Onze gevels bestaan uit bakstenen

Ontvang gratis offertes van erkende gevelwerkers uit uw buurt

Uw gevel herstellen? Raadpleeg een gevelspecialist. Op die manier krijgt u persoonlijk advies en komt u in aanmerking voor een premie tot € 1.500. Vraag uw gratis offertes aan en vind een ervaren gevelwerker uit uw buurt.

Offertes aanvragen

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Onze gevels bestaan uit bakstenen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelwerken
Limburg
Aanvraag gevelwerken te Eisden
Wij wensen offertes te ontvangen voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, de woning werd in 1975 gebouwd, wij wensen de gevels te reinigen, wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Rijkevorsel
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, onze gevels zijn verouderd en wij wensen deze te laten herstellen, het betreft 3 gevels, wij zijn tevens eigenaars van onze woning, onze woning werd begin jaren 1900 gebouwd.
Gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Herentals
Wij zijn op zoek naar offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, wij wensen onze gevels te laten reinigen, wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1969 werd gebouwd.
Gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Mechelen
Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, graag afwerking van onze vernieuwde achtergevel van een rijwoning (isolatie reeds gezet) + oversteek + laten doorlopen op achtermuur van buren betreft een halfopen woning, +/- 18m² te behandelen.
Gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Moorsel-Aalst
Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, het bouwjaar van de woonst is 1855, graag leien tegen de gevels plaatsen en isoleren.
Gevelwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Herent
Eigenaars, wij zoeken offertes vooor gevelreiniging, onze gevels bestaan uit bakstenen, wij wensen de gevel te reinigen, wij kennen de te behandelen oppervlakte niet precies, de woning werd in 1963 gebouwd.
Gevelwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Kuurne
Wij zijn op zoek naar offertes voor gevelrenovatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat in 2009 gebouwd werd. Onze gevels bestaan uit bakstenen, maar deze zijn wit gekaleid. Graag wensen wij een stuk van de gevel (+/- 18m²) te laten reinigen.

Gevelwerken: Zo verfris je de uitstraling van je woning

Is uw gevel beschadigd of vuil door bepaalde weersomstandigheden of door vandalisme en wilt u uw gevel opnieuw hetzelfde knappe uitzicht gevel als voordien? Of wilt u eerder uw gevel laten isoleren voor aangename binnentemperaturen en een lagere energiefactuur? Ontdek dan via deze pagina de voordelen, mogelijkheden en de prijzen voor gevelwerken.

Een mooie gevel
Als uw gevel beschadigd of vuil is, dan kan u gevelwerken laten uitvoeren voor een knappe uitstraling van uw woning.

Een lagere energierekening 
Als u uw gevel laat isoleren, zal u minder energie moeten gebruiken omdat de warmte minder snel uit uw woning ontsnapt. Hierdoor zal u minder betalen voor uw energierekening.

Bescherm uw gevel
Bescherm uw gevel tegen externe factoren, zodat ze niet meer beschadigd wordt.
Gevelwerker nodig? Wij helpen u graag