Offerteaanvraag tankkaarten

Waarom tankkaarten gebruiken?

Een tankkaart voor een zelfstandige, een KMO of een bedrijf is een groot voordeel. Met een tankkaart tankt u aan de laagste brandstofprijzen. Dat is leuk, maar het grote voordeel is dat alle kosten duidelijk worden weergegeven op één factuur. Geen gesukkel dus met bonnetjes en afschriften. Gewoon een duidelijk maandelijks overzicht per kaart.
Vergelijk tankkaarten via ons formulier, dit is volledig vrijblijvend en wij zoeken samen met u de beste tankkaart voor uw bedrijf.


Offertes aanvragen

Ik wil tankkaarten vergelijken

 
* 1. Hoeveel voertuigen heeft u in uw bedrijf (alle voertuigen samen)?
 
 
* 2. Wat is uw totaal maandelijks verbruik (alle voertuigen)?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Offerteaanvraag tankkaarten: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Limburg
Offerteaanvraag tankkaart voor een bedrijf te Paal
Wij wensen offertes te ontvangen voor tankkaarten. We beschikken over 2 voertuigen, een personenwagen en een lichte bestelwagen. Momenteel maken wij nog geen gebruik van tankkaarten en wij verplaatsen ons hoofdzakeljk binnen België. Ons verbruik kennen wij niet.
Tankkaart
Antwerpen
Prijsaanvraag tankkaarten in Nijlen
Graag ontvangen wij een offerte van verschillende leveranciers voor onze bedrijfswagens. Het betreft 6 personenwagens (diesel). Wij zijn dagdagelijks voornamelijk in de provincie Antwerpen actief. Momenteel beschikken we over tankkaarten van Lukoil.
Tankkaart
Limburg
Offerteaanvraag voor nieuwe tankkaarten in Genk
Ons bedrijf telt twee bedrijfswagens: één voertuig en een lichte vrachtwagen. We zijn voornamelijk actief in Vlaanderen. Momenteel beschikken we over een Esso tankkaart maar zijn niet tevreden over de kosten. We zouden daarom offertes willen vergelijken van andere leveranciers.

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.

Stop met zoeken, vind uw tankkaart