Onze gevels bestaan uit bakstenen: Ontvang nu meerdere offertes voor Gevelrenovatie, gevelwerken

 
 

Onze gevels bestaan uit bakstenen: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Gevelrenovatie, gevelwerken
Limburg
Aanvraag gevelwerken te Eisden
Wij wensen offertes te ontvangen voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, de woning werd in 1975 gebouwd, wij wensen de gevels te reinigen, wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Rijkevorsel
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, onze gevels zijn verouderd en wij wensen deze te laten herstellen, het betreft 3 gevels, wij zijn tevens eigenaars van onze woning, onze woning werd begin jaren 1900 gebouwd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Herentals
Wij zijn op zoek naar offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, wij wensen onze gevels te laten reinigen, wij zijn eigenaars van deze woning dat in 1969 werd gebouwd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Antwerpen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Mechelen
Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, graag afwerking van onze vernieuwde achtergevel van een rijwoning (isolatie reeds gezet) + oversteek + laten doorlopen op achtermuur van buren betreft een halfopen woning, +/- 18m² te behandelen.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Moorsel-Aalst
Eigenaars, wij zoeken offertes voor gevelwerken, onze gevels bestaan uit bakstenen, het bouwjaar van de woonst is 1855, graag leien tegen de gevels plaatsen en isoleren.
Gevelrenovatie, gevelwerken
Vlaams Brabant
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Herent
Eigenaars, wij zoeken offertes vooor gevelreiniging, onze gevels bestaan uit bakstenen, wij wensen de gevel te reinigen, wij kennen de te behandelen oppervlakte niet precies, de woning werd in 1963 gebouwd.
Gevelrenovatie, gevelwerken
West-Vlaanderen
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te Kuurne
Wij zijn op zoek naar offertes voor gevelrenovatie. Wij zijn eigenaars van onze woning dat in 2009 gebouwd werd. Onze gevels bestaan uit bakstenen, maar deze zijn wit gekaleid. Graag wensen wij een stuk van de gevel (+/- 18m²) te laten reinigen.