Offerteaanvraag maaltijdcheques: Ontvang nu meerdere offertes voor Maaltijdcheques

 
 

Offerteaanvraag maaltijdcheques: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques te Beselare
We zoeken een offerte voor maaltijdcheques. We hebben er nu nog geen aanwezig op de zaak. Het betreft een offerte voor 2 full timers. De baas moet er geen hebben.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige in Walem
Ik doe deze aanvraag voor mijn echtgenoot die als zelfstandige een IT management kantoor uitbaat. Graag had ik een vrijblijvende offerte en verdere informatie ontvangen.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een staalbedrijf in Ronse
Ik heb momenteel een persoon in dienst , een arbeider, die recht heeft om maaltijd en ecocheques. Ik ben actief in de staalindustrie.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een schoonmaakbedrijf in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van maaltijdcheques en ecocheques. We zijn een schoonmaakbedrijf met 15 medewerkers. Zowel parttimers al fulltimers zijn werkzaam bij ons. Alvast bedankt voor de snelle reactie!
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een zelfstandige aannemer in Oost-Vlaanderen
Is het mogelijk voor een zelfstandige aannemer om maaltijdcheques te krijgen? En wat is de meerwaarde hiervan? Zou het mogelijk zijn een uitgebreide offerte op te sturen? Alvast dank bij voorbaat.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
Ik en mijn partner nemen een bouwbedrijf over; In de toekomst zal ik dus een of eventueel twee mensen in dienst moeten nemen. Vanaf waneer is het aangeraden om gebruik te maken van Maaltijdcheques. Graag een uitgebreide offerte met de nodige informatie.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Bonus systeem voor groep consulentes, Antwerpen
Ik werk fulltime als bediende, ik ben daarbij ook zelfstandige in bijberoep, in het verkopen van Victoria juwelen via home party’s. Daarbij ben ik zelf ook groepsverantwoordelijke van een groep consulentes en ben op zoek naar een bonus-systeem. Ik weet niet of ik aanspraak kan maken op maaltijdcheques, aangezien mijn consulentes niet echt in dienst zijn bij mij. Vandaar dat ik wat meer informatie hier rond wens. Alvast bedankt voor de moeite! Met vriendelijke groeten.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende prijsofferte te ontvangen van maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen. We zijn met 2 werknemers, ik wens dan ook 2 maaltijdcheques aan te vragen.
Maaltijdcheques
Limburg
Offerte voor maaltijdcheques, Limburg
Bedrijf van 8 medewerkers waarvan 2 van 24u en 6 voltijds. Graag uw voorstel. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
Wij willen graag een prijsvergelijking van maaltijdcheques voor onze zaak in Antwerpen. In totaal zijn er 21 werknemers waarvoor ik maaltijdcheques wens aan te vragen.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor eenmaansvennootschap, Vlaams Brabant
Graag had ik algemene informatie ontvangen, ik had als zelfstandige graag eens geweten indien maaltijdcheques ook voor mij van toepassing zouden kunnen zijn? Kunnen jullie mij daarbij helpen? Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Graag een offerteaanvraag maaltijdcheques voor een creche
Voor een creche in Beernem wensen wij een offerte maaltijdcheques te ontvangen. Er zijn 6 vaste medewerkers.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Offerteaanvraag voor bestellen van maaltijdcheques, bedrijf in Antwerpen
Graag een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques, dit voor een 16 à 17 medewerkers waarvan een aantal deeltijds. Bedankt.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor bedrijf in Limburg
Graag een voorstel voor 20 maaltijdcheques per maand. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking maaltijdcheques voor boekhoudkantoor in Vlaam Brabant
Wij zijn momenteel klant bij Edenred en bestellen daar maaltijdcheques van 7 EUR per stuk. Totaal aantal medewerkers: 6 in totaal. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor personeelslid van rijschool, Oost-Vlaanderen
Ik zou graag wat meer willen weten omtrent het bestellen en gebruiken van maaltijdcheques. Is dit correct dat we, indien we maaltijdcheques in het bedrijf zouden willen inbrengen voor een persoon, dat dit onmogelijk is. Graag een voorstel. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor nieuwe personeelsleden, Antwerpen
Graag hadden wij een voorstel gekregen voor het bestellen van maaltijdcheques voor nieuwe medewerkers. In totaal 3 waarvan 2 full time en 1 part time. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor nieuwe bvba in Vlaams Brabant
Morgen (15/05) hebben we onze BTW nummer. Aangezien ik het systeem van maaltijdcheques niet helemaal ken had ik graag wat informatie gekregen. Kunnen jullie mij zeggen bij wie ik moet zijn om die te bestellen, hoeveel dit kost, wat de voor en nadelen zijn. Ook had ik graag meer geweten omtrent uitbetalingen van vergoedingen voor vertegenwoordigers i.v.m. het eten. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking maaltijdcheques, Vlaams Brabant
Wij wensen van sociaal secretariaat te veranderen en dus ook van leverancier voor onze maaltijdcheques. Graag een nieuwe offerte. Bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Prijsvergelijking maaltijdcheques, West-Vlaanderen
Momenteel zijn er 2 (we zijn maar met 3) personeelsleden die maaltijdcheques ontvangen en deze worden geleverd door Edenred - Ticket Restaurant. Graag een prijsofferte. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor personeelsleden, Antwerpen
Graag een voorstel voor maaltijdcheques. Wij hebben 150 medewerkers in totaal, wel verdeeld onder 2 firma's. Momenteel klant bij Edenred. Bedankt.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor personeelsleden van bedrijf in Vlaams Brabant
Graag had ik geweten wat maaltijdcheques ons zou kosten? 2 vennoten; 1 bediende en 4 à 5 arbeiders. Graag een voorstel. Bedankt.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Prijsvergelijking papieren en elektronische maaltijdcheques, Antwerpen
Graag ontvang ik een vergelijking tussen papieren en elektronische maaltijdcheques. De maaltijdcheques hebben een zichtwaarde van 7 euro, met een eigen bijdrage van 1,09 euro.
Maaltijdcheques
Limburg
Maaltijdcheques voor eenmanszaak te Limburg
Als zaakvoerder had ik graag even informatie gekregen alsook een voorstel voor maaltijdcheques, dit voor 1 persoon aangezien eenmanszaak. Bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor bedrijf in Vlaanderen
Graag een voorstel voor het bestellen van maaltijdcheques + nuttige informatie. 1 medewerker vanaf april 2012 + 1 medewerker vanaf juli 2012. Bedankt.

Offerteaanvraag maaltijdcheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.