Online personeelsmanagement: Ontvang nu meerdere offertes voor Sociaal secretariaat

 
 

Online personeelsmanagement: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Sociaal secretariaat voor een restaurant in Gent
Ik werk momenteel via interimkantoor maar zou graag deze 2 interims in dienst laten komen: 1 à 28 u/week; loon 11,3592 1 à 12 u/week; loon 10,8641 graag kost/u op jaarbasis
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Eenvoudige maandelijks loonberekening
Eenvoudige maandelijks loonberekening voor de zelfstandige zaakvoerder. Vast loon. Bedrijfsvoorheffing te berekenen op voordelen alle aard voor bedrijfswagen, woning, gsm, VAPZ, internet.
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Overstap sociaal secretariaat
loonsberekeningen personeel - opmaak nieuwe contracten - dimona - vlotte informatie over personeelsvragen enz... CHANNEL_BOBEX_201106_3m free - CMP-01236-NDC1M8
Sociaal secretariaat
West-Vlaanderen
Contact sociaal secretariaat, overstap sociaal secretariaat, veranderen partner loonbeheer
Een systeem waarbij wij de prestatiestaat doorsturen en u berekent loon voor werknemer en bedrijfsleider, u stuurt er ook bij hoeveel rsz, etc er moet betaald worden. Graag contact en prijsvoorstel
Sociaal secretariaat
Antwerpen
Offerte en informatie van loonadministratie Partena ter vergelijking met SD Workx
Wij weken nu met SD Workx voor de loonadministratie. Maar ik hoor van collega's dat zij veel minder betalen. Vandaar ontvang ik graag informatie en een offerte van andere leveranciers.
Sociaal secretariaat
Limburg
Systeem en kostprijs sociaal secretariaat Groep S vergelijken met Partena
Wij werken al lang met Groep S en dat gaat goed maar ik krijg weinig informatie, en vraag me af of en welke verschillen er zijn tussen verschillende sociale secretariaten. Ik ontvang graag informatie en offerte van andere partijen actief in de loonadministratie.
Sociaal secretariaat
Oost-Vlaanderen
Offerte loonadministratie en betaling, partner juridisch advies en online personeelsmanagement
Ik werk met Securex nu, waar ik een uitgebreid takenpakket aan door geef. Ten eerste zoek ik een sociaal secretariaat voor loonadministratie en betaling, ten tweede toegang en advies van een juridische dienst , en ten derde vereiste een online en zeer soepel systeem voor personeelsmanagement. Ik ontvang graag ter informatie contact en offerte van een andere partner die deze taken aan kan.

Online personeelsmanagement

Zoekt u een partner voor uw loonberekening of om uw HR-taken op te volgen? Vul hier uw informatieaanvraag in en ontvang een vrijblijvend voorstel.

Loonberekening, sociale documenten en fiscale aangiften vragen heel wat tijd en opzoekwerk. een erkend sociaal secretariaat beheerst deze materie door en door, zodat u zich op uw basisactiviteit kunt concentreren.

Werkt u al samen met een sociaal secretariaat? Ontdek de vele facetten van het engagement van Partena HR en vergelijk ze met wat uw huidige partner biedt.

Naast loonberekening, biedt Partena u ook vele HR-beheerstools, professioneel advies van juridische experten, tijdelijke of permanente HR-outsourcing en heel wat publicaties en opleidingen.

Vul de vragenlijst hieronder in om er meer over te weten.