesvol herhalen we dit uiteraard. We hebben niet de capaciteit om dit zelf te doen, vandaar. Graag contact & info. 'Product' zijn IT-diensten.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Transponder systeem
Graag een transponder systeem om te kunnen zien waar de auto aan het rijden is en hoe laat hij vertrokken is, graag had ik ook even willen weten indien iemand de deur van de wagen opendoet indien dit ook geregistreerd wordt. Graag dergelijk systeem voor een 9-tal bestelwagens. Alvast bedankt. (mag naar slimm systems, masternaut & lecatecs sandrine (MB))
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie bestelwagens track en trace
Locatie van onze voertuigen, op elk moment van de dag willen wij weten waar onze voertuigen zich bevinden. Momenteel telt ons bedrijf 6 bestelwagens, binnenkort nog 2 erbij, zullen er dan 8 zijn, deze worden gebruikt door onze techniekers die op de baan zitten. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Brussel
Dringende callcenter opdracht voor biomedisch bedrijf te Brussel
Een vragenlijst van 5 vragen stellen aan 200 tandtechnische labo's. Betreft confidentiële informatie. Naam en telefoonnummers zijn bekend. Dit zou moeten gebeuren tegen dinsdagavond 27 April 2010.
Teleprospectie & afspraakplanning
Vlaams Brabant
Uitbesteden van maken afspraken aan callcenter voor makelaarsbureau te Vlaams-Brabant
Telefonische prospectie op particulieren die hun woning te koop hebben staan of misschien zullen verkopen, om afspraken te maken voor ons. Belangrijk voor mij is dat dit telkens dezelfde persoon kan doen en niet steeds iemand anders.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Track en Trace - systeem voor Metaalbedrijf te Antwerpen
Ik wil gewoon op elk moment weten waar de wagens zijn of staan. Graag meer info over mogelijkheden en prijzen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Dakwerker te Antwerpen zoekt controle van voertuigen werknemers
Ik zoek een systeem dat de controle van de voertuigen mogelijk maakt. Graag meer info

Opvolgen

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,